15 exempel på en modern badrumsdesign

modern-badrum-design-liten

Badrummet är den delen av huset som är tillägnad personlig hygien. Det är också en plats där vi kan lossna vårt trötta sinne och kropp och släppa vardagens påfrestningar. Blötläggning i ett halvfullt badkar är en vanlig metod för många som ett sätt att varva ner efter en hektisk dag. Efter en skön dusch känner du dig fräschare och efter att ha ägnat dig åt din egen personliga hygien känner du dig mer bekväm. I princip finns det många saker ett badrum kan erbjuda som inte är begränsade till dess definition som ett personligt rengöringsutrymme eller som en generisk term för ett rum med toalett. Det är ett viktigt område där du kan koppla av helt. Av denna anledning skulle det vara en fördel om du gjorde det Badrumsdesign ägna lite mer uppmärksamhet åt att förbättra dess komfort, utrymme och estetik.

15 exempel på en fantastisk, modern badrumsdesign

5-MASTER-rymlig-badrum-rum-idé

Det finns många varianter på stilen att välja mellan när man letar efter en design för badrummet. Du kan designa den efter din karaktär eller så kan du välja något som skiljer sig från den typ av design du tänker dig, men som fortfarande är visuellt attraktiv. Om du har tillräckligt med utrymme och en lämplig budget finns en modern Badrumsdesign förmodligen bara saken för dig.

En modern sådan Badrumsdesign kan förvandla rummet till en hälsoliknande atmosfär med exklusiva möbler som består av bänkskivor i granit, modulära förvaringsmöjligheter, ett snyggt tvättrum med fåfänga och några livsstilstillbehör. Olika element i neutrala toner ger också badrummet ett modernt utseende. Sådana färger har klass och är utan tvekan en elegant lösning när det gäller design. Moderna mönster förbättrar dina avkopplande upplevelser och gör dem lyxigare. För att hjälpa dig att bättre förstå hur ett rikt liv kan se ut har vi 15 exempel på ett modernt Badrumsdesign, det kommer definitivt att fascinera dig.

Badrumsdesign – en dröm i brunt

01-Rush-badrum-rum-design-idé

Trägolvet och träpanelen från Acen i en brun, svartvit färg Badrumsdesign i kombination med dekorativa plattor på väggen ger detta moderna badrum ett klassiskt utseende. Designer: Acen

2. Badrummet i sovrummet 1

02-MASTER-badrum-idé-design-modern

Ljuset hålls perfekt medium för att betona materialets ädla skönhet. Designer: F-41

3. Ett modernt badrum

03-design-för-badrum-i-helvetet

Visualiseringen av en modern Badrumsdesign i en 3D -rendering. Designer: Mateusz Ludwinek

4. Badrummet i sovrummet 2

04-MASTER-badrum-vit-grå-design

Genom att lägga till en stor spegel i badrummet skapar du inte bara en stor accent, utan förstorar också rummet visuellt genom en optisk illusion. Designer: 3DZONE

5. Badrummet i sovrummet 3

5-MASTER-design-idé-stort-badrum-rum

Vikbelysningen skapar ett avstånd mellan väggen och den elegant designade väggen av mosaikstenar, vilket gör detta område mer attraktivt för det mänskliga ögat.

Badkaret kan ses här, markerat av det naturliga dagsljuset som lyser genom fönstret. Designer: Serj Rubalevsky

6. Mövenpick hotell och nattklubb

06-Movenpick-design-blå-vit-badrum-01

Designern vill lägga till en sval atmosfär i rummet som påminner om havet genom att använda kakel i olika nyanser av blått. Syftet är att skapa en lugnande och avkopplande känsla av vatten.

Belysningen skapar också ett visst drama i rummet, vilket gör konceptet möjligt. Designer: Omar Essam

7. Mauri

07-mauri-design-mörkt-bad-rum-idé

Den höga kontrasten hos ljusa och mörka färger säkerställer elegans och sofistikering i detta Badrumsdesign. Designer: CERASA

8. Finesse

08-SLIM-mycket-ljus-rum-badrum-möbler

Den iögonfallande glansen av skåpdörrarna i en brun färg passar bra med den strukturerade väggen på andra sidan, vad finns i den här Badrumsdesign säkerställer en visuell balans. Designer: CERASA

9. Lekfullhet

09-PLAY-zen-miljö-modern-design-bad

Interiören med högt i tak gör att rummet ser mer rymligt ut. Färgernas höga intensitet för att få skåp, beslag och tak att sticka ut från väggen skapar ett attraktivt och intressant tema för detta Badrumsdesign. Designer: CERASA

10. En privat egendom i Rosslyn

10-PRIVAT-bostad-rum-grov-badrum-rum

De minimala tillbehören i denna moderna Badrumsdesign utstrålar en bekväm atmosfär. Det är enkelt men attraktivt. Designer: Andreas Charalambous, FORMA Design, Inc..

11. Estetik genom oegentligheter

11-SLIM-gul-grön-kudde-dekoration

Det oregelbundet formade skåpet tillsammans med den stora, runda spegeln fungerar som en estetisk accent i Badrumsdesign, samtidigt som den erbjuder funktionalitet samtidigt. Designer: CERASA

12. Badrummet i sovrummet 4

12-MASTER-bad-skåp-rotting-desginer

Kakelplattornas synliga snitt från golvet till väggen ger badrummet ett djärvare utseende. Designer: Jrtomarts

13. Ett enkelt badrum

13-beige-vita-växter-deco-badrum

Kombinationen av raka och rundade kanter förvandlar detta moderna Badrumsdesign till ett riktigt konstverk.

Badrummet från en annan vinkel

13-rundade hörn-ovala-vita-möbler

Här är ytterligare ett foto av samma badrum som togs från entrén. Designer: Victoria Bondarenko

14. Lekfull

14-moderna-badrum-glas-vägg-idé

Väggeffekterna i jordfärger i den här Badrumsdesign fungerar också som konstnärligt arbete. Designer: CERASA

15. Ange bostad

15-ENOT-utan-fönster-badrum-belyst

Detta på ett sätt rustikt Badrumsdesign väggarna och de halvblanka plattorna i mellanväggen ger ett modernt badrum till detta badrum.

Det starka ljuset som belyser hyllan neutraliserar färgen på väggdesignen och skapar en mer elegant atmosfär.

Ytterligare ett skott från en annan vinkel på detta badrum visar tvättställets eleganta skönhet och det förkromade stålskåpet. Valet av färger och materialval gör detta Badrumsdesign ett enastående arbete.

Det finns oändligt många olika badrumsstilar att välja mellan när du letar efter en lämplig design. Varje husägare bör välja en design som återspeglar deras smak. En modern sådan Badrumsdesign är bara en möjlig variant som du kan överväga.