20 inspirerande exempel på en vacker gardindesign

gardiner design dekoration-inredning-idéer-tips-fönster-design

Att inreda huset är kul. Du kan göra om hela huset eller lägenheten eller renovera bara ett visst område. Men den här artikeln handlar om textilier, tyger och tryck. Bortsett från kuddar, är gardiner också bland dekorationerna, som är gjorda av tyger. Dessa finns i olika färger, mönster och stilar.

20 olika exempel på en vacker gardindesign

gardiner design vardagsrum-bleu-fleur-vintage

I den här artikeln har vi en intressant lista med 20 exempel på ett Gardin design från olika designers och tillverkare för dig. De ser vackra ut i kombination med gardinerna och draperierna, oavsett om de gör comeback eller inte. Fönsterdekorationer, oavsett om de är bundna vid sidorna, som täcker hela fönstret, vikta eller vanliga, ger ett visst flöde och mjukhet till de hårda kanterna och hörnen i rummet. Deras praktiska sida är att de ger viss integritet och mängden ljus kan kontrolleras. De kan också hjälpa till att dölja eventuella defekter i rummet eller att betona dess stora sidor. Nu har du kul att titta på listan över olika saker Gardin design.

Curtain Design – 1. Tracy Valance -veck

gardiner design tracey-valance-rosa-ljusblå

Denna gardin är lätt att sätta upp och kan justeras till valfri fönsterstorlek. Den kan fästas på ett antal sätt, till exempel med en rund stång och öglor. Den kan också användas på båda sidor.

2. Svartvit gardindesign

2-Arbor-Overstock-kök-gardiner-design-idé-hem

Dekorera ditt fönster med denna traditionella dubbelvikta gardin. Den där Gardin design för fönstret består av ett svartvitt mönster.

3. Bleu Fleur De Lis – sadelunderlagsstil

3-Pelmet-Style-gardin-design-vardagsrum

Denna gardin gjord av extremt mjuk chenilledamast har fint kombinerats med ett modernt Himalaya -blått och klassiskt Bleu Fleur De Lis -mönster.

4. Bleu Fleur De Lis gardin design

4-Beige-Cirkel-vardagsrum-design-gardin-idé

Lägg elegans till dina bara fönster med denna gardin gjord av extremt mjukt chenille damast tyg och Gardin design. Den tvådelade valansen i Bleu Fleur De Lis-mönstret ger rummet en viss sofistikering.

5. Crap Cheshire avsmalnande ren gardin

5-Ombre-Semi-lång-gardin-design-golv

Mist Cheshire avsmalnande gardin är gjord av ett fantastiskt tyg med överfulla färger i trevliga jordnära och majestätiska färger.

6. Brylanehome valance

6-Brylane-hem-två-del-våg-design-gardiner

Detta Gardin design gjord av bambu ser bäst ut i kombination med ögla och ögla halsdukar och väggstycket av bambu. Det hjälper till att dämpa ljuset och är en bra, naturvänlig variant för huset.

7. En blå anläggning

7-Blå-Salong-blå-design-gardin-hus

Romans förfall och sofistikering kommer till uttryck i dessa Paris Salon fanstil blå chenille swag gardiner.

8. Haley gardiner

8-Pate-ängar-chic-design-gardin-idé

Den unika Gardin design från Haley med medaljonger är en känslig touch, men samtidigt fantastisk och en fashionabel fönsterdekoration.

9. En hertiginna Rose Swag -gardin

9-hertiginna-ros-blå-adel-design-gardin

Med dessa trevliga färger och majestätiska Gardin design hertiginnan Rose Swag Curtain får dig att känna att du är från adeln. Den fodrade polyestergardinen består också av fantastiska färger i guld och en snygg dekoration i form av rosor. Den nedre kanten är dekorerad med ett gyllene band av satin.

10. Abigailridån

10-ängar-mönster-ganska-blå-havsridå

Abigail -gardinen har en annan karaktär beroende på vilket tyg som används. Detta exempel för en Gardin design skulle passa väldigt bra i ett flickrum.

11. En kantad fönstertopp

11-fönster-topper-kort-gardin-färgglada-motiv

Denna fönstertopp har ett mönster av grå, vita, gula och ljusblå blommotiv. Det hålls vackert och enkelt och passar därför i alla hem.

12. En vattenfallridå i klassiska färger

12-Luna-gardin-lila-beige-design-gardiner

Kombinationen av delikat rosa och beige för denna stora fönsterridå utstrålar storhet och rik färg.

13. Miradorridån från Manor Hill

13-Manor-Hill-två-tyg-idéer-design

Kombinationen av rött och modernt platina grå har en hisnande effekt på denna Mirador Gardin design. Gardinerna har fantastiska bladmotiv, medan valansen erbjuder en effektiv röd accent i vecken.

14. Gardin i portia i fransk stil

14-Portia-Wide-dark-purple-design-gardiner

När man tittar på denna polyester satinridå kommer franska kaféer och stora balsal att tänka på.

15. Kungliga röda Louis XVI.

15-Royal-Black-brown-orange-design-gardiner

Njut av synen på följeslagaren och den kungliga värdighet som denna röda gardin utstrålar. Denna magnifika pjäs kännetecknas av insatsstilen och röda fransade tofsar. Gör det iögonfallande med detta unika och imponerande Gardin design.

valances-design-gardiner-idé-nuvarande-hörn

Gardiner är något slags tyg, men de gör stor skillnad. De hänger på fönstret och tillför en viss mjukhet, färg och mönster till en annars ganska kall arkitektur. Rent dekorativt hjälper gardinen till att befästa rummets stil. I grund och botten är den enklaste varianten helt enkelt att fästa en tygbit på en stav med klämringar. För några detaljer, lägg till vändningar och veck. Vi hoppas att du gillade exemplen på en Gardin design snälla och du kan bli inspirerad av dem.

gardiner-design-idéer-beige-chiffong-lager

1-Tracy-Valance-färgglad-gardin-design-idé

gardiner-design-bleu-fleur-de-lis-klassisk stil-beige

gardiner-design-svart-vita-ränder-ljuskrona-art-deco