En mysig hängmatta för trädgården garanterar fullständig avkoppling

Trädgårdssten fontänram trä röd färg

Våren närmar sig och trädgården börjar bli grönare och mer färgstark. Skönheten i den här tiden på året väntar med spänning under vintern. Det är sommarens föregångare, när trädgården tar fram all sin prakt. De soliga terrasserna och balkongerna blir de mest populära platserna att njuta av morgon- eller eftermiddagskaffe och lediga helger. Här kan du ha en mysig Hängmatta för trädgården underbart i scen.

En mysig sådan Hängmatta för trädgården att slappna av

Hängmatta för trädgården inbjudande utomhusområde

Solstolarna kommer ut ur de mörka källarna, garagen eller vinden och placeras i de första varma solstrålarna. Och hur skulle det kunna vara annars, när man tänker på vilken underbar känsla det är att lalla på solstolen i solens varma strålar, drömma medan de blommande träden avger en förtrollande doft. Finns det något vackrare? Även om … det kanske finns. Det skulle vara ännu mer bekvämt, ännu mer avkopplande, att ha en mysig Hängmatta för trädgården att användas för att lata omkring, observera naturen i den, njuta av den varma solen och den behagliga vinden. Visste du att hängmattan kommer från Colombia? Traditionellt fästs repen eller maskorna i slutet av ett handvävt nät av färgat bomullstyg. Dessa hängmattor kallas “cadeios”. På detta sätt fördelas vikten jämnt över varje enskilt nät, vilket ökar styrkan mellan repen och tyget.

Hängmatta för trädgården – underbar dekorationsidé för gårdsdesignen

Hängmatta grön färsk mysig avkopplande blomkrukor sidobord

Även sjömännen uppskattade senare denna kvalitet och började använda den mysiga hängmattan istället för kojer. De första amerikanska nybyggarna använde också den mysiga hängmattan som ett billigt och snabbt sätt att säkra sovplatser. Lite senare kom den mysiga hängmattan till Europa. Här blev det snabbt populärt, men mer som en dekoration, som en plats att koppla av och inte som en säng. Hängmattan är en trevlig och mysig plats och kan enkelt dekorera inte bara trädgården eller innergården, utan också balkongen, terrassen eller verandan – förutsatt att du har tillräckligt med utrymme. Den kan enkelt byta ut fåtöljen eller solstolen. Den kan bestå av olika material. Det finns Hängmatta för trädgården tillverkad av rep i form av ett nät, tillverkat av hel tyg, med eller utan trästomme, samt en- eller flersitsig. Du hittar hängmattor i alla former och storlekar i möbelaffärer och trädgårdscenter. Om du är skicklig kan du lika gärna göra en hängmatta själv.

Hängmatta trädgård mysig mysig natur växt blommor

Hängmatta för trädgårdsrep kuddebok

Hängmatta för trädgårdsrepet gungar vila  Hängmatta för trädgården mitt på gården   färgglada levande färger dominerar djurpälsen mjuk

Hängmatta för trädgården blå rosa gul  Hängmatta för trädgården baby schaukenl plyschleksak