Italiensk eldskål för trädgården från AK47

Italiensk brazier-med-lock

Öppna eldstäder för trädgården ger romantik och värme och gör det möjligt att samlas utomhus med vänner och familj även under den svala hösten. I den här artikeln presenterar vi dig för en extremt snygg, Italiensk brazier för trä, som också kan användas som grill. Ta en titt!

Italiensk eldskål från AK47

Metallkanter-del-fästet

Den italienska eldskålen är designföretagets verk AK47. Den är avsedd för trädgården och kan bäddas in i marken. På grund av den här egenskapen är eldstaden knappast märkbar när den inte används, men så fort elden brinner blir den effektiva designen synlig. En praktisk bonus är grillgallret som ingår. Det ger dig möjlighet att tillbringa mysiga grillar utomhus medan du blir bortskämd av värmen, och fungerar också som skydd när Italiensk brazier används inte för tillfället.

Italiensk eldskål som den perfekta kombinationen av effektivitet och enkelhet

använd-eld-skålen-som-en-grill-grill

Den italienska eldskålen försvinner i sanden eller placeras på stenig mark för en mysig och vänlig atmosfär. Du samlas runt det, värmer upp, grillar något och i slutet stänger locket och på nolltid försvinner eldskålen från dina ögon och du går till och med på det. Är det inte bara underbart och originellt ?! Livlighet och dynamik präglar denna unika eldstad. Det beror också på energieffektiviteten och den enkla designen, vilket ger deras speciella fördelar i förgrunden.

Eldskålen försvinner i marken på nolltid

sätta-the-brazier-i-marken

Och elden kommer från marken

du kan nästan inte se brännaren

Enkelhet och dynamik växlar

Put-wood-ready-for-the-fire

mysig atmosfär med öppen spis