Modern trädgårdsdesign gör att din takterrass ser mysig ut

matchande designmöbler möbler växter tyst fred

En mysig och modern trädgårdsdesign för takterrassen garanterar din fullständiga avkoppling. Det har också en imponerande effekt på alla besökare. Ta en titt på vår idé för vacker trädgårdsdesign!

Modern trädgårdsdesign ger stadslägenheten en ny touch 

stadens takterrass som bjuder in imponerade besökare

För en mysig och modern trädgårdsdesign Det finns naturligtvis otaliga möjligheter på takterrassen. Vi presenterar en variant för en mysig trädgårdsdesign på takterrassen, med vilken du kan slippa stadens vardagliga stress. Denna trädgård ligger på taket av ett tvåvånings stadsvåningshus. Designen skapades i samarbete mellan Simon Morray-Jones Architects, Clair Strong Interior Styling och BlueSky Landscapes, baserat i Storbritannien. Den moderna stilen på denna takterrass är en förlängning av den moderna inredningen.

Modern trädgårdsdesign inbjuder dig att koppla av

moderna trädgårdsdesignidéer färska noter gröna växter

I linje med stadsmiljön består trädgården av växter som kräver lite underhåll. Det betyder att ägaren inte behöver oroa sig om han inte har tid. Denna avkopplande trädgård består av ett område för matlagning, en sittgrupp med ett matbord, inramat av låga krukväxter för bättre integritet. Gröna och vita växter dominerar denna enkla men imponerande trädgård. Modern trädgårdsdesign är enkelt men modernt. Möbelmaterial är lätt att rengöra. Fyrabeniga bord målade i apelsin och frodig plantering skapar den nödvändiga inre lugnet för att koppla av efter en hård dag på jobbet.

modern trädgård design grön frisk luft slappna av lätt att torka av