Modernt trädhus över poolen – futuristiskt koncept

Trädhus bakgård trädgård damm hög bambu staket

Om du har / haft en trädgård, har du säkert drömt om ett trädhus. Och faktiskt – även utan ett träd är det höga lilla huset ett funktionellt tillägg till huset – det kan förvandlas till ett läsrum, mysigt arbetsområde eller lekplats för barnen, eller det kan fungera som ett pensionat för oväntade besökare. Men om du föreställer dig en enkel byggnad, då har du fel. Vi presenterar dig ett futuristiskt projekt från de begåvade arkitekterna i Trädrum – a modernt trädhus över en pool.

Modernt trädhus – det nya Baumraum -projektet inspirerar med sitt innovativa koncept

Treehouse rostfritt stål klädd intressant form modern konstruktion

A modernt trädhus med en original form ligger i en liten trädgård i Munster. Den rymliga bakgården i en privat bostad är väl skyddad från gatan av ett högt bambustängsel – precis rätt sekretessskärm för huset. Byggnaden ligger mitt i trädgården och svävar precis ovanför trädgårdsdammen / familjepoolen. En trappa i rostfritt stål leder till entrén – nyfikna besökare är positivt överraskade i slutet av trappan – eftersom en bred terrass erbjuder avkoppling och rekreation. De höga träden i trädgården erbjuder solskydd inte bara för terrassen utan också för själva huset.

Modernt trädhus – arkitektoniskt konstverk mitt på en bakgård i Münster

Dubbelsäng sovplats idéer stora takfönster

Det moderna trädhuset är tillverkat av rostfritt stål och trä – 8 asymmetriskt placerade stöd stöder konstruktionen. Själva huset har en intressant oval form som lockar uppmärksamhet. Stora fönster släpper in mycket solljus i det trånga utrymmet. Interiören är puristisk, huset har varit sparsamt men stilfullt inrett. En stor dubbelsäng och en liten fönsterbräda är de enda möblerna – men det är allt du verkligen behöver i ett trädhus. Eftersom den erbjuder mycket mer än bara vackra möbler – den erbjuder möjlighet att koppla av från den hektiska vardagen och njuta av den omgivande naturen i en hemtrevlig atmosfär. Som trodde att modernt och funktionellt inte kunde gå hand i hand?

Enkelfamilj träklädd fönsterbänk förvaringsutrymme

Modernt och praktiskt

Trappa entré idéer funktionellt modernaMassiva trätrappor leder till entrén

Terrass trädhus idéer två stolar räcke

Rymlig träterrass inbjuder dig att sola

modern trappa som leder till husets entréidéer

Träfasad designidéer i rostfritt stål

Rostfritt stål stöder modern konstruktion idéer arkitektur

Treehouse idéer rostfritt stål klädda åtta stöd

Trätrappor, stora fönsterfronter, trädgårdsdamm

Treehouse rostfritt stål idéer uteplats belysning praktiska