9 parasta Covergirl -huulipunaa naisille Intiassa

Haluatko näyttää yhtä upealta kuin Katy Perry? Haku päättyy Covergirliin. Se on johtava kosmetiikkamerkki, joka on synonyymi glamourille. Asenne heijastuu nimessään, koska se väittää muuttavan jokaisen Jane -lentokoneen upeaksi lumoustaitoksi. Tässä on yhdeksän parasta huuliväriä, joita tyttö on varastanut meille.

Top Covergirl huulipunat:

Huulten täydellisyys- Smitten #310:

covergirl-huulipunat

Se on mykistetty ruusun väri, jossa on ruskeat sävyt. Sitä voidaan pitää tummemman vaaleanpunaisen beige -sävyn alla. Upea väri, joka sopii varmasti useimpiin ihon sävyihin ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. Siinä on loistava kosteutta sisältävä koostumus, joka säilyttää pitkän matkan.

Huulten täydellisyys – taivaallinen #260:

Nimen mukaan se on taivaallisen mykistetty korallipinkki. Se on kermainen huuliväri, joka liukuu tehokkaasti. Se on pitkäkestoinen eikä jätä kuivaa ryppyistä tunnetta pitkäaikaiseen käyttöön. Kuten muutkin huulten täydellisyyteen kuuluvat, myös taivaallinen auttaa luomaan pehmeitä, sileitä ja kauniita pisteitä.

Huulten täydellisyys- liekki #300:

Kirkas oranssi ja punainen fuusio -sävy, joka tekee pysyvän vaikutuksen. Tämä hohtava väri on täydellinen tuoden kaiken huomion huulillesi. Se on kermainen ja levittyy tasaisesti. Vaikka liekki on melko samanlainen kuin MAC -sävy gesina, se on kiiltävämpi. Se on taattu keskustelun aloittaja. Se on myös näyttelijä Sophia Verageran suosikki.

Huulten täydellisyys- satu#405:

Tämä sävy on aivan liian hyvä ollakseen totta. Väri on kirkkaan vaaleanpunainen, jossa on oranssin sävyjä, mikä antaa sille ruusun pehmeän tekstuurin. Kuten muut Covergirlin huulten täydellisyyden huulipunat, tämä tarjoaa myös rikastetun silkin kosteuttavan kompleksinsa.

Huulten täydellisyys- sireeni #415:

Nimi kertoo kaiken. Kaunis sävy liukuu huuliesi yli kuin toinen iho ja antaa sinulle todella makean herkullisen herkullisen hymyn. Parasta näissä on, että sävy ei höyheni tai vuota verta. Tämä on huulten täydellisyys, joka on määritelty uudelleen äänekkäästi ja selkeästi.

Queen Collection- Hieno viini #Q400:

Queen -kokoelman huulten värivalikoiman lippulaiva, tämä väri on todella hämmästyttävä. Tummempien huulten 1990 -luvun tyylin herätessä tämä sävy on vahvistettu voittaja glamour -piireissä. Se huokuu rikkaita värejä ja hienoa tekstuuria, joka on tuotemerkin synonyymi.

Queen Collection- Maalaa kaupunki #Q515:

Punainen on ikuinen sävy, joka ei koskaan putoa muodista. Täydellinen punainen tuhka on se, mistä fantasiat on tehty. Covergirlin huulipuna tässä seksikkäässä punaisessa sävyssä on ihanteellinen valinta naisille tänä ystävänpäivänä. Tämä on valmistettu kosteuttavista silkki -kosteusvoiteista, ja tämä on yksi näyttelijä Queen Latifan suosikeista, joka on myös tämän alueen brändilähettiläs.

Queen Collection- Choco lotta #970:

Tämä sävy oikeuttaa brändin monipuolisuuden. Runsas suklaanruskea sävy punertavalla sävyllä sopii kaikille ihon sävyille. Puhdas nestemäinen kaakaoväri, niin totta, että saat kuplat ponnahtamaan. Lisää tuohon silkki kosteusvoiteeseen kaava, ja meillä on voittaja. Näyttelijä Queen Latifan valitsema tämä sävy on täydellinen ruskeille kasvoille.

BlastFlipstick- Stunner #840:

Tämä on Covergirlin ainutlaatuisin tuote. Se on asiantuntevasti suunniteltu sekoitettava kaksoishuuliväri. Voidaan sekoittaa ja sovittaa yhteen kerman ja hohtavan sävyt ja luoda oma yksilöllinen rakenne. Tämä sävy on upea oranssi, joka levittyy vaivattomasti huulille kestävällä sävyllä.

Covergirl tarjoaa kuluttajalle lukuisia vaihtoehtoja erittäin kohtuulliseen hintaan. Brändi tarjoaa meille pääsyn parhaaseen tyyliin ja muotiin. Lähes puolet Hollywoodista on hyväksynyt sen ja se on arvostettu omaisuus jokaisessa meikkipakkauksessa.