Kuinka saada poika vihaamaan sinua?

Huoh, pojat ja heidän outoja tapojaan! Varmasti useimmilla teistä naisista saattaa olla elämässänne yksi ”outo poika tai mies”, joka ei vain luovuta rakkaudestaan. Vaikka et haluakaan häntä, hänen puheensa tai käytöksensä ja juorut sen takana saavat sinut hulluksi. Vielä pahempaa, kun hän kertoo kaiken ja kaiken rakkaudestaan ​​sinua kohtaan. Tällöin haluat napata hänet kauluksesta, ruoskia hänen takapuolensa Guccin käsilaukulla, kengällä tai nahkavyöllä ja varmistaa, että hänet poistetaan tämän planeetan kasvoilta. Mutta tämä on vain toinen unelma, koska et halua joutua lainvalvontaviranomaisten rangaistukseen väärinkäytöksistä. Jos tämä kaveri ei ole vainooja ja tiedät, että hänen edistysaskeleensa ovat vaarattomia ja viattomia, on vielä keinoja pysäyttää kaikki tekemällä hänet vihaamaan sinua. Siksi lue kuinka saada poika vihaamaan sinua?

Kuinka saada hänet vihaamaan sinua

Kuinka saada hänet vihaamaan sinua:

1. Kun puhut hänelle, älä yhdistä silmää silmästä. Vaikka yhdistätkin hänet silmästä silmiin ja puhut inhottavasti, miehet pitävät sitä haasteena tai keinona naisille kertoa miehille olevansa valmiita olemaan heidän kanssaan, joten he eivät saa katsekontaktia..

2. Pidä etäisyys mahdollisimman paljon ja kun näet hänen lähestyvän, ole kaveri jonkun kanssa ja ala puhua tai nauraa ääneen. Tee tämä erityisesti miespuolisen ystävän kanssa, koska ihailijassasi nousee miehen ego ja hän haluaisi vihata sinua enemmän, koska olet jättänyt huomiotta hänet ja puhunut toisen miehen kanssa hänen läsnäollessaan.

Kuinka saada hänet vihaamaan sinua

3. Lopeta hänen puheluidensa ottaminen vähitellen, älä enää vastaa välittömästi hänen tekstiviesteihin, whatsappiin, sähköposteihin, sosiaalisen verkostoitumisen viesteihin jne. Tee se vähitellen äläkä saa häntä tuntemaan oloaan kiusalliseksi tai karttuneeksi, vihaa ei tapahdu heti, tee se hienosti ja hitaasti ja se vie aikaa, mutta hän alkaa varmasti vihata sinua enemmän joka päivä.

4. Flirttaile toisen pojan kanssa, kiusaa poikaa rakastavasti, vedä hiuksista ja leiki, mutta varmista, että tämä suunnitelma on myös pelaajan tiedossa, ja tee tämä kaikki, kun ihailija katselee sinua. Tämä toisi jälleen esiin miehen egon, joka työntäisi hänet edelleen vihaamaan sinua.

5. Nyt kun tiedät, että hänellä on tunteita sinua kohtaan ja jos hän tulee esiin kolmen sanallisen painajaisen kanssa, kerro hänelle, että sinulla on jo poikaystävä. Jos sinulla on poikaystävä, esittele heidät kaksi, ja jos sinulla ei ole, sinun on parempi olla hyvä tarinan kanssa tai muuten olet väärässä asemassa, kun hän saa selville

6. Älä ole liian mukava hänen kanssaan; älä hymyile hänelle liikaa. Älä tarjoa apua hänen kotitehtävissään; puhu vain puhuessasi, sinun ei tarvitse mennä ylimääräiselle mailille hänen puolestaan. Kauhea ja ilkeä saa hänet rakastamaan sinua enemmän..

Lopuksi:

Kuinka saada hänet vihaamaan sinua

Jos mies tai poika ei edelleenkään saa viestiä ja haluaa päästä liian lähelle mukavuutta, KERRO HÄN POIS. Jos joskus on tarpeen, sinun on nostettava anteasi ja jos se on julkisella paikalla, tarpeeksi hyvä sinulle ja huono hänelle. Se, että olet ystävällinen ja viehättävä, ei tarkoita, että kenelläkään miehellä olisi oikeus sinuun. EI TARKOITTAA EI!! Tee tämä hänelle hyvin selväksi ja katso, kuinka hän tuntee enemmän vihaa sinua kohtaan.