10 parasta kauneusvinkkiä ihon terveyttä varten!

Vinkkejä terveelle iholle

Kuka ei halua virheetöntä ja säteilevää ihoa? Monien tuotteiden tullessa markkinoille monet meistä ovat epävarmoja siitä, mikä on oikein ja miten ne vaikuttavat ihon terveyteen. Sinun on noudatettava johdonmukaista ihonhoitorutiinia ja joitain muita vinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan terveen ihon luonnollisesti kotona ilman, että sinun tarvitsee tehdä reikää taskussa. Meidän on noudatettava joitain perussääntöjä, kuten pidämme itsemme nesteytettynä, nukkumme riittävästi jne.

Käydään tämä artikkeli läpi saadakseen joitakin parhaita vinkkejä terveelle iholle ilman tuhansia dollareita.

Mikä aiheuttaa ihovaurioita?

Ennen kuin pääsemme kaikkiin vinkkeihin saadaksesi terveen ihon, kerro meille eräistä ihovaurioiden ensisijaisista syistä.

1. Riittämätön nesteytys:

Me kaikki juomme vettä, kun kurkku tuntuu kuivuneelta; tämä pätee jopa iholle. Kun pidät itsesi tarpeeksi nesteytettynä, suojaat ihoasi venytykseltä ja kuivuudelta. Koska ihosolut on valmistettu vedestä, niiden täydentäminen runsaalla veden saannilla on välttämätöntä.

2. tupakointi:

Vaikka monet väittävät, että tupakointi on keino lievittää stressiä, siitä tulee ajan myötä riippuvuus. Mutta ajan myötä huomaat, että tämä ei lievitä stressiä, mutta voi aiheuttaa sydän- ja hengitysvaikeuksia. Se myös tekee ihosta halkeilevan, samanlainen kuin kuiva iho. Siksi ennen kuin on myöhäistä, on parempi lopettaa.

3. Auringon aiheuttamat vahingot:

Me kaikki rakastamme viettää aikaa nauttien kirkkaasta auringonvalosta. Mutta kun tulet kotiin, näet vahingot, jotka kasvosi ovat aiheuttaneet altistuminen haitallisille UV -säteille. Vaikka auringon välttäminen ei ole mahdollista, voit suojautua siltä.

4. Fyysisen aktiivisuuden puute:

Kun et ole fyysisesti aktiivinen, olet paitsi taipuvainen lisäämään ei -toivottua painoa, se vaikuttaa myös pinnan kiiltoon. Kun et treenaa tarpeeksi, kehosi menettää ihon tarvitseman hapen ja verenkierron.

5. epäterveelliset ruokailutottumukset:

Me kaikki rakastamme syödä pikaruokaa, mutta unohdamme usein sen aiheuttamat vahingot kehollesi pitkällä aikavälillä. Vaikka nämä ruoat ovat herkullisia syödäkseen, niissä on vähemmän ravintoaineita, joita iho tarvitsee. Näet ihon muutoksen melkein heti, kun syöt sitä terveellisellä ja ravitsevalla ruoalla.

Näin saat terveen ihon:

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua pitämään ihon terveenä luonnollisesti. Tutustumme heihin yksityiskohtaisesti:

1. Suojaudu auringolta:

Ihotyypistäsi riippumatta aurinkovoide on välttämätön vaihe ihonhoitorutiinissa ja paras tapa saada terve iho. Vaikka saamme D-vitamiinia auringosta, liiallinen altistuminen ilman suojaa voi vahingoittaa ihoa, koska se sisältää haitallisia UV-säteitä.

 • Aina kun menet aurinkoon, varmista, että käytät aurinkovoidetta ja SPF -suojaa.
 • Vuodenajasta riippumatta aurinkovoidetta tarvitaan.
 • Markkinoilta on saatavana useita tuotteita, jotka sopivat ihotyypillesi ja joilla on vaadittu SPF. Valitse ihotyypillesi sopiva.

2. Älä tupakoi:

Me kaikki tiedämme, että tupakointi voi olla vaarallista terveydelle; tämä on myös kirjoitettu savupakkaukseen vahvistamalla se. Haitallisen vaikutuksen lisäksi tupakointi vaikuttaa kehoon, se rajoittaa myös hapen saantia iholle ja vahingoittaa ihosoluja nopeasti. Siksi on aina parempi lopettaa tupakointi, jotta saat terveen ihon luonnollisesti.

3. Käsittele ihoasi hellävaraisesti äläkä unohda kosteuttaa:

Kun puhdistat tai levität tuotetta kasvoillesi, varmista, että kätesi ovat puhtaat ja hellävaraiset ihollesi. Nämä kaksi ovat parhaita kauneusvinkkejä terveelle iholle.

 • Hyvä kosteusvoide on yhtä tärkeä kuin pysyminen kosteutettuna terveelle iholle.
 • Hyvä kosteusvoide lukitsee iholla olevan kosteuden pitäen ihon perusteellisesti hydratoituna.
 • Lisää kosteutusta ihonhoitorutiinisi epäilemättä ihollesi, koska tämä prosessi mahdollistaa tuotteen imeytymisen huokosiin tehden ihostasi joustavan ja sileän.

4. Hallitse stressiä:

Me kaikki kuulemme monia ehdotuksia stressin vähentämiseksi, mutta se on paljon helpommin sanottu kuin tehty. Mutta kroonisella stressillä on vakavia vaurioita ihollesi ja monia iho -ongelmia. Voit sisällyttää meditaation, joogan tai joitain stressiä purkavia toimintoja käsittelemään stressin perimmäistä syytä. Vaikka se voi viedä jonkin aikaa, pystyt käsittelemään kroonista stressiä ajan myötä, jolloin ihosi hehkuu ja auttaa sinua säilyttämään terveen ihon.

5. Harjoittele päivittäin:

Työympäristön ja ajoitusten ansiosta monilla meistä ei ole aikaa treenata. Liikunnan puuttuminen on yksi tärkeimmistä syistä, jotka vähentävät ihon kiiltoa.

 • Voit nopeuttaa koko kehosi puhdistumista sisällyttämällä päivittäiseen rutiiniin aktiviteetteja, kuten joogaa, lenkkeilyä tai juoksemista.
 • Tämä prosessi auttaa hikoilemaan lisäämällä ainutlaatuista hehkua pintaan, mikä tekee siitä yhden parhaista korjaustoimenpiteistä terveelle iholle.
 • Varmista, että kosteutat tai käytät väriainetta ennen ja jälkeen harjoituksen lisäsuojaksi.

6. Nuku tarpeeksi:

Oikea unirutiini on välttämätöntä, ja se on yksi tärkeimmistä vinkeistä terveelle iholle. Riittämätön uni aiheuttaa roikkuvia pusseja silmiesi alle, koska ihosi väsyy aivan kuten sinä, ja siksi on tarpeen nukkua vähintään kahdeksan tuntia joka yö. Monet ihotautilääkärit suosittelevat kasvojen pesua ja kosteuttamista ennen nukkumaanmenoa, jolloin heräät joustavalla pinnalla.

7. Pidä itsesi hydratoituna:

“Pidä itsesi nesteytettynä.” Tämän lausunnon kuulemme usein monien lääkäreiden sanovan aina, kun kohtaamme terveysongelmia – juomme vähintään kahdeksan vesipulloa päivässä pitääksesi kehosi nesteytettynä. Voit myös sisällyttää vesimelonia, appelsiinia, kurkkua, greippiä, cantaloupea, mansikkaa ja joitakin vesipitoisia elintarvikkeita. Sinun on myös vähennettävä kaikki epäterveelliset ja paistetut ruoat vahinkojen välttämiseksi.

Ruusuveden levittäminen iholle voi myös tehdä ihmeitä ihon luonnollisessa kosteutuksessa ja ihon PH -tasapainon ylläpitämisessä. Se myös vähentää turvotusta silmien alla.

8. Käytä minimaalista meikkiä:

Naiset menevät usein yli laidan meikkiin, erityisesti erityistilanteissa. Emme pyydä sinua poistamaan arvokasta meikkirutiiniasi; ei tarvitse käyttää poskipunaa, peitevoidetta, meikkivoidetta ja mitä ei joka päivä. Vaikka meikki lisää kiiltävän viimeistelyn ihollesi, liioittelu voi vahingoittaa todellista ihoasi kalliista tuotteesta huolimatta. Siksi on suositeltavaa rajoittaa raskaan meikin käyttöä erityispäivinä ja antaa ihon hengittää!

9. Ihon puhdistus ja kuorinta:

Vaikka olisit väsynyt, puhdistus on välttämätöntä kauniin, terveen ihon ylläpitämiseksi pitkän päivän jälkeen. Valitse hyvä ihotyypillesi sopiva puhdistusaine poistaaksesi kaiken lian ja meikin pinnaltasi. Vaikka puhdistus puhdistaa kaikki huokoset liasta ja epäpuhtauksista, älä unohda kosteuttaa.

Kuorinta on jälleen yksi vaihe, joka kuorii pois kuolleet ihosolut, mikä saattaa aiheuttaa aknen puhkeamista monille ihmisille. On suositeltavaa kuoria vähintään kahdesti viikossa, jotta ihosi näyttää hehkuvalta ja kauniilta. Älä kuori liikaa, koska se voi aiheuttaa kuivumista.

10. Syö terveellinen ruokavalio:

Sen lisäksi, mitä laitat ihollesi, on myös tarpeen pitää välilehti siitä, mitä laitat kehoosi terveellisen ruoan muodossa, tekee maailmasta eron. Esittelemme sinulle luettelon joistakin elintarvikkeista, jotka sinun on sisällytettävä ravinnoksi terveelle iholle.

C -vitamiinipitoiset elintarvikkeet:
 • C -vitamiini auttaa parantamaan kollageenin tuotantoa, mikä on välttämätöntä ihon kiinteyden ylläpitämiseksi. Joten on sanomaton totuus, että C -vitamiinin puute voi johtaa joihinkin ikääntymisen varhaisiin merkkeihin, kuten ryppyihin. C -vitamiinin antioksidantit estävät kollageenivaurioita ja suojaavat ihoasi kuivumiselta, juonteilta jne. Parsakaali, punainen paprika, mansikka ja kaikki sitrushedelmät ovat runsaasti C -vitamiinin lähteitä.
A -vitamiini:
 • Käytämme kaikki tuhansia dollareita saadaksemme tasaisen ihon, eikö niin? Entä jos kerromme, että ratkaisu on jääkaapissasi. Joo! Lisäämällä A -vitamiinipitoista ruokaa voit luoda tasaisen pinnan. A -vitamiini on välttämätön solujen muodostumiselle, mikä tekee siitä joustavan ja suojaa sitä auringolta. Porkkanat, pinaatti, bataatit, vihreät lehtivihannekset ovat joitakin parhaista A -vitamiinin lähteistä.
Tomaatit:
 • Antioksidantit ja kasviravintoaine lykopeeni tekevät tomaatista yhden parhaista vihanneksista, joka tuo ihollesi kauniin hehkun sekä sisäisesti että ulkoisesti. Se auttaa taistelemaan tummia täpliä, ryppyjä, laikkuja tai roikkuvaa ihoa vastaan ​​ja antaa sinulle nuorekkaan ilmeen.
Terveet rasvat:
 • On aika poistua harhakäsityksestä, jonka mukaan rasvat ovat pahoja. Vaikka elintarvikkeet, kuten pähkinät, ovat täynnä rasvoja, ne ovat runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja, joiden katsotaan olevan terveitä ja hyväksi ihon terveydelle. saadaksesi joustavan ja kirkkaan näköisen ihon, yritä sisällyttää ruokavalioon kourallinen saksanpähkinöitä ja manteleita. Voit syödä lohta vähintään kaksi kertaa viikossa, jos et ole kasvissyöjä.

Kokeile käyttää oliiviöljyä ruoanlaittoon, sillä se lisää ihollesi säteilevää hehkua, koska se on runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja.

Kuidut:
 • Kuitupitoiset elintarvikkeet ovat täydellinen ratkaisu ihmisten ruoansulatushäiriöiden hoitoon iästä riippumatta. Ruoansulatushäiriöt voivat olla monien ihmisten syy aknen puhkeamiseen. Siksi sisälly kuitupitoisia ruokia, kuten banaaneja, kaurapuuroa, omenaa, ruskeaa riisiä, täysjyvätuotteita, jotka auttavat korjaamaan ruoansulatusprosessiasi.
Sinkki ja rauta:
 • Rauta auttaa lisäämään poskipunaista hehkua kasvoillesi kuljettamalla happea kehon läpi, kun taas sinkki antaa sinulle uuden ilmeen poistamalla kuolleet ihosolut ja edistämällä solujen tuotantoa. Munat, vähärasvainen liha, vilja, osterit ovat osa rautaa ja sinkkiä sisältävistä elintarvikkeista.

Yhteenveto:

Lopeta kehosi antamien merkkien huomiotta jättäminen ja aloita muutosten tekeminen ihonhoitorutiinisi. Tässä artikkelissa on joitain päivittäisiä vinkkejä terveelle iholle, joita on helppo seurata ja erittäin hyödyllisiä. Olitpa innostunut, stressaantunut tai onnellinen, kasvosi toimivat peilinä. Joten hemmottele itseäsi työskentelemällä perusasioiden parissa ja huolehdi kaikesta ihon tarpeesta. Älä unohda kertoa meille, kuinka tämä artikkeli on auttanut sinua!