50 parasta kotitekoista ihonhoitovinkkiä

Virheettömän ja hehkuvan ihon hehkuminen on naisen rakastetuin unelma. Valitettavasti eri tekijät yhdessä, kuten epäterveellinen elämäntapa ja saastuminen, tuhoavat ihoamme. Joten jos haluat elvyttää kauneutesi, ota nämä parhaat kotitekoiset ihonhoitovinkit, jotka eivät koskaan petä sinua.

Kauneus alkaa paremmasta ihosta. Terve ja parempi iho antaa kirkkaan hehkun, joka tekee luonnon kauneudesta niin houkuttelevan. Ainoa asia, joka sinun on opittava, on ihon ylläpito. Ja säännöllisellä ja sitoutuneella harjoittelulla huomaat nämä muutokset ihossasi.

Parhaat kotitekoiset ihonhoitovinkit

Parhaat kotitekoiset ihonhoitovinkit naisille ja miehille:

Joten älä huoli, jos olet päättänyt noudattaa seuraavia ohjeita, sinulla on enemmän kuin tarpeeksi ihonhoitovinkkejä aluksi. Tässä on 50 parasta luonnollista kotitekoista ihonhoitovinkkiä sinulle.

1. Juo paljon vettä:

Vinkkejä ihonhoitoon - Naisen vesi

Tärkein kauneusvinkki on pitää iho ja keho nesteytettynä juomalla runsaasti vettä. Vesi huuhtelee myrkkyjä elimistöstäsi ja pitää ihosi terveenä ja täynnä elämää. Lisäksi juomavesi auttaa kuljettamaan happea ja ravinteita ihosoluihin, mikä vähentää ennenaikaista ikääntymistä. Varmista, että juot vähintään 8 lasillista vettä joka päivä, jotta ihoasi hoidetaan sisältä ulospäin.

2. Vältä altistumista kuivalle ilmalle:

Vinkkejä ihonhoitoon - hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaaja voi olla hyödyllinen hiusten kuivaamiseen, mutta hiustenkuivaajan liiallinen käyttö voi vahingoittaa hiuksia. Se vaikuttaa myös ihon taakse ja hiusten ympärille. Jos haluat suojata ihoa, jätä hiustenkuivaajan käyttö väliin.

3. Vältä pitkäaikaista kosketusta kuumalla tai klooratulla vedellä:

Vinkkejä ihonhoitoon - kuuma ja kloori

Naisten iho on aina pehmeä ja herkkä, joten ole varovainen ihoon vaikuttavien asioiden kanssa. Kuuma vesi ja kloorattu vesi voivat vaikuttaa ihon pehmeään ihoon. Välttääksesi tämän kuuman ja klooratun veden päivittäisestä käytöstä.

4. Siemailla teetä:

vinkkejä ihonhoitoon - siemailla teetä

Pysy nesteytettynä koko päivän ja suosii lämpimiä nesteitä, kuten yrttiteetä. Valmista mausteinen tee tuoreella inkiväärillä ja sitruunalla, joka herättää sinut iltapäivällä ja pitää sinut terveenä. Ja mikä tärkeintä, hehkuva iho. Vihreä tee on täynnä antioksidantteja ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, mikä auttaa torjumaan bakteereja ja vapaita radikaaleja. Yritä juoda vähintään yksi kuppi vihreää teetä päivässä.

5. Käytä luonnontuotteita:

Vinkkejä ihonhoitoon - luonnolliset tuotteet

Älä käytä kemiallisia pullotettuja tuotteita ihollasi !! Useimmat tuotteet, jopa ne, jotka väittävät olevansa erittäin luonnollisia, sisältävät kemikaaleja. Kemialliset tuotteet vaikuttavat muutamassa viikossa, mutta lopettamalla niiden käytön iho saa näyttämään entistä vaurioituneemmalta. Käytä luonnontuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä. Nämä ovat yksinkertaisimmat ihonhoitovinkit ikuisesti.

6. Käytä huulirasvoja:

Käytä huulirasvoja

Rauhoita halkeilevat huulet estääksesi rypistymisen, kiinnitä runsaasti huulikiiltoa tai balsamia ennen kuin lähdet ulos. Muista hakea usein uudelleen. Varmista kuitenkin, että käytät laadukkaita, 100% luonnollisista tuotteista valmistettuja huulirasvoja

7. Huivin käyttö:

Vaalea iho talvella

Huivin käyttäminen suojaa ihoasi ilmaston ankarilta vaikutuksilta. Kesällä se pitää haitalliset UV -säteet loitolla, mutta talvella se suojaa ihoa kylmiltä tuulilta. Joten käytä huivi ja käsineet, kun lähdet ulos kylmällä säällä.

8. Nuku paljon:

Vinkkejä ihonhoitoon - Nukkuminen

Yksi parhaista ja helpoimmista kauneuden salaisuuksista on hyvä uni. On havaittu, että unenpuute estää verenkiertoa ja saa sinut näyttämään kalpealta ja tylsältä. Yritä siis nukkua kahdeksasta kymmeneen tuntia yössä, jotta saat parhaan kasvosi eteenpäin. Kun nukut, kehollasi on riittävästi aikaa nuorentaa ja korjata ihoa.

9. Poista meikki ennen nukkumaanmenoa:

Poista meikki ennen nukkumaanmenoa

Meikin jättäminen iholle ei vain tukkaa huokosia, vaan se aiheuttaa myös liiallista kuivuutta ja johtaa ihon hilseeseen. Tämä johtuu siitä, että useimmat meikkituotteet sisältävät tietyn sokerityyppisen molekyylin, joka edistää mikro-organismien kasvua. Älä koskaan nuku meikissä, vaikka olisit väsynyt. Käytä aina hellävaraista ja öljytöntä puhdistusainetta. Ole ahkera ja ihosi paranee.

10. Puhdista kädet ennen kasvojen koskettamista:

Vinkkejä ihonhoitoon - kosketa ihoa

Kädet irti!! Älä kosketa kasvoihisi! Koskettamasi pinnat ovat täynnä likaa ja bakteereja puhelimesta ovikelloon ja ravintoloiden valikoihin, ja kaikki nämä bakteerit leviävät kasvoillesi, kun alat koskettaa ihoasi. Useimmat iho -ongelmat häviävät ilman minkäänlaista lääkitystä yksinkertaisesti pitämällä kädet poissa kasvoistasi. Yksinkertainen mutta hyödyllinen ihonhoitovinkki naisille.

11. Syö oikein:

Mehut hehkuvaan ihoon

Me kaikki tiedämme, että kauneus tulee sisältä. Joten jos haluat näyttää kauniilta ja nuorelta, syö hyvin. Tuoreet, terveelliset ruoat sisältävät vitamiineja ja ravintoaineita, jotka pitävät ihon hehkuvana. Kokeile syödä enemmän rautamaista pinaattia, vihreitä papuja ja mehuja sisältäviä ruokia. Ihosi kirkastuu hetkessä. Lisää ruokavalioon runsaasti hedelmiä ja vältä mehujen ottamista. Yksi tärkeimmistä ihonhoitovinkkeistä on syödä oikein ja noudattaa säännöllistä terveellistä ruokavaliota.

12. Pidä hiukset kaukana kasvoista:

Pidä hiukset poissa kasvoilta

Ota hiukset pois, pidä hiukset pois kasvoiltasi. Rasvaiset hiukset ja iho menevät yhteen ja hiukset voivat levittää tartuntaa. Joten jos hiuksesi tuntuvat rasvaisilta, sido ne yksinkertaisesti solmuun, jotta et tartu kasvosi useammin.

13. Puhdista kasvosi säännöllisesti:

Vinkkejä ihonhoitoon - kasvojen pesu

Pese kasvosi aamulla ja illalla. Tee siitä rutiini asettamalla muistutus kolmeksi viikoksi. Kun alat tehdä sitä viikkoja, siitä tulee tapa. Pese kasvosi, kun olet huuhdellut hiustenhoitoaineen suihkussa.

14. Levitä paras kosteusvoide:

Vinkkejä ihonhoitoon - kosteuta ihoa

Liian monta suihkua voi kuivattaa ihosi ja jättää sinut kutinaksi. Vaikka puhdas iho johtaa kirkkaaseen ihoon, sen pesu liian usein tai liian voimakkaasti voi ärsyttää ihoa ja tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä. Joten kosteuta iho hyvällä kosteusvoiteella heti kylvyn tai suihkun jälkeen. Jos mahdollista, käytä kosteusvoidetta, joka sisältää SPF: ää tai jopa luonnollista hunajaa ja öljyjä luonnollisena kosteusvoiteena.

15. Rajoita kylpyaika:

Iho on vinkkejä - rajoita kylpyamme

Kuuma vesi ja pitkät suihkut tai kylvyt voivat poistaa öljyjä iholta ja aiheuttaa lieviä palovammoja. Vaikka höyryisen suihkun ottaminen voi parantaa oloa, tutkimukset osoittavat, että se on pahin asia, joka voidaan tehdä ihollesi. Joten yritä viettää vähemmän aikaa suihkun alla ja käytä aina lämmintä tai kylmää kuin kuumaa vettä.

16. Puhdistus:

Vinkkejä ihonhoitoon - puhdistus

Tee suurin osa puhdistuksesta kylvyn aikana. Kylvyn aikana iho pysyy kosteana ja huokoset auki. Vältä voimakkaiden puhdistusaineiden tai supistavien aineiden käyttöä! Kun puhdistat ihoasi, käytä hellävaraisia ​​hierovia liikkeitä. Luomu noidanpähkinävesi ja orgaaninen nokkosvesi ovat luonnollisia supistavia aineita. Ja muistakaa, että ihon puhdistuksen tulee aina tapahtua sävyttämällä.

17. Vältä alkoholipitoisia ihonhoitotuotteita:

Vältä alkoholipitoisia ihonhoitotuotteita

Yritä aina käyttää alkoholittomia tuotteita, koska joskus lisääntynyt kosteus voi avata huokoset. Sinun tulisi aina välttää alkoholia sisältäviä ihonhoitotuotteita, koska ne kuivattavat ihoa.

18. Kuorinta:

Kuorinta - kasvonaamio

Jos ei joka päivä; varmista, että kuorit ihosi vähintään kahdesti viikossa. Kuorinta auttaa kutistamaan ihon huokosia poistamalla kuolleet ihosolut, lian ja öljyn. Käytä luonnollisia ja kotitekoisia kuorintamaskeja parempien tulosten saavuttamiseksi. Jos haluat herkän ihon, etsi hellävaraisempaa kuorinta -ainetta. Kuorinnan jälkeen puhdista iho miedolla puhdistusaineella, joka puhdistaa kuolleet pintasolut ja tekee ihosta sileän ja pehmeän.

19. Älä käytä saippuaa useammin:

Vinkkejä ihonhoitoon - saippuanpesu

Vältä kasvojen pesemistä saippualla yli kaksi kertaa päivässä. Koska saippuat voivat irrottaa öljyn iholta, pese kasvosi usein tavallisilla vesiroiskeilla tai käytä hellävaraista puhdistusainetta saippuan sijasta.

20. Älä pidättele itseäsi kasvohoidoissa:

Vinkkejä ihonhoitoon - kasvohoito

Vaikka et halua käyttää rahoja kylpylävierailuihin, jatka käytäntöä soveltaa kotitekoisia kasvohoitoja säännöllisesti. Käytä parempia kasvohoitoja, kuten savipohjaisia, paremman tuloksen saamiseksi.

21. Suojaa itsesi auringolta:

vinkkejä kasvojen valkaisuun 5 käytä auringon kiiltävää korkkia

On erittäin tärkeää suojata iho auringolta. Pieni auringolle altistuminen on hienoa, mutta pitkä altistuminen voi aiheuttaa ikäpisteitä, ryppyjä, auringonpolttamia ja muita iho -ongelmia. Se on yksi luettelon perusvinkkejä ihonhoitoon.

22. Älä mene ulos keskellä päivää:

Älä mene ulos keskellä päivää

Vältä aurinkoa ruuhka -aikoina – 11.00-1.00 tämä on aika, jota tulisi välttää ulkoilemasta vuodenajasta riippumatta. Näinä tunteina, jopa pilvisinä päivinä, ultraviolettisäteily on suurin, joka voi vahingoittaa ihoa.

23. Käytä aurinkovoiteita:

Käytä aurinkovoiteita

On havaittu, että rypyt lähes 90%: ssa tapauksista johtuvat liiallisesta auringosta. Älä siis koskaan unohda poistua kotoasi käyttämättä aurinkovoidetta. Olipa kesä tai talvi, sillä ei ole väliä. Muista, että on parempi estää ihovauriot kuin korjata se myöhemmin. Käytä aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on vähintään 15. Yritä käyttää sitä uudelleen kahden tunnin välein, ja jos olet uimassa, käytä sitä useammin.

24. Älä käytä meikkivoiteita kesällä:

Älä käytä meikkivoiteita kesällä

Kesällä älä käytä meikkivoidetta. Yritä pitää se puhtaana ja hankautuneena. Käytä ehdottomasti aurinkovoidetta, mutta voidetta, koska se on kevyempi ja pysyy pidempään. Voidaan käyttää jopa mattapintaista aurinkovoidetta, koska se toimii aurinkovoiteena ja säätiönä.

25. Käytä suojavarusteita päiväsaikaan:

Ihonhoitovinkit - umberalla

Käytä suojavaatetusta- käytä pitkähihaisia ​​paitoja, farkkuja ja aurinkolaseja. Sen voi varustaa leveällä reunalla varustetulla hatulla tai käyttää sateenvarjoa varjossa. Sinun on noudatettava tätä hyödyllistä ja arvokasta yksinkertaista ihonhoitovinkkiä.

26. Lopeta tupakointi:

Vältä tupakointia

Jos tupakoit, paras tapa suojata ihoa on lopettaa. Tupakointi alentaa uloimpien ihokerrosten pieniä verisuonia, mikä vähentää verenkiertoa ja saa ihon näyttämään vanhemmalta ja lisää ryppyjä. Se vahingoittaa pohjimmiltaan kollageenia ja elastiinia, joita pidetään kuiduina, jotka antavat ihollemme vahvuuden. Jopa jatkuvat ilmaukset, joita annat tupakoidessasi, kuten huulten puristaminen sisäänhengityksen aikana ja silmien silmänräpäisy tupakoinnin estämiseksi, voivat lisätä ryppyjä.

27. Terveellinen ruokavalio:

Vinkkejä ihonhoitoon - terveellinen ruokavalio

Terveellinen ruokavalio voi auttaa sinua näyttämään parhaalta. Ruokavalio, joka sisältää runsaasti A-, C -vitamiinia & E ja vähän epäterveellisiä rasvoja ja jalostettuja tai puhdistettuja hiilihydraatteja voivat edistää nuoremman näköistä ihoa. Syö runsaasti luomuhedelmiä ja luomuvihanneksia (hanki erilaisia). Syö rasvaista kalaa, kuten tuoretta ja luonnonvaraista makrillia ja luonnonlohta (hehkuvan ihon saamiseksi). Marjat ovat runsaasti C -vitamiinia ja antioksidantteja sekä niillä on pieni glykeeminen indeksi, joten ne eivät kohota verensokeriasi. Kookosöljyn lisääminen ruokavalioon auttaa kosteuttamaan ja tasoittamaan ihoa. Munch pähkinöitä useammin, koska niiden korkealaatuiset rasvahapot ja öljyt auttavat ihon nuorentamisessa ja ihon korjaamisessa.

28. Levitä maitopakkaus:

Maitoa enemmän

Jos olet DIY -ihminen, suosittelen, että käytät maitoa jääkaapissasi. Ota pieni määrä maitoa puuvillapalloon ja taputtele sitä varovasti kasvoillesi, anna vaikuttaa noin 10 minuuttia ja pese se. Saadaksesi vaikutuksen koko kehoosi, lisää kuppi maitoa kylpyammeeseen. Saat varmasti kirkkaan ja sileän ihon.

29. Vähennä alkoholin annosta:

Vinkkejä ihonhoitoon - viini

Jos kamppailet hormonaalisten purkausten kanssa joka kuukausi, vähennä maitotuotteiden saantiasi. Ihon paraneminen alkaa näkyä muutaman viikon kuluessa. On todettu, että maitotuotteet (jopa luomutuotteet) sisältävät erityisiä lehmänhormoneja, jotka aiheuttavat öljyneritystä rauhasista ja aiheuttavat tästä lähtien usein aknen puhkeamista. Kokeile ja ravistele, salaattikastikkeita tai proteiinipatukoita, joissa on paljon maitoa. Jos sinun on kuitenkin käytettävä niitä, rajoitu rasvattomaan maitoon.

30. Levitä alkoholia näppylöille:

Hoidot Pimples - kasvot akne

Jos aiot pudottaa näppylän kotona, tee se tarkasti. Steriloi neula ja kädet hankaamalla alkoholia. Lävistä sitten näppylän valkoinen pää steriloidun neulan avulla juuri sen verran, että se rikkoo ihon. Paina näppylän kumpaakin puolta puhtaalla puuvillapuikolla, kunnes se tyhjenee. Peitä se siteellä, jotta se pysyy puhtaana paranemisen aikana.

31. Hallitse stressiä:

Vinkkejä ihonhoitoon - stressinhallinta

Hallitsematon stressi voi aiheuttaa monia iho -ongelmia. Stressi edistää vahingollista rypistymistä ja ryppyjä. Hallitset stressiäsi terveen ihon ja terveen mielentilaksi. Etsi aikaa tehdä asioita, joista pidät. Tämä on yksi parhaista ja erinomaisista ihonhoitovinkkeistä sekä miehille että naisille

32. Vältä erittäin jäykkiä rintaliivejä:

Avattavat rintaliivit

Oletko nainen? Jos rintaliivihihnat ovat liian tiukat, se voi aiheuttaa kehosi aknea hartioillasi. Löysäämällä hihnoja vain hyppysellinen, annat ihosi hengittää ja sinulla on vähemmän mahdollisuuksia murtautua kyseiselle alueelle.

33. Harrasta säännöllisesti:

Nuori nainen harjoittelemassa 23

Liikunta rauhoittaa mieltä ja parantaa verenkiertoa koko kehossa. Se auttaa saavuttamaan luonnollisen hyvännäköisen ihon. Suuri verenkierto siirtää ravintoaineita kehon jokaiseen soluun, kun taas lihaksikas lihas saa sinut näyttämään kauniilta. Muista pestä kasvosi sekä ennen että jälkeen harjoituksen.

34. Monivitamiiniruoan ottaminen:

Monivitamiiniruoan syöminen

Ota todella hyvälaatuinen monivitamiinilisä tai lisäravinne yksinomaan hyvälle iholle! Tai jopa parempi syödä terveellistä ruokavaliota, joka sisältää Omega 6 ja Omega 3 ja C -vitamiinin. Useimmat asiantuntijat ja isovanhemmat osoittavat, että tämä on yksi parhaista ja erinomaisista ihonhoitovinkkeistä ikuisesti.

35. Levitä teepuuöljyä:

Levitä teepuuöljyä

Oletko kyllästynyt löytämään aknehoitoa? Tuo 100% teepuuöljyä ja levitä sitä alueelle ennen nukkumaanmenoa, ja kun heräät, saat paljon onnellisemman ihon.

36. Varo vinkkejä hiuksista nukkuessasi:

Huolehdi vinkkejä hiuksista nukkuessasi

Jos olet henkilö, jolla ei ole aikaa shampoolla päivittäin. Nuku sitten hiuksillasi poninhäntässä, jotta voit pitää kasvosi poissa kaikista rasvoista, jotka voivat olla säikeissäsi. Hiuksista saatu öljy voi tukkia ihon huokoset ja johtaa näppylöihin ja aknen puhkeamiseen.

37. Älä ole likainen:

Hair Around pyyhe

Älä käytä samaa pyyhettä sekä käsillesi että kasvoillesi. Käsipyyhkeeseen jäänyttä likaa ei saa käyttää kasvojen pyyhkimiseen, joten muista käyttää erillisiä pyyhkeitä. Kasvomme on herkkä ja herkkä, joten öljyä hiuksista tai muista kehon osista ei saa siirtää kasvoille. Erillisten pyyhkeiden käyttäminen käsille ja kasvoille on erittäin tärkeää, jos olet altis aknen puhkeamiselle.

38. Pysy kaukana kasvoistasi:

Vinkkejä ihonhoitoon - matkapuhelinbakteerit

Äskettäinen tutkimus on paljastanut, että älypuhelimien bakteeri -infektiot ovat jopa enemmän kuin vessapaperista löydetyt. Yllättävää, kun se saattaa tuntua, mutta yksi yksinkertaisista ihonhoitovinkkeistä tytöille on rajoittaa puhelimien käyttöä tai desinfioida puhelimet usein. Puhelimen asettaminen kasvojasi vasten, kun puhut puhelimella, voi aiheuttaa valtavia puhkeamisia. Koska matkapuhelimesi sisältää bakteereja, puhdista puhelimesi mahdollisimman paljon antibakteerisilla pyyhkeillä pysyäksesi poissa aknesta.

39. Parranajo varovasti:

Vinkkejä ihonhoitoon - parranajo nainen

Suojaa ihoa levittämällä parranajovoidetta tai -voidetta ennen parranajoa. Pese parranajon päivänä jalat hoitoaineella saippualla. Hoitoaineen käyttö pehmentää jalkojen hiuksia, mikä tekee parranajon paljon helpommaksi. Käytä puhdasta, terävää partaveitsiä lähimpään parranajoon. Älä koskaan ajele hiuksiasi sitä kasvusuuntaa vastaan.

40. Pat Pat:

Vinkkejä ihonhoitoon - pyyhe

Pesun tai uimisen jälkeen; napauta ihoa pehmeästi kuivalla pyyhkeellä, jotta kosteutta jää iholle. Vältä hankaamasta ihoa pyyhkeellä kylvyn jälkeen, koska se voi aiheuttaa ärsytystä ja lopulta johtaa ihon menettämiseen. Ihon kuivaaminen jokaisen suihkun jälkeen on erityisen tärkeää herkälle iholle.

41. Älä syö makeaa enemmän:

Vinkkejä ihonhoitoon - sokeri

Ylimääräinen sokeri ei ainoastaan ​​tee housuista tiukempia, vaan myös saa ihon näyttämään vanhemmalta. Jos sinulla on makea hammas, sinun on tiedettävä, että sokeri ei todellakaan ole hyväksi ihollesi. Sokeri voi johtaa ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen ja löysään ihoon, koska sokeri voi vaikuttaa elastiiniin, mikä mahdollistaa ihon joustavuuden. Vaikka sinun ei tarvitse poistaa kokonaan sokeria ruokavaliosta, rajoita saanti vain luonnollisiin sokereihin, joita löytyy täysjyvätuotteista, hedelmistä ja vihanneksista. Vältä sokeripitoisten tuotteiden, kuten jäätelön, vaalean leivän ja karkkien, kulutusta.

42. Käytä luonnollisia juomia:

limonadia juova nainen

Hiilihapotetut juomat eivät ole terveydellesi ja ihollesi hyödyllisiä, joten jos haluat estää tylsän ja kuivuneen ihon vaikutuksen sinuun, varmista, että käännyt kohti luonnollisia kuohumattomia juomia. Useimmat näistä hiilihapotetuista juomista sisältävät ainesosia, jotka laukaisevat ennenaikaisen ikääntymisen. Niissä on erittäin korkea sokeripitoisuus, joka vahingoittaa ihoasi. Joten yksi ihonhoidon perusvinkkeistä tytöille on välttää rapeita juomia ja valita luonnolliset.

43. Vaihda yövoide:

Vaihda yövoide

Huomasit kevyemmän koostumuksen kosteusvoiteen tarpeen heti, kun lämpötilat alkoivat nousta. Käytä samaa logiikkaa yövoiteellesi. Vaihda vaaleampaan kermaan nähdäksesi paremmat tulokset ilman paljon vaivaa. Nenäalue kosteutuu helposti, joten vältä sitä.

44. Kokeile aknea torjuvia puhdistusaineita:

Kokeile aknea torjuvia puhdistusaineita

Aknet ovat pelottavimpia iho -ongelmia meille kaikille. Joten paras tapa taistella niitä vastaan ​​on käyttää hyvälaatuisia aknea torjuvia puhdistusaineita ja kasvojen pesuaineita. Vaikka päivät, jolloin kamppailitte aknen kanssa, ovat virallisesti menneet; jos sinulla on kiilto -ongelmia, käytä salisyylihappopohjaista puhdistusainetta. Älä ylitä 2% pitoisuutta.

45. Muuta unityyliäsi:

Muuta nukkumistyyliäsi

Jos nukut vatsalla, sinulla on huonoja uutisia. Päämme painaa noin 7-8 kiloa. Luuletko, että se on paljon paineita kasvoillesi yöllä illalla? Nukkuvalla puolella on enemmän ryppyjä. Ne, jotka jo nukkuvat siellä, yrittävät heittää ylimääräisen tyynyn pään alle. Mutta jos haluat nukkua kyljelläsi, käytä satiini- tai silkkityynyliinaa. Koska nämä tekstuurit eivät aiheuta ryppyjä ihon pinnalla.

46. ​​Älä tee liian kuorivaa:

Vinkkejä ihonhoitoon - yli räjähtävä

Vaikka kuorinta on erittäin tärkeä osa ihon perusrutiinia, mutta aivan kuten kaikki, liiallinen kuorinta voi vahingoittaa ihoasi. Liian paljon hankausta kannattaa ehdottomasti välttää tekemästä, koska se saattaa ärsyttää ihoa. Se aiheuttaa myös turvotusta ja jopa johtaa usein aknen puhkeamiseen (kyllä ​​vaikutus voi olla päinvastainen, jos liioittelet).

47. Älä syö roskaruokaa ja öljyruokia:

Vinkkejä ihonhoitoon - kasvikset ja hedelmät

Pysy kaukana roskaruoasta ja rasvaisesta ruoasta ja yritä sisällyttää tuoreet vihannekset ja hedelmät päivittäiseen ruokavalioon mahdollisimman paljon. Eri tutkimukset ovat paljastaneet, että runsaasti hiilihydraatteja ja rasvoja sisältävä ruokavalio aiheuttaa todennäköisemmin ryppyjä aikaisemmin. Vältä myös punaista lihaa ja kermaisia ​​juustotuotteita, koska ne sisältävät niin sanottuja ”ikääntymisrasvoja” ja ovat kohtalokkaita ihollemme.

48. Käytä ikääntymistä ehkäiseviä luonnollisia kasvopaketteja:

Kasvonaamio ikääntymisen estämiseksi

Hemmottele ihoasi ikääntymistä ehkäisevällä naamarilla vähintään kerran viikossa. Tämä naamio auttaa poistamaan huokoset ja nostamaan ryppyisen ihon. Jotkut parhaista kotitekoisista ja tehokkaista luonnollisista pakkauksista, jotka vastustavat ikääntymisen merkkejä, ovat aloe vera, ruusuveden ja laventelin naamio, oliiviöljy- ja banaanimaski, maito- ja mantelikasvopakkaus, glyseriini- ja munanvalkuaispakkaus sekä sitruuna- ja hunajakasvopakkaus. Näiden ikääntymistä ehkäisevien pakkausten säännöllinen käyttö antaa nuoremman näköisen ihon kuin koskaan ennen.

49. Juo viileää vettä:

Vinkkejä ihonhoitoon - kylmä vesi

Usko tai älä, kylmä vesi voi olla nopea lääke väsyneelle iholle. Kylmän veden roiskuminen on ihanteellinen tapa lisätä väsyneen näköistä ihoa, koska se stimuloi verenkiertoa ja saa paljon terveemmän ilmeen. Hierovat jääkuutiot kasvoillesi juuri ennen nukkumaanmenoa auttavat vähentämään aknea ja ryppyjä.

50. Lomauta viina:

Vinkkejä ihonhoitoon - vähennä alkoholia

Useampi kuin yksi juoma päivässä voi lisätä öljyntuotantoa ja laajentaa huokosia. Mutta viini (kohtuudella) on osoittautunut auttavan suojaamaan ihosoluja haitallisilta UV -säteiltä, ​​joten viinin suhteen älä ajattele paljon ja aloita juominen. Tämä on toinen tärkeä vinkki ihon suojaamiseksi.

Joten tiedät nyt salaisuudet, mitä oikeat tytöt tekevät näyttääkseen kauniilta. Nämä ovat parhaita ja luonnollisia ihonhoitovinkkejä, jotka sopivat kaiken ikäisille naisille. Noudattamalla näitä kauneuden perusohjeita saat heti hehkuvan ja vaalean ihon. Nämä kotitekoiset korjaustoimenpiteet ovat ehdottoman turvallisia ja tekevät ihmeitä ihollesi polttamatta suurta reikää taskussa.