9 parasta luonnollista eteeristä öljyä selluliitin vähentämiseksi

Selluliitti on rasvainen kerros ihon alle, joka putoaa ulos kudoksista ja on kuoppainen, möykkyinen. Tämä muodostuminen osoittaa selvästi, että tulehdustilat vaikuttavat kehoon ja vaativat puhdistusta ja detoksifikaatiota. On havaittu, että selluliitti vaikuttaa lihaviin ihmisiin, mutta on myös monia muita syitä, kuten genetiikka, lääkitys, väärä verenkierto, lihasten menetys, epäterveellinen ruokavalio ja liikunnan puute..

Selluliitti vaikuttaa naisiin yleensä enemmän kuin miehiin, koska rasvakertymiä reiden, lonkan lähellä, hormonaaliset muutokset raskauden ja vaihdevuosien jälkeen ovat perussyitä. Silti voimme päästä eroon selluliittinahasta välttämällä rasvan kertymistä edistäviä asioita, syömällä terveellistä ja ravitsevaa ruokavaliota ja noudattamalla asianmukaista harjoittelua, syvää hengitystä ja ihon kuivaharjausta sekä pakollista hierontaa luonnollisilla öljyillä. Öljyhieronnat tehostavat aineenvaihduntaa ja poistavat ihon alle kertyneitä ja kertyneitä myrkkyjä.

Parhaat luonnolliset eteeriset öljyt selluliitin vähentämiseksi

Luonnolliset eteeriset öljyt selluliitin vähentämiseksi- miten tehdä ja käyttää?

Mennään pieni matka ja katsotaan 9 parasta luonnollista eteeristä öljyä, jotka auttavat vähentämään selluliittia.

1. Rauhoittava mandariiniöljy:

Kuten nimestä voi päätellä, öljyllä on makea, kirpeä tuoksu, aivan kuten appelsiinilla. Tämä on erinomainen selluliittia sisältävä eteerinen öljy, joka voi kohottaa tai parantaa mielialaasi ja jopa rentouttaa. Se sisältää antioksidanttia d-limoneenia ja parantaa verenkiertoa ja parantaa ruoansulatusprosessia, mikä auttaa sinua siirtämään toksiinit helposti pois kehosta. Tämä öljy on sitrushedelmäisen makuista ja sitä voi nauttia veden kanssa. Lasiin, joka on täynnä vettä, voit lisätä tipan terveellistä öljyä ja syötävää mandariiniöljyä, jotta se maistuu hyvältä ja juot noin 8-10 lasillista päivässä. Koska tämä öljy lisää immuunijärjestelmää, se jopa puhdistaa verta, mikä auttaa sinua puolestaan ​​eroon selluliitista.

Eteeriset öljyt selluliittia varten ovat mandariini, voidaan sekoittaa muiden öljyjen kanssa, kuten greippiä manteliöljyn ja jojobaöljyn kanssa.

Menetelmä öljyn sekoittamiseksi ja käyttö:

 • Ota 1 tippa mandariiniöljyä, 1 tippa greippiä, 1 tippa sitruunaa 2 rkl manteliöljyä ja 15 tippaa jojobaöljyä.

Öljyn levitysprosessi:

 • Ota kaikki selluliitin poistamiseen tarvittavat eteeriset öljyt ei -reaktiiviseen kulhoon ja sekoita hyvin ja levitä vaurioituneelle alueelle ja hiero se hyvin. Käytä seosta päivittäin parhaan tuloksen saamiseksi.

2. Cedar Wood Essential Oil:

Tämä on toinen paras selluliittiöljy, joka auttaa vähentämään selluliittia ja vähentämään liiallista nesteen kertymistä kudoksiin. Se jopa poistaa ylimääräisen rasvan kudosten välistä ja poistaa kaikki veressä olevat toksiinit. Se jopa sävyttää ihoa ja lisää kollageenin tuotantoa, mikä auttaa sinua pääsemään eroon selluliitista.

Öljyn levitysprosessi:

 • Tämä öljy voidaan levittää suoraan iholle sekoittamalla kookosöljyyn.
 • Ota 1 rkl setripuuöljyä, sitten kaksinkertainen tai vähän vähemmän kookosöljyä. Sekoita öljy ja hiero sitä päivittäin kerran vaurioituneelle alueelle ja näe taika tapahtuvan muutaman viikon kuluttua.

3. Fenkolin eteerinen öljy selluliitti -ihon hoitoon:

Fenkolin siemeniä on käytetty muinaisista ajoista lähtien, koska ne vahvistavat kehoa ja jopa tukahduttavat ruokahalua ja auttavat vähentämään painoa. Fenkoliöljy puhdistaa kehon ja auttaa jopa rentouttamaan mieltä ja kehoa. Käyttämällä tätä öljyä se poistaa varastoidun jätemateriaalin ja jopa poistaa ylimääräisen vedenpidätyksen kudoksista. Käytettäessä se rikkoo ihon alle kertyneet rasvakerrokset.

Menetelmä öljyn sekoittamiseksi ja käyttö:

Fenkoli auttaa vähentämään selluliittia iholla kahdella tavalla.

 • Voit sekoittaa fenkolin siemenet veteen ja tehdä tasaisen tahnan ja levittää sen iholle selluliitin kanssa. Sitten kun se on kuivunut, hiero hellävaraisesti ja pese haalealla vedellä.
 • Ota 15 tippaa fenkolia, rosmariiniöljyä ja 10 tippaa kataja- ja greippiöljyä 20-25 tipan tai porkkanansiemenöljyn kanssa.

Öljyn levittämisen vaiheet:

 • Sekoita kaikki ainekset lasipullossa ja ravista hyvin, jotta se sekoittuu.
 • Ripottele 2–3 tippaa tätä sekoitusta selluliitti-iholle ennen kylpyyn menoa.
 • Käytä harjaksista vartaloharjaa ja pyörivin liikkein ylöspäin, jotta iho piristyy ja verenkierto paranee, ja tämä öljy auttaa poistamaan selluliittia.

4. Jojoban eteerinen öljy:

Jojobaöljy on itse asiassa nestemäinen vaha, joka on peräisin tämän kasvin pähkinöistä. Öljy pehmentää ihoa ja säätelee ja parantaa talintuotantoa (se pitää ihon kosteana pitkiä tunteja). Se sisältää antioksidantteja, jotka auttavat poistamaan myrkkyjä kehosta ja vähentämään selluliittia.

Menetelmä öljyn sekoittamiseksi ja käyttö:

5 rkl jojobaöljyä, 3 rkl manteli- tai oliiviöljyä saatavuuden mukaan.

Öljyn levittämisen vaiheet:

 • Sekoita molemmat öljyt pieneen lasipulloon ja ravista hyvin.
 • Puhdista sitten saastunut alue vedellä ja taputtele se kuivaksi.
 • Hiero hitaasti ja varovasti öljyä ja anna sen kuivua.

Jos mahdollista, käytä öljyä ennen nukkumaanmenoa, jotta se pysyy yön yli ja tekee ihmeitä selluliitti -iholle.

5. Anti-selluliittiöljy- pähkinäpähkinän eteerinen öljy:

Tämä paras selluliittia estävä öljy tunkeutuu syvälle ihoon; auttaa kiinteyttämään ja kiinteyttämään ihoa. Kun tämä öljy sekoitetaan muihin eteerisiin öljyihin, se toimii hämmästyttävästi ja vähentää fantastisesti selluliittia.

Menetelmä öljyn sekoittamiseksi:

4 rkl hasselpähkinäöljyä ja jojobaöljyä, 8-10 tippaa kanelia, appelsiinia, sypressiä ja katajan eteeristä öljyä.

Öljyn levittämisen vaiheet:

 • Sekoita kaikki öljyt lasipulloon ja ravista hyvin.
 • Pese selluliittialue epäpuhtauksien poistamiseksi ja kuivaa se.
 • Ota sitten 3-4 tippaa seosta ja levitä vaurioituneelle alueelle.
 • Hiero alue kauniisti tai harjaa niin, että se tunkeutuu syvälle ihoon ja parantaa verenkiertoa.

6. Vähennä selluliittia kaneliöljyllä:

Öljyn on sanottu olevan yksi parhaista eteerisistä öljyistä, jotka vähentävät ja poistavat selluliittia. Kaneli puhdistaa kehon luonnollisesti poistamalla jätteet ja nesteet ja tehostamalla verenkiertoa, mikä puolestaan ​​auttaa poistamaan selluliittia.

Menetelmä öljyn sekoittamiseksi ja käyttö:

10 tippaa kanelia, katajaa, appelsiinia ja sypressiöljyä ja puoli kupillista jojobaöljyä.

Hakemuksen vaiheet:

 • Sekoita kaikki eteeriset öljyt paksuun lasipulloon, jossa on tiukat kannet.
 • Hiero vaurioitunutta aluetta hellävaraisesti pyöreällä hierontaliikkeellä, mikä tarkoittaa hieman painetta sormenpäillä.
 • Älä paina liikaa, jotta se voi vahingoittaa kudoksia.
 • Jos mahdollista, levitä öljyä yön yli.

Levitä seosta päivittäin ja odota ihmeitä.

7. Sitruunaruohon eteerinen öljy:

Tämä keltainen öljy toimii sekä simulaattorina että jopa rauhoittavana. Se on hämmästyttävä supistava aine, ja tämä öljy kykenee liuottamaan selluliittikerrostumia ja poistamaan ihosi siitä. Tämä paras selluliitin öljy on suuri energian tehostin ja eliminoi nesteen kertymisen kudosten alle.

Öljyn levittämisen vaiheet:

 • Voit käyttää tätä öljyä yksin sekoittamatta sen kanssa tai sekoita haluttaessa muihin eteerisiin öljyihin ja levitä iholle.
 • Ota vain muutama tippa tätä öljyä ja hiero sitä kahdesti päivässä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
 • Varmista, että tämän öljyn levittämisen jälkeen et joudu alttiiksi auringonsäteille, koska tämä öljy on valoherkkä ja saattaa esiintyä pigmenttiläiskiä.

8. Rosmariinin eteerinen öljy:

Tämä on tehokas selluliittiöljyhoito ihmisille, jotka kärsivät verenkierrosta, koska tämä öljy voi taistella imusolmukkeiden tukoksia vastaan ​​ja auttaa sinua taistelemaan helpossa taistelussa selluliittia vastaan. Tämän lisäksi se tyhjentää nesteen kertymisen ja kudoksiin kertyneet haitalliset toksiinit. Se jopa vähentää henkistä väsymystä ja stimuloi myös aivoja.

Menetelmä öljyn sekoittamiseksi ja käyttö:

15 tippaa rosmariini-, kataja- ja fenkoliöljyä 1 tippa sitruunaöljyä ja 5 tippaa geraniumöljyä.

Hakemuksen vaiheet:

 • Sekoita kaikki eteeriset öljyt lasipulloon ja ravista hyvin.
 • Ota muutama tippa öljyä kämmenelle ja hiero tai harjaa aluetta 5-10 minuuttia päivässä. Älä ole kovin kova iholle, koska se voi vahingoittaa kudoksia.

Pidä pullo pimeässä ja viileässä paikassa, jotta sitä voidaan käyttää pidempään. Koska kaikki nämä prosessit vievät jonkin aikaa, älä menetä toivoa ja jatka sitä positiivisella mielellä.

9. Katajan eteerinen öljy:

Tätä eteeristä öljyä käytetään laajalti, koska sillä on kyky vähentää vedenpidätyskykyä, aktivoida kudoksia ja lisätä aineenvaihduntaa, mikä auttaa poistamaan selluliittia. Soveltamalla tätä öljyä säännöllisesti se poistaa kolesterolia, mikä on yksi tärkeimmistä syistä selluliitin kehittymiselle kehossa. Kun tämä öljy sekoitetaan muihin eteerisiin öljyihin, se toimii hyvänä selluliittisekoituksena.

Menetelmä öljyn sekoittamiseksi ja käyttö:

15 tippaa katajaöljyä, 10 tippaa fenkoliöljyä ja kaksi ruokalusikallista manteliöljyä ja 10 tippaa porkkanaöljyä kantoöljynä.

Hakemuksen vaiheet:

 • Sekoita ensin kaikki öljy lasipulloon ja ravista sitä niin, että öljy sekoittuu kunnolla.
 • Sitten voit joko hieroa vaurioitunutta aluetta tai voit käyttää öljyä kylpyhetkellä.

Voit täyttää kylpyammeen vedellä ja ottaa kulhoon vähän maitoa ja kaataa 6-8 tippaa tätä seosta. Kaada seos vedellä täytettyyn kylpyammeeseen ja liota sitten kylpyammeeseen ja hiero tai hiero sitä selluliitti -iholla.

Selluliittia muodostuu olkavarteen, vatsaan, reisiin ja pakaraan. Se muodostuu, kun ihminen alkaa ikääntyä ja kehon kudokset menettävät kimmoisuutensa, tai kun menetät lihaksia nopeasti, voisi olla yksi syy selluliitti -iholle.

On monia nykyaikaisia ​​ja uusimpia tapoja, kuten rasvaimu, iskuaaltohoito, injektoitava laserhoito, joka vähentää selluliittia, mutta se ilmestyy uudelleen lyhyen ajan kuluttua ja näyttää rumaammalta kuin ennen, joten yksi parhaista ja turvallisimmista tavoista vähentää ja saada selluliittia poistava iho on luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka voivat tehokkaasti sulattaa ja liuottaa ihon alle kertyneen vanhan, kovimman rasvan. Tässä prosessissa et voi saada tuloksia heti, joten sinun on oltava kärsivällinen ja levitettävä öljyä säännöllisesti.