Kuinka tehdä höyrykasvohoito?

Höyrykasvohoito on kasvoillesi tarkoitettu hoito, joka rentouttaa kasvosi. Se parantaa veren virtausta kasvojen alhaalta ylöspäin. Sanalla sanoen, se parantaa verenkiertoa kasvoissasi. Tämäntyyppinen kasvohoito auttaa myös poistamaan kasvojen epäpuhtauksia, koska se avaa huokoset, jotka vapauttavat epäpuhtauksia.

Kuinka tehdä höyrykasvo

Kuinka tehdä höyrykasvo kotona ?

Höyrykasvojen tekemiseksi sinun on aloitettava naamarilla, joka poistaa epäpuhtaudet iholta. Tarvitset myös kosteusvoidetta toimenpiteen lopettamiseksi. Seuraavat vaiheet auttavat suorittamaan tehokkaan höyrykasvojen.

Vaihe 1:

Tarvitset vettä tämän kasvohoidon suorittamiseen. Ota ensin muutama kuppi vettä riittävässä astiassa ja kiehauta. Voit käyttää mikroaaltouunia. Uunin käyttö on tässä tapauksessa parasta.

Vaihe 2:

Ennen tämän kasvohoidon suorittamista sinun on pestävä kasvosi kunnolla. Sinun on poistettava kaikki rasvaiset aineet, jotka ovat kiinnittyneet ihoon lämpimällä vedellä. Jos olet tehnyt meikkiä, se on pakko pestä pois, muuten ne joutuvat ihon sisään, mikä johtaa myöhemmin näppylöiden muodostumiseen. Hiero nyt kasvosi varovasti pyyhkeellä.

Vaihe 3:

Sinun on nyt kaadettava lämmitetty vesi toiseen astiaan, kuten kulhoon. Voidaan käyttää myös aiempaa laitetta, jota käytettiin veden keittämiseen.

Vaihe 4:

Höyrykasvojen tehostamiseksi voit lisätä veteen muutaman tipan öljyä tai yrttiliuosta.

Vaihe 5:

Nyt sinun on pidettävä kasvosi veden päällä ja asetettava pyyhe kaulan ympärille niin, että se peittää koko alueen kasvoistasi kulhoon. Jos tunnet olosi epämukavaksi, lämmitä vettä hieman vähemmän, koska sinun on pysyttävä tässä asennossa noin 10 minuuttia. Hengitä syvään, sulje silmäsi ja anna taikuuden tapahtua.

Vaihe 6:

Tämä vaihe vaatii sinua laittamaan savinaamion kasvoillesi, joka poistaa epäpuhtauksia kasvoiltasi. Pese se 15 minuutin kuluttua lämpimällä vedellä.

Vaihe 7:

Tässä vaiheessa huokoset suljetaan siten, ettei muita epäpuhtauksia pääse ihon sisään. Käytä kasvohoidon jälkeen haluamaasi väriainetta.

Vaihe 8:

Nyt sinun on käytettävä sopivaa kosteusvoidetta. Tämä pitää ihosi nesteytettynä ja näyttää terveeltä. Kosteusvoiteen käyttö on välttämätöntä, koska höyrytysprosessi tekee ihosta kuivan. Voit myös käyttää kasvoja pehmentävää öljyä.

Mitkä ovat Steam -kasvohoidon edut??

Kasvojen höyryttäminen on erittäin hyödyllistä epäpuhtauksien poistamiseksi. Tämä prosessi poistaa kaikki kuolleet ihosolut ja nuorentaa ihoa muodostamalla uusia soluja.

Kaikenlaiset bakteerit ja lika voidaan poistaa höyrykasvojen avulla. On kuitenkin suositeltavaa kuulla ihon asiantuntijaa ennen tämän prosessin suorittamista. Höyrykasvojen edut voidaan luetella alla.

  • Se lämmittää ihon pintaa ja tekee siitä hyväksyttävän minkä tahansa hoidon suorittamiseen.
  • Se parantaa verenkiertoa kasvoissasi.
  • Höyrykasvohoito johtaa parempaan hikoiluun, joka auttaa poistamaan myrkkyjä.
  • Se on erinomainen hoito ihmisille, joilla on ongelmia huokoisten huokosten kanssa.
  • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se on yksi parhaista tavoista rentouttaa kasvosi raskaan työpäivän jälkeen.

Kuvan lähde: Shutterstock