Valkoisia laikkuja ja täpliä ihon hoidossa!

Mitä ovat valkoiset laikut ja täplät iholla:

Iholla esiintyviä valkoisia laikkuja kutsutaan myös vitiligoiksi ja ne ovat yksi väestön tunnetuista ongelmista. On olemassa erilaisia ​​kehon osia, joissa tämä ongelma voi olla siemen käsistä jalkoihin, suuhun, jalkoihin, kasvoihin, huuliin ja jopa silmiin. Yksi suurimmista syistä on melaniinin puute ihossa, mikä johtaa värimuutoksiin. Melaniinisolujen väärä toiminta voi kuitenkin olla yksi syy B12 -vitamiinin puutteeseen, autoimmuunisairauksiin ja jopa stressiin. Vaihtoehto on käytettävissä myös kotihoidoissa hoidon osalta.

miten päästä eroon valkoisista laastareista iholla

Luonnolliset korjaustoimenpiteet valkoisille laastareille ja täplille:

Alla olevassa oppaassa on 24 huippuluokkaa ihanteellista kotihoitoa ihon valkoisille laastareille ja täplille, joita voidaan käyttää päivittäin, kunnes ongelma vähenee tai häviää kokonaan.

1. Kurkuma:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla kurkuma

 • Sekoita hyvin kurkuma sinappiöljyyn ja tee siitä tahna.
 • Tämä tulisi levittää valkoisiin laikkuihin ja pilkkuihin, jotka auttavat parantamaan immuunijärjestelmää hyvin.
 • Tämä on tehtävä kaksi kertaa päivässä vähintään vuoden ajan saadaksesi pysyvän ratkaisun ongelmaan.
 • Kurkuma voidaan myös sekoittaa neem -lehtien kanssa ja levittää tahnaksi samat tulokset.

2. Inkiväärihoito valkoisille laastareille ja täplille:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla inkivääri

Inkiväärimehun ottaminen päivittäin auttaa parantamaan verenkiertoa ja voi auttaa parantamaan valkoisia laikkuja ja täpliä.

 • Se voidaan myös sekoittaa sitruunamehun ja veden kanssa ja ottaa kaksi kertaa päivässä.
 • Tai muuten inkivääritahna voidaan levittää vaurioituneelle alueelle tulosten saamiseksi.

3. Retiisi siemenet:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla retiisille

 • Noin kourallinen retiisinsiemeniä voidaan jauhaa hyvin karkeaksi jauheeksi.
 • Käytä tästä etikkaa saadaksesi tasainen tahna.
 • Levitä tätä valkoisille laastareille noin 30 minuutin ajan ja pese pois haalealla vedellä.
 • Retiisi -lehtiä voidaan käyttää myös retiisisiementen sijasta, jotta saadaan sama tulos.

4. Omenasiiderietikka:

Omenasiiderietikka

Valkoisten pilkkujen ja laastareiden sienet ja bakteerit voidaan helposti tuhota omenaviinietikalla.

 • Laimenna osa vedestä ja levitä Mittonia säännöllisesti valkoisiin laikkuihin ja ihopisteisiin.
 • Tämän jälkeen kuukausi alkaa muuttaa ihon väriä ja poistaa ongelman.

5. viikunat:

Valkoiset laikut ja täplät iholla viikunoille

Viikunoiden tiedetään puhdistavan verta sekä parantavan verenkiertoa. Raa’at viikunat 1-2 kuukauden ajan päivässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta voit korjata kotihoidon valkoisten laikkujen ja läiskien poistamiseksi. Alueelle voidaan levittää myös kuivien viikunoiden jauhetta.

6. Kaali mehu:Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla kaali mehulle

 • Uutta mehua tuoretta kaalia ja levitä sitä valkoisiin läikkiin ja laastareihin noin 15 minuutin ajaksi.
 • Tämän jälkeen on suoritettava huuhtelu lämpimällä vedellä.
 • Seuraa tätä ajatusta päivittäin, jotta saat näkyvän tuloksen parin viikon kuluttua.

7. Käytä aurinkovoiteita valkoisille laastareille ja täplille:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla aurinkovoidetta varten

Auringon UV -säteilyvauriot ovat yksi tärkeimmistä syistä valkoisille laastareille. Parasta tässä on käyttää hyvää SPF -aurinkovoidetta ennen kotoa poistumista. Ongelman poistamisen ohella tämä edistää myös ennaltaehkäisyä.

8. Hunajan käyttö:

Valkoiset läiskät ja täplät iholla hunajalle

Antibakteeriset ominaisuudet ja hunajan parantavat ominaisuudet voivat auttaa parantamaan ihon valkoisia laikkuja ja täpliä. On tarpeen levittää hunajaa hetkeksi iholle ja antaa sen imeytyä. Tämä on pestävä hyvin haalealla vedellä lopputuloksen saamiseksi – tämä on yksi parhaista kotihoidoista ihon valkoisten pisteiden ja laikkujen hoitoon.

9. Kuparin edut:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla kuparille

Juomavesi kuparisäiliöistä on paras tapa käyttää tämän metallin etuja valkoisten laikkujen ja ihon läiskien hoitoon. Voit aina pitää vettä astiassa koko yön. Tämä tulee ottaa tyhjään vatsaan aamulla hoidon ajaksi.

10. Papaija poistaa valkoiset laikut ja täplät:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla papaijalle

Kypsän papaijahedelmän sisältö auttaa sinua saamaan takaisin ihon oikean melaniinipitoisuuden. Tätä varten sinun on leikattava papaija useiksi paloiksi ja hierottava valkoisia laikkuja vartalollesi. Anna ihon kuivua luonnollisesti ja hiero sitten palaset uudelleen. Seuraa tätä joka päivä. Tämän lisäksi voit myös juoda kypsää papaijamehua ihon valkoisten laikkujen korjaamiseksi.

11. Intian karviaiset tai Amla:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla Amlalle

Niitä kutsutaan myös hanhen hedelmiksi, ja niitä käytetään siten monissa osissa maailmaa ihon valkoisten pisteiden hoitoon. C -vitamiini ja muu tämän rikkaruohohedelmän sisältö auttavat korjaamaan iho -ongelmia. Sinun täytyy purkaa mehua hanhen hedelmän lehdistä, levittää tämä mehu valkoisille laastareille ja toistaa tekniikka kuten edellinen.

12. Stressi:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla stressiä varten

Se auttaisi, jos pääsisit eroon stressistä valkoisen pisteen ihonhoitona. Valkoiset täplät ja läiskät iholla ovat myös geneettisiä häiriöitä, jotka lisääntyvät liiallisen stressin ja väsymyksen vuoksi. Tämä on saatava alas paljon joogaa ja erittäin asianmukaista elämäntapaa käyttäen. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy hengittää paljon raitista ilmaa ja syödä paljon vihreitä vihanneksia.

13. Päästä pois tatuoinneista:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla päästäksesi pois tatuoinnista

Tatuoinnit ovat tapa lisätä mustetta ihon dermis -kerrokseen, ja tämä on syy parantaa valkoisia täpliä ihosairauksissa. Tästä syystä sinun pitäisi päästä eroon tatuoinnista ja kaikesta tällaisesta ihon pistämisestä ja maalaamisesta. Nämä ovat erittäin haitallisia, jos huomaat jo vitiligo -ongelmia.

14. Neem Leaves -hoito valkoisille laastareille ja iholle:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla Neem -lehdille

Tunnetaan myös nimellä margosa, nämä ovat erinomaisia ​​tapoja vähentää ihon pigmentaatiota ja valkoisia laikkuja iholla. Sinun on otettava joitain neem -lehtiä ja tehtävä sitten sileä ja hieno tahna näistä ja sekoitettava nyt jonkin verran hunajaa tähän tahnaan. Kun olet valmis, voit käyttää tätä seosta vähintään 3-4 kertaa päivässä koko kuukauden ajan.

15. Basilika:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla basilikaa varten

Basilikan ja kalkin yhdistelmä tekee ihmetystä ja taikuutta ihon valkoisille pisteille, ja tämän lääkkeen säännöllinen käyttö noin kuuden kuukauden ajan voi todella tehdä täydellisen ratkaisun ongelmaasi. Liuoksen valmistamiseksi tarvitset basilikan lehtiä ja kalkkilohkoja. Pura mehu molemmista, sekoita ne hyvin ja levitä nyt valkoisille laastareille ja täplille noin 3-4 kertaa päivässä.

16. Retiisi ja etikka:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla etikkaa varten

Retiisi- ja etikasiementen yhdistelmä tekee mahtavan parin ihon laastarien tai yksinkertaisen vitiligon hoitoon. Tätä varten sinun on hankittava retiisin siemeniä ja liotettava niitä kulhoon, joka on täynnä tavallista valkoviinietikkaa koko yön. Seuraavana aamuna sinun on levitettävä tämä koko liuos ihon valkoisille laastareille ja käsiteltävä ne.

17. Saksanpähkinät:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla saksanpähkinöille

Olet jo tunnettu erinomaisina ihon kuorinta -aineina; voit käyttää tätä jopa valkoisille laikkuille iholla. Tätä varten voit joko ottaa muutamia saksanpähkinöitä ja valmistaa jauheen kotona tai hankkia valmiita saksanpähkinäjauheita. Tee nyt hyvä ja sileä tahna vedellä ja levitä sitä kehon valkoisille laastareille noin 3-4 kertaa päivässä pari kuukautta.

18. Granaattiomenahoito valkoisille laastareille ja täplille:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla granaattiomenalle

Tätä hoitoa varten tarvitset granaattiomenan hedelmiä ja lehtiä. Ensinnäkin sinun on kuivattava lehdet ja tehtävä jauhe. Tämän jälkeen tarvitset myös tuoretta granaattiomenajauhetta, joka on yleensä saatavilla markkinoilla. Sekoita nyt molemmat tavallisella vedellä ja voit sitten juoda tätä noin kaksi kertaa päivässä muutaman kuukauden ajan saadaksesi hienoja tuloksia.

19. Lema Minor:

Valkoisia laastareita ja täpliä iholla vähäisemmälle

Tämä tunnetaan myös nimellä villi ankka, d ja yleensä löydät tämän rikkaruohon vesistöistä, kuten paikallisista lampista ja järvistä. Se auttaisi, jos käytät niitä oikein saadaksesi maagisia tuloksia Vitiligolle. Tätä varten sinun on otettava nämä rikkaruohot ja sekoitettava ne sitten veteen ja juotava tai infusoitava ne kiehuvaan veteen ja juotava teetä.

20. Sinkkiruoat:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla sinkkiruoille

Sinkkipitoisuus on erittäin hyvä keholle, erityisesti iholle ja kaikille ihoon liittyville ongelmille. Tämä on yksi tapa saada hyviä tuloksia ihon pisteille. Sinun on sisällytettävä hyvät määrät sinkki -ainesosia päivittäiseen ruokakiertoon ja katsottava sitten, kuinka hyviä tuloksia sinulle tulee.

21. C -vitamiini:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla C -vitamiinille

Asiantuntijoilla ja lääkäreillä on laaja mielipide C-vitamiinipitoisista hedelmistä. He ehdottavat, että vitiligo-ongelmista kärsivät ihmiset kuluttavat C-vitamiinipitoisia hedelmiä niin paljon kuin voivat. Tämä sisältää yleisesti saatavilla olevat hedelmät, kuten limetit, sitruunat, appelsiinit, amla ja vastaavat. Voit myös puristaa mehuja näistä hedelmistä ja levittää niitä valkoisiin laastareihin.

22. Valkosipulihoito valkoisille laastareille ja täplille:

Valkoisia laastareita ja täpliä iholla

Koska sienen muodostuminen on suuri syy vitiligolle, valkosipuli kuulostaa mahtavalta ratkaisulta tähän. Lisäksi valkosipuli on antibakteerinen aine ja sillä on tiettyjä sisältöjä, jotka auttavat iho -ongelmien hoidossa. Voit ottaa hieman enemmän valkosipulia normaaliin ruokavalioon eikä mitään muuta.

23. Marjat:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla marjoille

Kaikenlaiset hedelmäperheen marjat sopivat täydellisesti valkoisiin hajanaisiin ongelmiin ja eroon niistä. Syö marjoja niin paljon kuin mahdollista ja syö niistä tuoremehuja. Voit myös puristaa tuoreita mehuja karpaloista, mansikoista, vadelmista, mustikoista ja muusta ja levittää suoraan laastareille.

24. Kaurakäsittely valkoisille laastareille ja täplille:

Valkoisia laikkuja ja täpliä iholla kauralle

Nämä ovat myös ihania ainesosia päästä eroon vitiligo -ongelmista, jotka saavat sinut tuntemaan olosi huonoksi ja hämmentyneeksi ajoittain. Kauraa voidaan syödä missä tahansa muodossa, eikä sen tiedetä menettävän hyvyyttään missään tapauksessa. Voit myös valmistaa hienoja kaurajauheita ja sekoittaa ne nyt veteen ja levittää iholle.

valkoisia laikkuja iholla

Valkoiset laikut iholla, jotka tunnetaan myös nimellä Vitiligo, ovat hyvin itsepäisiä eivätkä liiku pois kovin helposti. Asiantuntijat ja lääkärit toivovat, että käyttämällä näitä mainittuja korjaustoimenpiteitä saat tarvittavan avun.