10 parasta Priyamani ilman meikkiä

Priyamani on nimi, joka on otettava huomioon Etelä -Intian elokuvateollisuudessa. Entinen malli, hän kanavoi näyttelijäuransa debyyttielokuvallaan Telegu – Evare Atagaadu. Hän on sittemmin löytänyt tiensä Tamil- ja Malayalam -elokuvateattereihin upeilla esityksillä, jotka ovat saaneet laajaa tunnustusta ja 3 Filmfare -palkintoa Etelä -Intian elokuvateatterissa parhaan naispääosan kategoriassa.

Priyamani on myös serkku Bollywood -näyttelijälle Vidya Balanille, joten ei ole ihme, että hän pystyy esittämään joitain alku -esityksiä. Me kaikki tiedämme miltä lumoava Priyamani näyttää, joten katsotaanpa joitakin hänen kuviaan, joissa hän on ilman jauhemaisia ​​kasvojaan, mutta näyttää silti miellyttävältä.

10 näkymätöntä kuvaa Priyamanista ilman meikkiä:

Sateenkaaren värit:

Priyamani ei pelkää astua ulos kameran eteen ilman meikkiä. Värikäs T-paita, jonka hän pukee, lisää kirkkautta meikkivapaaseen ilmeeseen, kun hän heiluttaa kameraa.

priyamani ilman meikkiä

Jos ulkonäkö voisi tappaa:

Priyamani ei ole häikäisevä kauneus, kun hänellä ei ole meikkiä, mutta hän näyttää tasapainoiselta ja jopa hienostuneelta paljaalla kasvolla ja yksinkertaisella valkoisella yläosalla. Suunnittelu, jossa sana “tappaa” ympäröi sydämen puseron alaosassa, ei ole ilman merkitystään.

Seksikäs tähti:

Suurimmalle osalle kehon paljastamista pidetään seksikkäänä, mutta joillekin, kuten Priyamanille, he voivat kohdata seksikkäitä vaatteita, joissa on pienetkin meikin jäljet. Hänen cowboy -tyylisessä ilmeessään on ruudullinen paita ja farkut, joissa on hopeinen rannekello ja renkaat.

Runsaat hiukset:

Naisen hiukset ovat hänen kauneutensa, joten sanonta kuuluu ja kuinka totta se on. Paksu ja kiiltävä harja voi muuttaa merkittävästi piirteitä. Sanonta pätee Priyamaniin, jonka pitkät kiiltävät hiukset korvaavat kasvojen meikkipuutteen.

Alaston ilme:

Monet näyttelijät näinä päivinä mieluummin menevät alastomalla ilmeellä, joka saa heidät näyttämään luonnollisemmilta. Ripaus meikkiä ja kirkkaan oranssi pusero täydentää sävyjä, Priyamani näyttää elinvoimaiselta ja hohtavalta.

Lue myös: Trisha ilman meikkiä

Village Girl Look:

Priyamani luopui tavanomaisesta pukeutumisestaan ​​indo -länsimaiseen ilmeeseen, jossa oli vastaavat keltaiset ja kontrastiset ruskeat “balat” ja paksu nahkavyö vyötäröllä. Vaaleanpunainen ja keltainen yhdistelmä on yhtä vilkas kuin hän on. Lähes kylätyttöä muistuttava tyttö maalaa kauniin kuvan, joka poseeraa norsun kanssa, jonka otsa on leikattu samalla vaaleanpunaisella värillä, jotta se sopisi hänen yläosaansa.

Meikki vapaa:

Tummat siniset farkut ja tummanruskea yläosa pehmentävät Priyamanin väsynyttä ja stressaantunutta ilmettä tässä kuvassa, jossa hänen alasti kasvonsa paljastuvat. Hänen kaareva hahmonsa on kuitenkin plus, joka antaa hänelle ulkonäön.

Priyamani -meikki ilmainen

Neiti luottavainen:

Rohkea ja rohkea Priyamani poseeraa kameran edessä ilman muuta kuin vihainen hymy kasvoillaan. Hänellä ei näytä olevan mitään haittaa paljastaa todelliset kasvot kaiken meikin takana. Hänen asenteensa on luottavainen, melkein kuin hän paistaisi kauneudesta, joka säteilee sisältä.

Suihku Queen:

Priyamani keinuttaa tätä suihkutapahtumaa elokuvasta, joka esittelee hänet vain pyyhkeenä. Vaikka hänen kasvonsa on riisuttu kaikesta meikistä, hän pystyy edelleen välittämään provosoivan ilmeen, joka kuuluu alueen kanssa. Monet hänen elokuvistaan ​​ovat sisältäneet kohtauksia, jotka vaativat häntä käyttämään vähän tai ei ollenkaan meikkiä, ja jokaisessa hän pitää paljain silmin täydellisyyttä.

Lue myös: Tamilinäyttelijä ilman meikkiä

Kriketin tuuletin: