13 parasta kuvaa Lea Michelestä ilman meikkiä

Glee -musiikkisarjan kuuluisat kasvot Lea Michele nousi kuuluisuuteen loistavana laulajana ja näyttelijänä. Kuka voisi unohtaa roolinsa suurissa hitteissä, kuten uudenvuodenaattona tai toisessa Les Miserable -hitissä. Yksi suurimmista Broadway -lapsinäyttelijöistä ja virheetön nainen, joka hän on nyt, Lea Michele on aina ollut häikäisevä näytöllä, eikä voi kiistää, että hän on yksi suloisimmista nuorista kasvoista. Lea Michele on kehittynyt paljon sekä näyttelijänä että punaisen maton kasvona. Hän kokeili jatkuvasti ulkonäköään ja kokeili lähes kaikkia tyylejä. Kerran saimme todistaa hänen upean ihon, josta hän pitää erittäin hyvää huolta. Katso joitakin parhaista valokuvista Lea Michellestä ilman meikkiä.

Lea Michele ilman meikkiä:

1. Illallisen päivämäärä:

Lea Michele ilman meikkiä 1

Lea Michele näyttää kirkkaalta kuin kristalli huolimatta meikistä. Hän päätti pitää päivällispäivämääränsä hyvin yksinkertaisena. Raskas takki, jossa oli harmaa neulottu huivi, riitti saamaan hänet loistamaan. Hän näytti upealta löysästi sidotuissa hiuksissaan, jotka loistivat yhtä kirkkaina kuin hänen ihonsa. Hän ei näytä hämmästyttävältä, kun iholla ei ole aavistustakaan meikkiä!

2. Yritetään esittää pointti:

Lea Michele ilman meikkiä 2

Lea näyttää yrittävän sanoa jotain tässä kuvassa. Hän näyttää säteilevältä kirkkaassa, virheettömässä ihossaan. Hän pukeutui rentoon asuun, pukeutui kukkaistoppaan ja siniseen denimiin. Lea halusi selkeästi näyttää yksinkertaiselta ja tyylikkäältä. Hänen upeat hoidetut kynnet ovat tämän kuvan kohokohta

3. Kampanjaan osallistuminen:

Lea Michele ilman meikkiä 3

Lea valitsi rento, rantapuolen ilmeen osallistuakseen promotapahtumaan. Hän piti sen todella vähäisenä otsanauhoillaan ja valkoisella pitsimekollaan. Hänen hymynsä peitti meikin ja hän näytti ihanalta helmiäisvalkoisten hampaidensa kanssa. Lea on täydellinen esimerkki siitä, mitä hyvä ihonhoito voi tehdä sinulle.

4. Tuore kasvotettu selfie:

Lea Michele ilman meikkiä 4

Tämä Lea Michele ilman meikkiä -selfie on yksi hänen parhaista kuvistaan. Hän näytti tuoreelta kuin kukka tässä otoksessa. Lea on pulahtamassa uima -altaaseen. Olemme yllättyneitä siitä, kuinka hän onnistui näyttämään niin täydelliseltä veden sisällä. Hän saattaa olla vain ihmisen versio Disneyn merenneitokauneudesta. Tätä kutsutaan uimiseksi kohti kunniaa!

5.Treenin jälkeiset hymyt:

lea michelle ilman meikkiä 5

Aloitamme artikkelin tainnuttajalla, joka tulee kuntosalilta shortseissaan ja valkoisessa t -paidassaan, ja yllätykseksemme rasittavan kovan työn jälkeenkin Michele näyttää melko kauniilta naiselta. Hiukset sidottu poniin valkoisella pääpannalla, joka pitää niitä yhdessä, hänellä ei näytä olevan jälkiä meikistä itsessään.

6. Vain poseeraa:

lea michelle ilman meikkiä 6

Jälleen kerran täällä näemme lea Michelen ilman meikkiä, joka urheilee yhtä hänen rentoista päivistään, kun hän yhdisti mustat sukkahousut liiviin. Hänen vapaat hiuksensa virtaavat tuulessa, lea täällä näytti aivan samalta kuin söpö viereinen tyttö, jonka tahraton iho näytti säteilevältä kuvassa.

7. Valmiina ostoksille:

lea michelle ilman meikkiä 7

Ottaen vapaapäivän pyörremyrskytapahtumistaan, lea täällä näyttää aivan säteilevältä ja upealta, kun hän pukeutuu elinvoimaiseen löysään puseroon ja yhdistää sen valkoisten shortsiensa kanssa. Naisen hiukset on sidottu takaosaan poniin, koska hänen ilman meikkiä olevat kasvot näyttävät täysin hoidetuilta ja kauniilta.

8. Sultry Beauty:

lea michelle ilman meikkiä 8

Tämä on yksi hänen kuvistaan ​​Coachella -festivaalin päiviltä, ​​joissa lea Michele poseeraa ilman meikkiä hauskaan kuvaan. Patentfestivaalin ajan denim -shortseja ja mustaa bikinitoppia käyttävä Lea näytti itse asiassa varsin virheettömältä ja hauskalta. Suuret sävyt peittivät hänen silmänsä, kun hän hymyili kameralle.

9. Fab Abs:

lea michelle ilman meikkiä 9

Tämä kuva on otettu yhdestä hänen Instagram -valokuvistaan, joissa hän näyttää napsauttaneen kuvaa itsestään peilin luona ja samalla kun hän näytti hänen hoikkaansa ja hoikkaansa. Michele pukeutui täysin mustaan ​​pukeutumiseen, ja hän näytti melko kuumalta.

10. Vaellus mäkeä ylös:

lea michelle ilman meikkiä 10

Tämä Michelen kuva osoittaa, kuinka virheetön hän näyttää ilman, että hänen tarvitsee edes yrittää, sillä hänen kasvonsa täysin säteilevät ja kirkkaat kurkistavat kuvan vuorista. Hiukset sidottuina takaisin ja kuulokkeet sisään, Lea poseerasi tätä kuvaa varten.

11. Regal Beauty:

lea michelle ilman meikkiä 11

Näyttää melko suloiselta kuin prinsessa, Lea Michele, jolla ei ole tällaisia ​​meikkikuvia, ovat syitä, miksi rakastumme häneen yhä uudelleen. Ilman meikkiä hän näytti virheettömältä täällä. Hän näyttää upealta hänen ylimitoitetulla hatullaan ja pitsimekollaan. Peukut pystyyn hänen raikkaan kastepisaran ulkonäöltään.

12. Shop Till You Drop Look:

lea michelle ilman meikkiä 12

Kuvassa Beverly Hillsissä tämä kuva on joka päivä parempi kuin kaikki lea Michele -meikki -valokuvat, joissa hän teki kausaalisen itsensä, näytti aivan muodikuvakkeelta, vaikka hänellä ei olisi meikkiä, hän näyttää väsyneeltä raskaan ostosmatkan jälkeen, mutta näyttää siltä valmis muutamaan. Anna tulla!

13. Hikoilu:

lea-michelle-ilman meikkiä 13

Tässä on jälleen yksi harjoituksen jälkeinen kuva Lea Michele -näyttelykirjasta, jossa hän koristeli mustassa säiliössään ja klassisessa poninhäntäsilmässään ja ilman meikkiä näytti hänen virheettömät kasvonsa ympäri, kun hän sai käsiinsä terveellisen juoman.

Lea Michele on varmasti asettanut tuleville näyttelijöille suuria kauneustavoitteita. Kun iho on puhdas kuin valkoinen kangas, jokaisen meikkitaiteilijan unelma olisi työskennellä sen parissa. Hän rakastaa minimalismia ja uskoo vähemmän on kaunis käsite. Hänen luonnollisesti säteilevä iho ja erityinen huolellisuus tekevät hänen kuvansa valmiiksi joka kerta. Lean tyyli on aina ajan tasalla, eikä hänen tilillään ole muotikatastrofeja. Toivomme, että pidit näistä upeista valokuvista Lea Michelestä ilman meikkiä.