20 näkymätöntä kuvaa Kareena Kapoorista ilman meikkiä

Kareena Kapoor on epäilemättä Bollywoodin kuningatar. Rakkaudella nimeltään Bebo, hän on varsin kuuluisa ympäri maailmaa kauneudestaan, näyttelijätaidoistaan, kehonmuutoksistaan ​​ja muodistaan. Kareena on aina asettanut vertailukohdan nuoremmalle sukupolvelle seurata häntä ja tietysti! Ulkonäön lisäksi me kaikki rakastamme myös tapaa, jolla hän käsittelee itseään julkisesti. Mutta oletko koskaan nähnyt tämän kelan elämän kauneuden tosielämässä? Siksi olemme täällä Kareena Kapoorin kanssa ilman meikkiä, jota ei ole nähty!

Kareena Kapoor ilman meikkiä

Vaikka hän on asettanut korkeat vaatimukset kauneushoidossa, useimmat meistä eivät tiedä, miten hän on jokapäiväisessä elämässä. Joten tässä on näkymättömiä ja mielenkiintoisia Kareenan otoksia ilman meikkiä. Aloitetaan!

Viehättävä Kareena Kapoor ilman meikkiä:

Luonnonkauneuden näyttelijä Kareena on Bollywood -teollisuuden epäilemätön kuningatar, jopa ilman yhtäkään meikkiä kasvoilla. Tässä ovat Kareena Kapoorin kauneimmat näytöllä ja sen ulkopuolella olevat valokuvat ilman meikkiä, mikä tekee sinusta erittäin jännittävän.

1. Onnellisia hetkiä:

Kareena Kapoor ilman meikkiä 1