9 kuvaa Rihannasta ilman meikkiä

Robyn Rihanna Fenty tietää myös, että Rihanna on yksi menestyneimmistä ja suosituimmista naislaulajista, joita musiikkiteollisuus on koskaan saanut. Laulajan ohella hän on ammattinäyttelijä, malli, muotisuunnittelija ja paljon muuta. Suurin osa hänen kappaleistaan ​​onnistui rikkoa mainostaulun ennätykset lopullisesti ja antoi hänelle massiivisen maailmanlaajuisen tunnustuksen. Hänen elämänsuorituksensa ja maailmankiertueensa vaativat häntä olemaan parhaassa kunnossa ja laittamaan huomattavan määrän meikkiä lavalle. Mutta Rihanna ei ole vain toinen laulaja, joka on peitetty meikillä. Hänen luonnollinen kauneutensa on yksi tärkeimmistä syistä kaikkien voitollisten ripsivärien takana. Alla on joitain Rihannan parhaita kuvia, jotka osoittavat, että tämä nainen ei tarvitse meikkiä näyttääkseen houkuttelevalta.

Näkymättömiä kuvia Rihannasta ilman meikkiä:

1. Kuningatar kaduilla:

rihanna ilman meikkiä

Rihanna on inspiraatio monille naisille, jotka ovat masentuneita tummasta ihon sävystään. Hän on musta ja upea samaan aikaan. Rihanna ei tarvitse meikkiä näyttääkseen houkuttelevalta. Kaikki mitä hän tarvitsee, on pukea päälle hipsterivaatteet, ja hän voi melkein roikkua ympäristöä missä tahansa. Täällä Rihanna nähdään New Yorkin kaduilla urheillen ilman meikkiä luottavaisesti.

2. “Nukkumaanmeno” -näkymä:

Rihanna ilman meikkiä 2

Rihanna julkaisi kerran kuvan itsestään, kun hän oli juuri menossa nukkumaan. Hän riisui meikkinsä ja otti kuvan ripsivärittömästä ulkoasustaan, jossa hänellä oli yllään suuret pyöreät korvakorut.

3. Tatuointinäytös:

Rihanna ilman meikkiä 3

Tämän kuvan kautta Rihanna yrittää näyttää uuden tatuointinsa ja tekee onnistuneen vaikutuksen faneihinsa ilman meikkiä. Tämä timanttityttö ei vaadi meikkiä näyttämään houkuttelevalta. Pikemminkin Rihanna käyttää aikaa nauttiakseen hetkestä, jolloin hänen ei tarvitse huolehtia kaupallisesta elämästään ja meikistään.

4. Let’s Go Barefaced:

Rihanna ilman meikkiä 4

Tämä on kuva Rihannasta, jossa hän ei käytä mitään meikkiä ja julkaisee saman Instagramissa. Hän on melko lähellä fanejaan ja pitää heidät ajan tasalla luonnollisesta kauneudestaan ​​ja kauneustempeistään käyttämättä minkäänlaisia ​​kauneudenhoitotuotteita.

5. Tyttö kiharoilla:

Rihanna ilman meikkiä 5

Rihanna on tyttö, jolla on upeat kiharat hiukset ja jolla on vaikuttava luonnon kauneus. Tässä kuvassa Rihanna esittelee tatuoituja sormiaan ja vaaleaa kiharaa kampaustaan. Hip-hop-kuningatar vaatii kapeasti mitä tahansa meikkituotetta kauneuden parantamiseksi.

6. Kuumin nainen:

Rihanna ilman meikkiä 6

Rihannalla on epäilemättä erinomainen pukeutumistaito. Loppujen lopuksi hän on ammattimainen muotisuunnittelija. Tässä kuvassa hän rocks aamullaan rento valkoinen t -paita ja viileä huivi. Kun hän syö aamiaista, hän ei epäröi näyttää meikkiä vailla olevaa väsynyttä aamua kameralle.

7. Ilmaston lämpeneminen:

Rihanna ilman meikkiä 7

Rihanna on epäilemättä yksi kuumimmista laulajista, joita musiikkiteollisuus on koskaan kokenut. Tässä kuvassa hän urheilee rentoa asua meikkittömillä kasvoillaan. Hänen kuumuutensa riittää aiheuttamaan ilmaston lämpenemisen kaikkialla Internetissä.

8. Vauvan kanssa:

Rihanna ilman meikkiä 8

Tämä kuva Rihannasta tyttärensä kanssa on aivan ihana. Rihanna twiittasi tämän kuvan ainoana tarkoituksenaan näyttää meikkittömät kasvonsa. Hän on erittäin ihastunut Jumalan lahjakkaaseen luonnon kauneuteen ja näyttää sen menestyksekkäästi usein.

9. uima -altaalla:

Rihanna ilman meikkiä9

Rihanna otti tämän kuvan hänestä uima-altaallaan, jossa hän esitteli meikkivapaat kasvonsa. Tämä kuva paljastaa myös, kuinka hip-hop-kuningatar tykkää viettää vapaa-aikansa.