9 kuvaa Scarlettista kiinni kamerassa ilman meikkiä

Musta leski Scarlett Johansson on yksi maailman suosituimmista näyttelijöistä. Tämä amerikkalainen näyttelijä on myös malli ja laulaja. Scarlett Johansson on viime vuosina työskennellyt kovasti luodakseen perintönsä elokuvateollisuudessa ja näyttää siltä, ​​että hän saavuttaa tavoitteensa riittävän pian.

Scarlett Johansson ilman meikkiä

Siitä lähtien hän joutuu viettämään suurimman osan vuodesta elokuvien kuvaamiseen ja joutui siten elämään melko hektistä elämää, mikä vaatii myös Scarlettia käymään läpi paljon meikki- ja kauneushoitoja. Mutta näytön ulkopuolella Scarlett on hyvin yksinkertainen tyttö, joka vie aikansa vaalia elämän pieniä asioita.

Scarlett Johanssonin viimeaikaiset ilmeet ilman meikkiä:

Meikki ei oikeastaan ​​ole ongelma Scarlettille. Pikemminkin hän yrittää välttää kauneudenhoitotuotteita ja olla mahdollisimman luonnollinen.

1. Ei meikkiä? Ei ongelmaa:

Scarlett Johansson ilman meikkiä 1

Tämä on kuva Scarlettista, jossa hän ei käytä meikkiä. Hänen luonnollisesti kauniit kasvonsa eivät vaadi minkäänlaista meikkivoidetta tai ikääntymistä estävää voidetta. Hän voi näyttää upealta ilman meikkiä. Tässä kuvassa Scarlett Johansson näyttää myös kauniit vaaleat hiuksensa ja miljoonan dollarin hymynsä.

2. Ranskassa:

Scarlett jäi kiinni kameraan ilman meikkiä 2

Tämä kuva Scarlettista otettiin hänen saapuessaan Ranskan lentokentälle. Ihmiset tunnistivat hänet melko helposti, vaikka hän halusi pitää matalan profiilin päättämällä mennä ilman meikkiä ja pukeutumalla rentoon asuun.

3. Lähikuva:

Scarlett Johansson ilman meikkiä 3

Tämä on toinen kuva Scarlett Johanssonista ilman meikkiä. Vaikka Marvel -tähden on oltava kunnossa ja näytettävä itsensä parhaalla mahdollisella tavalla melkein koko päivän, hän haluaa viettää aikaa ja nauttia ruudun takana olevasta yksinkertaisesta elämästä.

4. Scarlett kiinni kamerassa kuntosalilla ilman meikkiä:

Scarlett Johansson ilman meikkiä 4

Tätä kuvaa Scarlett Johanssonista napsautettiin hänen ollessaan kuntosalilla. Hän yksinkertaisesti rokkasi urheilullista ulkonäköä nörttien speksien kanssa ja näytti aika houkuttelevalta tehdäkseen vaikutuksen ympärillään oleviin ihmisiin sekä kotiin istuvien katsomassa tätä kuvaa hänestä.

5. Rannan ilme:

Scarlett Johansson ilman meikkiä 5

Scarlett Johansson nähtiin rannalla urheillen bikinit ja meikkiä. Täällä hän näytti melko hämmästyttävältä ilman minkäänlaisia ​​kauneudenhoitovälineitä. Tämä kuva tekee yhden asian selväksi, että tämä nainen tuskin vaatii minkäänlaista meikkiä näyttääkseen ja pysyäkseen houkuttelevana.

6. Sarjassa:

Scarlett Johansson ilman meikkiä 6

Vielä yksi meikitön kuva, Scarlett Johansson näytti väsyneeltä, mutta onnistui kuitenkin osoittamaan luottamuksensa ja kurkistamaan turhamaisuudestaan ​​pyytäen peruukkia. Scarlett laittaa harvoin meikkiä ja yrittää välttää kauneudenhoitotuotteita mahdollisimman paljon.

7. Ostokset Pariisissa:

Scarlett Johansson ilman meikkiä 7

Scarlett Johansson nähtiin ostoksilla Pariisissa, missä hän näytti mukavalta näyttääkseen upeat kuusensa ja meikkivapaat kasvonsa. MTV -elokuvapalkinnon voittaja tuskin voi näyttää houkuttelevalta yksinkertaisesti asettamalla harmaa täyshihainen toppi päälle kalkkimekkoon, jossa on tummat farkut.

8. Valokuvausvalmis ilme:

Scarlett Johansson ilman meikkiä 8

Tässä kuvassa Scarlett Johansson näyttää aivan upealta, kun hän sitoo hiuksensa tiukasti takaa. Scarlettin luonnollinen kauneus paljastuu tässä kuvassa. Hän voi yksinkertaisesti näyttää houkuttelevalta pukeutumalla harmaaseen lämpöpaitaan näyttämällä meikkittömät kasvonsa.

9. Piilottaminen kamerasta:

Scarlett Johansson ilman meikkiä 9

Scarlett Johansson nähtiin syömässä lounasta. Hän yritti välttää paparazzit, mutta kuvaaja huomasi hänet ja napsautti joitain hänen meikkittömiä kuviaan edullisesta kulmasta.