9 parasta kuvaa Asin Thottumkalista ilman meikkiä

Asin on suosittu näyttelijä Intian elokuvateollisuudessa, joka sai suosiota muutaman tamilielokuvan jälkeen. Hän debytoi Bollywoodissa Aamir Khanin kanssa elokuvassa Ghajini, joka antoi koko kansalle mahdollisuuden nähdä hänen lahjakkuutensa. Hän on loistava, älykäs, houkutteleva ja erittäin kaunis. Hänellä on se viehätys ja x -tekijä, jonka vuoksi naiset kuolevat, ja hänellä on valtava potentiaali ja kyky itsessään. Hänen kauneudestaan ​​puhuttaessa hänen ihonsa on erittäin pehmeä, hienovarainen ja kirkas. Hän on hyvin luonnollinen ja ottaa varovaisia ​​askeleita päivittäin korostaakseen ja korostaakseen hänen kauneuttaan. Tässä on muutamia kuvia Asinista ilman meikkiä, jotka osoittavat, kuinka upea ja hämmästyttävä tämä näyttelijä näyttää ilman kosmetiikkaa.

Kauniin näköinen Asin:

ilman meikkiä

Asin on saanut luonnollisesti hyvän ihon, joten hänen on tuskin yritettävä näyttää hyvältä. Hän juo paljon vettä pitääkseen itsensä nesteytettynä ja syö erittäin terveellisesti pitääkseen ihon kiinteänä, säteilevänä ja hehkuvana. Kun hän on siellä muiden edessä ilman meikkiä, hän onnistuu silti näyttämään kauniilta ja upealta.

Tyylikäs Asin:

Asin on seikkailunhaluinen henkilö, joka rakastaa kokeilla eri ulkonäköä ja ulkonäköä. Hän ymmärtää kauneutensa arvon ja päättää käyttää hyvin vähän tai ei ollenkaan meikkiä aina, kun hän on ulkona väkijoukon edessä. Tämä osoittaa Asinin luottamuksen.

Kuvaamisen aikana:

Täällä näemme Asinin ilman meikkiä kuvauspaikallaan. Tarkasti katsottuna löydämme hänen lempeän ja sileän ihon ja sen, kuinka hän näyttää upealta, vaikka hän tuskin käyttää sitä. Hänen hymynsä, upeat piirteensä ja leikatut kulmakarvat saavat hänet näyttämään upealta.

Yksinkertainen nousu:

Tässä näemme Asinin yksinkertaisen nousun, kun hän kuvailee yhtä tamilielokuvaansa. Se, että hän ei käytä meikkiä, on erittäin rohkea hänestä. Hänen ihonsa näyttää täynnä luonnon kauneutta ja tuo myös luonnollisen ja naisellisen luonteensa pintaan.

Intian Saree:

Asin Intian Sari

Etelä -Intian sareen päällä Asin näyttää miljoonalta. Kuka olisi tiennyt, että kuka tahansa julkkis voi näyttää tältä loistavalta ja kauniilta sijoittamatta tuntikausia erilaisiin meikkivoiteisiin, poskipunaan ja luomiväreihin? Hän todella osaa kantaa itsensä faniensa keskuudessa.

Upea Asin:

Täällä saamme upea ja houkutteleva Asin ilman meikkiä yhden hänen elokuvistaan. Hänen hymynsä on niin kaunis; se heijastaa hänen luottamustaan ​​ja optimistista luonnettaan. Se, että hän ei käytä meikkiä, voidaan jättää kokonaan huomiotta, koska tämä nainen tietää tarkalleen, miten pukeutua näyttääkseen kauniilta ja houkuttelevalta.

Ulkona yöllä:

Onnistuimme nappaamaan mukavan kuvan Asinista, joka näyttää hänet ilman meikkiä, kun hän astuu ulos yöllä. Hän näyttää niin muodikkaalta, tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Hänen vaatteensa ovat melko ihailtavia ja ulkonäkö on varsin vaikuttava. Punainen, valkoinen ja sininen ovat melko hyvä yhdistelmä ja näyttävät häneltä hienolta.

Lähikuva:

Paras kuva Asinista ilman meikkiä on tämä. Se näyttää hehkuva ja lumoava iho, joka hänellä on, ja kuinka lumoava tämä ihana etelä -intialainen näyttelijä todella on.

Suloinen Asin:

Tämä söpö kuva Asinista on erittäin hieno ja ainutlaatuinen. Kuvassa on Asinsin suuri pukeutumiskyky ja ihon luonnollinen laatu. Tämä näyttelijä voi näyttää niin yksinkertaiselta, mutta lumoavalta ilman keinotekoisia tuotteita. Hän on hyvin erilainen verrattuna muihin näyttelijöihin ja hänen kauneutensa on melkein kiehtovaa.