Mini -ilmastointilaitteet huoneeseen – paras 9 hinnalla

Onko talosi huone pieni? Sitten Mini -ilmastointilaite on paras sinulle? Ilmanohjaamattoman ilmastointilaitteen ostaminen tuo kotiin edullisesti ilmastointilaitteen ja mini-split-järjestelmän avulla ostajat voivat jäähdyttää koko talon, ei vain huoneen. Mini-split-ilmastointilaitteet sopivat helposti ilman LVI-järjestelmää ja jäähdyttävät usein jopa 600 neliömetriä ylöspäin yhdellä jäähdytysvyöhykkeellä. Vaikka alkuperäiset kustannukset ovat korkeat, useimmat ovat ympäristöystävällisiä, energiatehokkaita ja johtavat pienempiin energialaskuihin kuin ikkunamallit, jotka jäähdyttävät vain yhden huoneen. Tänään tässä artikkelissa keksimme erilaisia ​​mini -ilmastointilaitteita Intian parhaiden talojen huoneisiin sekä niiden hinnat.

Parhaat Mini -ilmastointilaitteiden merkit Intiassa huonehinnoin:

1. Pioneer WYD009A43-L Mini-ilmastointilaite:

mini ilmastointilaitteet

Pioneerin WYD009A43-L on neljässä käyttötilassa, joihin kuuluu lämmitys, jäähdytys, kuivaus ja kosteudenpoisto. Järjestelmässä on automaattinen yöllä tapahtuva muutos laskeviin lämpötiloihin, energiatehokas ajastin ja helppokäyttöinen kaukosäädin. Tämä mini -ilmastointilaitteen ominaisuudet ovat 9000 BTU (British Thermal Unit) 3/4 tonnia ja 110 V.

Hinta: INR 46315

2.Honeywell MN10CESWW kannettava ilmastointilaite:

Honeywell MN10CESWW kannettava ilmastointilaite

Se on energiatehokas 10000 BTU: n ilmastointilaite, joka jäähdyttää 400 neliömetriä. Lisäksi siinä on kosteudenpoistotoiminto, vaikuttavat tuulettimet ja kirkas LED -näyttö, jonka avulla voit muuttaa sen asetuksia. Kaikki kosketusohjaimet ja reagoivat, koska automaattinen päälle/pois -järjestelmä auttaa säästämään energiaa pääasiassa kylmällä säällä. Jos se asennetaan oikein, sen vaikuttava ilmavirta toimii hiljaa taustalla (noin 55 dbA).

Hinta: INR 26588

3. uusi Air AC12000E kannettava ilmastointilaite huoneeseen:

Uusi kannettava ilmastointilaite AC12000E

Tämä on 12 000 BTU: n mini -ilmastointilaite, joka jäähdyttää jopa 425 neliöjalkaa tilaa. Se on monitoiminen ja käyttää pätevää automaattista haihdutustekniikkaa, joka alentaa sähkökustannuksia. Kosteassa ympäristössä asuville sen ilmankuivain on yhtä tehokas, kun taas sen tehokkaat epäpuhtaudet ja haju suodattimet ovat pestäviä ja vaihdettavia. Sen 24 tunnin ajastin on ohjelmoitava. Sen tiheä ja kannettava suunnitelma toimii myös hyvin kaikissa kodeissa, kun taas sen ergonomiset hallintalaitteet ovat hyvin suunniteltuja.

Hinta: INR 32920

4. LG L-Pearl Terminator LSA5PT3D1 Split-ilmastointilaite:

LG L Pearl Terminator Lsa5pt3d1 Ilmastointilaite

LG L -helmeterminaattori LSA5PT3D1 Split -ilmastointilaite tarjoaa jopa 76 prosentin energiansäästön tavalliseen ilmastointilaitteeseen verrattuna. LG -mini -ilmastointilaite on yksinkertainen valinta asunnonomistajille, jotka haluavat säästää rahaa lämmityksessä ja jäähdytyksessä. LG: n mini-split-ilmastointilaitteessa on lisäksi monisuodatintekniikka, joka takaa puhtaan ilman, hiljaisen suorituskyvyn ja 1,5 tonnin kapasiteetin.

Hinta: INR 34390

5. Klimaire KSILO12-H216 Mini-ilmastointilaite:

Klimaire KSILO12-H216

Tämä tarjoaa lämmityksen ja jäähdytyksen 15 SEER plus 9 HSPF DC-invertterillä, 18000 BTU ympäristöystävällisen kylmäaineen ja helpon asennuksen. Malli toimii negatiivisella 5 asteen Fahrenheit -asteella, ja siinä on tekniikka, jonka ansiosta kauko -ohjaimen huone, jonka omistaja on lähes kaikki, saa parhaan hyödyn lämmityksestä, muuten jäähdytys.

Hinta: INR 77548

6. Daikin DTKP 50QRV 16 1.5 Ton Inverter Split Air Conditioner:

Daikin LV -sarja

Sisältää kaksi mallia kumpaankin seinään, muuten kanava -asennukseen; Daikin LV -sarja tarjoaa kaikille, jotka haluavat asentaa mini -split -ilmastointilaitteen sinne, missä ne ovat lähes kaikki kätevät. Daikin sisältää 24,5 SEER -energiatehokkuutta, rauhallista toimintaa säästötilassa sekä lämmityksen, joka muuten jäähdyttää yöllä joustavaa ilman rauhoittamista varten.

Hinta: INR 45799

7. Fujitsu ASU24CL1 Mini -ilmastointilaitteet:

Fujitsu ASU24CL1

Fujitsun ASU24CL1 sopii tyylikkääseen, hiljaiseen kompressoriin, vähävaikutteiseen muotoiluun ja vaihtelevan nopeuksiseen kompressoriin. Vaihdettavan nopeuden ansiosta se voi yksinkertaisesti jäähdyttää yksittäiskokoisia asuntoja ilman rasitusta, kun taas sisäänrakennettu ilmansuodatin puhdistaa ilman.

Hinta: alkaen INR 26990

8. Senville Aura 9000 Mini -ilmastointilaitteet:

Senville Aura 9000

Tämä AC on varustettu Energy Star -sertifikaatilla, ympäristöystävällisellä 25 SEER-toiminnolla sekä useilla pöly- ja bakteerisuodattimilla. Aura 9000 yhdistää tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden sekä tarjoaa edullisen ja erinomaisen lämmityksen sekä jäähdytyksen. Senville-järjestelmässä on 7-vaiheinen suodatus, lämpöpumppu ja 9000 BTU sekä seuranta-I-kauko-ohjain, joka ohjaa ilmaa minne tahansa kaukosäätimestä, sekä erittäin hiljainen toiminta.

Hinta: INR 61976

9. GREE Terra -sarjan mini -ilmastointilaitteet:

GREE Terra -sarja

Tämä AC on luokiteltu jopa 27 SEER energiatehokkuudeksi ja myös 60 prosentin säästöksi energiankulutuksessa sekä varustettu pienitehoisella invertterillä; GREE Terra sopii täydellisesti lämmitykseen ja jäähdytykseen. Terrassa on lämmitys, jäähdytys, nelisuuntainen ilmavirta sekä fotokatalyyttinen ilmansuodatin, joka vähentää bakteerien määrää ja ilman saastumista kotiin.

Hinta: alkaen INR 20999