Babyvagga med litet fönster vågar de små somna

Sovande lullen vit träram modern möbel plantskola

Ja, idag pratar vi om en bättre överblick i rummet. Varje ung mamma kommer säkert att drömma om det. Designern Gloria Lavi presenterar oss för en intressant lösning: hon har en Babyvagga designad med små fönster – hur ser det ut? Hur ofta tänker du på om din bebis gråter eller inte på natten, vaknar du och går upp mitt i natten?

Babyvagga – modernt koncept i puristiska färger

Ställ in barnrummen ergonomisk design Liggkomfort

Ja, vi vet också av egen erfarenhet att detta är något väldigt vanligt för unga mammor, tyvärr får de för lite sömn. Men vad sägs om du kunde titta genom de små fönstren? Och se till – din lilla älskling sover lugnt. Då kanske du kan sova mer också! I alla fall måste du också veta att det kommer att vara mer intressant för din baby att titta genom fönstret än att bara stirra på en (mestadels vit) vägg. Dessa charmiga möbler är en lysande idé från Gloria Lavi, som tyckte att barnmöbelmarknaden var inspirerande efter att ha handlat matchande möbler till sin lille son. Och så föddes faktiskt ett babymöbelföretag, bredvid deras bebis.

Babyvagga av trä – designmöbler för barnkammaren

hemmöbler säng somnar ergonomisk design

Alla artiklar är tillverkade i Tyskland, företaget arbetar med små, miljömedvetna leverantörer, namnet är “Intereuer för de små”. Möblerna är kärleksfullt utformade så att de kan erbjuda ditt barn den bästa möjliga miljön. Den organiska designen omsluter din baby och hjälper honom att känna sig trygg. Och den Babyvagga av Gloria Lavi ser snygg och elegant ut, den inskriver sig sömlöst i alla stämningar. Har du fortfarande tvivel? Vi tycker att du verkligen förtjänar en sådan vagga! Och sova mer med din lilla!

Vaggan vaggar försiktigt fram och tillbaka.

sätta upp moderna konceptöppningar babymöbler

Vaggan är på hjul för enklare transport!

Vagga vita designmöbler snygga trähjul

Den organiska formen håller barnet säkert och stängt, men fönstren öppnar världen för honom.

Babys träram möbeldesign vit färg

Med en sådan stil kommer dessa bitar att se bra ut i alla rum i huset!

vit ram i metall

Trendiga babymöbler ser till att de små är bekväma att ligga på

Trämöbler, naturligt utseende, puristiska inredningsidéer

Barnet kan alltid se mamman

modern design trä små sidoöppningar trevlig idé

Puristiska designmöbler för barnrummet

Rullande rostfritt stål moderna designidéer