Exklusiv bardesign för ännu en lyxupplevelse i Dubai – Alegra

Bar design dubbla alegra nattklubb ljuskrona

Alegra är en exklusiv ny nattklubb för människor som njuter av magisk atmosfär och lyxig miljö. Detta imponerande Bar design anses vara ett av de bästa projekten av Mr. Viktiga Studio designad och implementerad. Alegra nattbar är en annan lyxupplevelse i Dubai och det är värt att se denna inredning och känna den med alla dina sinnen. Om du kommer hit kommer du aldrig att glömma de blanka dekorerna, den lysande belysningen, bekväma loungemöblerna. De förbereder också den bästa exotiska cocktailen någonsin.

Den exklusiva bardesignen av Mr Important

Bar design dubai alegra bardisk spegel tak design

Mister Viktigt anses vara en av de bästa inredningsarkitekterna och formgivarna när det gäller lyxiga och eleganta nattklubbar, fina restauranger och dyra 5-stjärniga hotell. Talangerna från studion följer inte specifika trender och tekniker. Du förlitar dig på intuition och den estetiska känslan av skönhet och komfort. Alegra Club är inget undantag från portföljen. Den lyxiga klubben ligger i Dubai och kombinerar de tre viktigaste egenskaperna hos en lyxupplevelse i Dubai – chic, originalitet och glamour. Teamet på Mr Viktigt, lojalt mot de glänsande och strålande inredningarna, gjorde sitt bästa. Alegra är glad (alegra betyder glad på spanska) för att hälsa på alla som vill fördjupa sig i en lysande miljö.

Fantastisk bardesign i Dubai

Bar design dubai alegra club läderfåtölj restaurang

Vad är Alegra?

Alegra är inte bara en nattbar. Alegra är inte bara en elegant och exklusiv plats i det dyra resmålet Dubai. Alegra är allt som kan göra dina drömmar till verklighet. I de tidiga morgontimmarna i den heta och attraktiva Dubai -staden erbjuder Alegra dig en kaffe för att börja dagen bra. Vid lunchtid anordnar Alegra en festival för specialiteter och delikatesser som du inte kunde hitta någon annanstans i världen. Middag i Alegra är en förfinad upplevelse, och om du inte vill se utsökt och elegant ut, är det bättre att stanna hemma i din pyjamas. Festen i Alegra kommer att klä dig i de starka ljusen och den fantastiska atmosfären som skapats av världens bästa DJs.

Alegra ligger i Burj Khalifa skyskrapa, den högsta byggnaden i Dubai. The Lounge and Party Club Alegra är också den lyckliga stjärnan för varje besökare som kommer hit för att hitta adrenalinet, spänningen och glädjen i lyx och dyrt liv.

Fantastisk LED -belysning och väggdesign

Bar design dubai alegra guldblå ​​belysning atmosfär

Huvudkonceptet bakom Bar design i den lyxiga Alegra Club är det förbryllande spelet fusioner och interaktioner mellan oregelbundna former och dynamiska figurer i harmoni med stark belysning och blanka dekorer. De fullt upplysta accenterna i baren finns överallt och besökaren kan gå vilse i det extremt starka ljuset och de lysande glittrande dekorationerna på väggar och golv. Möblerna är gjorda av de finaste materialen och tygerna och deras färger är provocerande och attraktiva.

Accenter i Alegra Club

Bar design dubbla alegra inre ljuskrona

Accenterna i den supercoola och eleganta inredningen är för många för att räknas. Dekorerna är varierade och besvärliga – gotiska ljusstakar, klassiska kristallkronor, minimalistiska badrumstillbehör och konstnärliga väggmålningar. De förenas i en dynamisk synkronisering.

Överflödet av färger och paletter i denna exklusiva Bar design skapar illusionen att du befinner dig under en regnbåge av prakt, rikedom och lyx. De gyllene motiven är utspridda överallt, medan de gula strålarna från LED -installationerna betonar de autentiska barstolarna, skinnsofforna och ebenholts matbord. Bruch -imitationerna på väggar och tak är de viktigaste accenterna och symbolerna som Mr.Victaments team har använt som en signatur på glamour och konstig prakt.

Abigail

Barstol i trä

Bar design dubbla alegra trä barstol spegel ytor

lyxig kristallkrona   Nattklubb design dubai alegra Mister Viktigt Studio -projekt

Krossat glas illusion  Night bar design dubai alegra led installationer krossat glas illusion

Väggplattor med strass i toaletten

Bar interiör dubai alegra toalett strass väggplattor

Foton av © Jeff Dow