Inred i svart och brunt – Ett spektakulärt hem i bergen i Utah

svart och brunt köksinredning trämöbler svart läder

När du står inför uppgiften att göra om ditt eget hem är valet av färger och material högst upp på din att göra-lista. Vid denna tidpunkt kan du inspireras av designerlägenheter och implementera intressanta inredningstips i dina egna fyra väggar. I denna artikel presenterar vi det privata bergsresidenset “Quarry House”, som färdigställdes 2017 av RKD Architects. Detta är ett hus i bergen i Utah som består av tre anslutna strukturer. Var och en är utrustad med lutande panoramafönster som erbjuder en fantastisk utsikt över de underbara omgivningarna. Husets inredning är ett bra exempel på hur man kan möblera lägenheten med svart och brunt.

korridor design svart och brunt trä golv tak fönster fram

Den som vill säkerställa en känsla av trygghet och komfort i sina egna fyra väggar har definitivt rätt med inredning i bruna toner. Brunt är jordens färg och påminner om trä, natur och värme. Det är därför det är mycket populärt inom inredning. Brun kan också kombineras med nästan vad som helst om rätt nyans väljs. Kombinationen av svart och brunt förmedlar tidlös elegans och ser väldigt elegant ut i interiören.

svartbrun färgkombination husglasfronter

Det är just denna färgkombination som arkitekterna och inredningsarkitekterna valde för inredningen i det vackra fjällresidenset. Brown kommer i form av trätak i hela huset, liksom trägolv för korridorerna mellan de enskilda byggnaderna. Färgens naturliga effekt förstärks ytterligare av unika möbler av drivved. En enorm träbit fungerar som en praktisk köksö, som med sitt naturliga utseende sätter en fin accent i köket med matplats.

husmöbler slipat golv matta hängande stol öppen spis

Vardagsrummet med öppen spis erbjuder ren avkoppling för de boende. Du kan koppla av i den rymliga soffan eller i den bekväma hängstolen och njuta av den hisnande utsikten. Det snötäckta landskapet på vintern och de gröna omgivningarna på sommaren skämmer bort sinnena och skapar en verklig känsla av välbefinnande.

färgkombination svartbrunt slipat betonggolv

Kombinationen av svart och brunt finns i alla rum i huset. I vardagsrummet och sovrummet är trätaket parat med ett polerat betonggolv, vilket förmedlar en industriell charm. De massiva svarta stålkonstruktionerna runt fönstren, som ser ut som stora stålbalkar, bidrar också till detta.

sovrum svart brun uppsättning trä vägg tak spis

Eftersom färgkombinationen finns överallt i interiören skapas en harmonisk helhetsbild i huset. De varma bruna tonerna används främst som vägg- och takbeklädnad, med svart som ger stora accenter. Skulle du också möblera din lägenhet i svart och brunt?

sovrum design grå brun svart matta mönster

badrum vacker blandad brun grå färgkombination

industriell badrumsdesign svart accent

fåfänga design svart vit modern abstrakt

hemmakontor svart brunt uppsättning vacker utsikt

spektakulär husdesign glasfronter utomhus spis

husdesignglasfronter som förbinder olika byggnader

hus trädgård stora gräsmatta

hus i bergen natur vacker utsikt

* Du kan läsa mer om RKD Architects och deras projekt på deras officiell hemsida