Inredning i modern asiatisk stil – 2 inredningsidéer

inredning modern asiatisk stil lägenhet design idé taiwan

När det gäller den asiatiska inredningsstilen används traditionella tillbehör och accenter ofta, men de tilltalar inte alla. Detta gäller särskilt för älskare av modern inredning. Följaktligen måste den perfekta balansen också skapas för dessa människor – mellan traditionellt asiatisk och minimalistisk modern. De två lägenheterna med Interiör i modern asiatisk stil, som vi kommer att presentera för dig, visa hur detta kan implementeras. De ligger båda i Taiwan och visar hur den moderna interiören är utformad på dessa breddgrader. Anläggningens industriella accenter är särskilt märkbara. Samla inspiration för din egen ursprungliga interiör och inredning i modern asiatisk stil.

Inredning i modern asiatisk stil med industriella detaljer

inredning modern asiatisk stil accent vägg rost optik betong sittgrupp metall

I det första exemplet på en modern inredning i asiatisk stil märks den industriella stilen, som skapas av metall accenter, omedelbart. Vardagsrummet pryds av en metallpanel med rostutseende. Detta är precis bredvid en betongvägg, vilket skapar en intressant kontrast. Moderna strålkastare belyser dessa väggar och får dem också att sticka ut.

Modern inredning i asiatisk stil i vardagsrummet

inredning modern asiatisk stil minimalistiska möbler beige djup hög matta

Här kan du se hur metallen representeras i möblerna, med ben i en tunn design. Så den industriella stilen är utformad i en mer subtil form. Elegansen som uppstår i inredningen i modern asiatisk stil betonas ännu mer av den ljusa soffan och den beige djuphögmattan. En intressant effekt skapas också av speglarna i den inbyggda hyllan bakom sittgruppen. Å ena sidan får de rummet att se mer rymligt ut, å andra sidan reflekterar de ljuset och gör vardagsrummet ljusare.

Öppet vardagsrum med färg accenter

möbler i modern asiatisk stil färger accenter blå röd vardagsrum

I stort används en neutral färgpalett för att dekorera den moderna asiatiska stilen. Ändå finns det också några färg accenter, inklusive bensinblå kudde och den röda matsalsstolen, som kombineras med vita och svarta.

Neutral etablering

Inredning i modern asiatisk stil öppen planlösning vardagsrum matbord trädstam

Om du har märkt att de enskilda områdena i det faktiskt öppna vardagsrummet med inredning i modern asiatisk stil är exakt avgränsade från varandra, bör du veta att det finns en specifik anledning. Sittdelen, till exempel, är optiskt åtskild från resten av det upphöjda taket, medan köket och matsalen är prydda med träpaneler.

Trädstambord i matsalen

inredning modern asiatisk stil natur accent matsal trädstam bordsskiva

Och på tal om matplatsen – matbordet är en riktig pärla. Trädstammens utseende skapar en varm och naturlig accent mitt i monokrom och industriell inredning. En stor spegel finns också här. Den tar upp en stor del av väggen. Effekten är densamma: ett rymligt rum med inredning i modern asiatisk stil.

Köksdesign i modern asiatisk stil 

inredning modern asiatisk stil kök industriell trä vägg spegelvägg

Vidare märks det i matsalen och i köket att flera olika typer av ytor används för att designa inredningen i modern asiatisk stil. Du kan hitta både släta och glänsande, liksom matta ytor.

Möbler i ljusa och mörka färger

inredning modern asiatisk stil kök betong utseende vägg enhet industriell

Här får du ytterligare en titt på vardagsrummet med accentväggen och inredningen i modern asiatisk stil. Samspelet mellan ljusa och mörka färger har implementerats riktigt framgångsrikt och garanterar en trevlig atmosfär.

Modern vikdörr

möbler i modern asiatisk stil industriell accent vikdörr metallfönster

Denna imponerande vikdörr är gjord av svartlackerad metall och skiljer vardagsrummet från en liten lounge som kan användas som arbetsplats. De stora rutorna i dörren låter ljuset flöda från rummet in i vardagsrummet med inredning i modern asiatisk stil.

Enkel inredning i loungen

inredning modern asiatisk stil studie enkel konsol pall läder blind trä

Studien är mycket enkelt inredd. Ljusa färger dominerar. Möblerna inkluderar en låg konsol och en pall i mocka. En höjdpunkt i modern asiatisk stil är trägardinerna som garanterar integritet.

Monokrom sovrum interiör

möbler modern asiatisk stil sovrum elegant monokrom gardin grå vägg

En svartvit inredning finns i sovrummet. Detta bildas av en attraktiv grå vägg av sten, grå gardiner, liksom den vita sängen och de bruna kakelplattorna i trä. Denna anläggning i modern asiatisk stil utstrålar elegans.

Badrummet

inredning modern asiatisk badrum badrum svartvit öppen dusch

Det svartvita badrummet med inredning i modern asiatisk stil är också gjord av grå sten. De runda tvättställen i form av en skål och den öppna duschen bidrar också till det moderna utseendet.

Layout

inredning modern asiatisk stil planlösning lägenhetsdesign rum

Ta en ny titt på planlösningen för lägenhetens planlösning med inredning i modern asiatisk stil. Den har två sovrum, alla med eget badrum. Det finns också en gästtoalett och en balkong.

Möbler i modern asiatisk stil – lägenhet med organiska former

möblering modern asiatisk lapptäcke matta gråblå fönster fram

Denna lägenhet renoverades och designades enligt önskemålen från en liten familj med två barn. Även här finns en anläggning i modern asiatisk stil. De öppna vardagsrummen stöder familjeaktiviteter, medan de privata sovrummen säkerställer nödvändig lugn och ro.

inredning i modern asiatisk stil vardagsrum interiör ljusa möbler

En speciell mysighet uppnås genom möblerna i naturliga, ljusa färger. Det finns också organiska former representerade av soffbordet. Inbyggda lampor och en original vägglampa på väggen ger den nödvändiga belysningen i modern asiatisk stil.

inredning modern asiatisk stil lyx öppen planlösning vardagsrum vägg enhet vit

Det moderna köket med matplats ligger alldeles intill vardagsrummet med inredning i modern asiatisk stil. Golvets och möblernas ganska mörka design gör att det moderna vita köket sticker ut särskilt bra.

inredning modern asiatisk stil ekologisk soffbord partition beige stol

Även i denna lägenhet, med inredning i modern asiatisk stil, är accenterna inställda med färger och även på ett subtilt sätt. Den blågrå lapptäcken, liksom de dekorativa kuddarna i soffan, ger en mängd olika färger. Den vita, halvhöjda skiljeväggen fungerar inte bara som en väggenhet, utan lyser också rummet utöver de stora fönstren och ger en intressant kontrast till det grå golvet.

inredning modern asiatisk stil neutrala färger marmor vägg trä look plattor

Hela anläggningen i modern asiatisk stil kännetecknas av tydliga och raka linjer, som bland annat finns i golvplattorna och väggens delvis utskjutande marmorplattor.

inredning modern asiatisk stil bibliotek idé bord trä arbete

Det finns till och med ett bibliotek i lägenheten med inredning i modern asiatisk stil. Och även om det här är ett litet utrymme, finns det ett stort bord som gör läsning, arbete och skrivning av läxor roligare och en familjeaktivitet.

inredning i modern asiatisk stil bibliotek samling belysning levitation effekt

Förutom böckerna har träfrimärkena från ägarens samling också förvarats i biblioteket och belysts av effektiv, indirekt belysning. Hyllans nedre kant är också upplyst, vilket gör att den verkar sväva. En attraktiv anläggning i modern asiatisk stil!

Inredning i modern asiatisk stil hall mörka väggpaneler trä ser kakel

I korridoren valdes den mörka färgen för väggarna, medan golvet är ljust. Väggdesignen i hallen med inredning i modern asiatisk stil utförs med väggpaneler av mörkt trä.

inredning modern asiatisk stil stengrå kakel badrum monokrom

Olika typer av mörk sten dekorerar väggarna och golven i badrummet, som är inrett i modern asiatisk stil. Resultatet är ett monokromt utseende som utstrålar full elegans.

inredning modern asiatisk stil studie rum planlösning vit vägg enhet

Här kan du se arbetsområdet, som ligger direkt bakom väggdelen i vardagsrummet. Å ena sidan är det separat, å andra sidan tillåter det arbetaren att delta i aktiviteterna i vardagsrummet. I planlösningen kan du återigen se hela rumslayouten på lägenheten med inredning i modern asiatisk stil.

Du hittar designern för den första lägenheten här.

Design av den andra lägenheten av Allness design.