Inredning med minimalistisk asiatisk design – 2 idéer

inredning minimalistisk asiatisk design möbel vägg enhet grå hylla

Modern minimalism uppfattas ibland som kall, för allvarlig eller gles. Dessa vackert designade rum som vi presenterar för dig idag visar exakt motsatsen. Tillsammans kombinerar de en unik Inredning med minimalistisk-asiatisk design med massor av textur, intelligenta förvaringslösningar och intressanta färgaccenter. I slutändan får du minimalistiska rumsdesigner som är djupt imponerande. Bara njuta av bilderna i vårt bildgalleri och se själv!

Möbler med minimalistisk-asiatisk design i vardagsrummet

inredning med minimalistisk asiatisk designmöbel fåtölj ljusblå pall

Den första lägenheten med en anläggning med minimalistisk asiatisk design sträcker sig över 132 kvadratmeter. Det visar oss en unik lösning på ett problem: taket i vardagsrummet hade en höjdskillnad som förstörde interiörens estetik. För att rätta till detta valdes en fasad design, förutom en sluttande takform. Detta skapade ett utrymme som ser längre och bredare ut. Denna lägenhet ligger i Taiwan och har en modern inredning med minimalistisk asiatisk design. Den har ett vardagsrum, matsal, kök, gästsvit med badrum, arbetsrum och sovrum med badrum.

Möbler med minimalistisk asiatisk design – ventilationsschakt i taket

inredning minimalistisk asiatisk design betong lowboard tv soffbord

Varje rum är utformat enligt en öppen planlösning så att det kan flyta sömlöst in i det andra. När du möblerar med en minimalistisk, asiatisk design möter du många tydliga linjer och mjuka organiska material, till exempel lyxiga textilier på de stoppade möblerna. Sammantaget avges en mild känsla i hela rummet, som påminner om de fräscha skogarna. Det förstärks av de fina kakel och stenplattor i rummet.

Inredning med minimalistisk-asiatisk design i ljusblått, grått och lila

inredning med minimalistisk asiatisk design soffa vitlila

Vardagsrummet behåller sin charm med intelligenta men skulpturala förvaringsutrymmen på huvudväggen, intill mediecentret. Mycket ljus kommer in i atmosfären genom fönstren från golv till tak längs balkongen. Utseendet på anläggningen med sin minimalistiska asiatiska design är mycket fräsch och modern. Den charmiga blå stolen ger det hela en livlig ton.

Modernt matbord i minimalistisk asiatisk stil

inredning minimalistisk asiatisk design matsal belysning lampa möbler modern

Matsalen, som ligger bara några steg från vardagsrummet, har en transparent skjutdörr, skandinaviska trästolar, ljuskronor i retrostil och persienner på fönstren. Denna anläggning med en minimalistisk-asiatisk design ser väldigt luftig ut. Själva hemmakontoret har också en öppen design med utsikt över vardagsrummet.

Minimalistisk järnräcke vid ingången

inredning med minimalistisk asiatisk design metall skiljeväggs vardagsrum

Vid entrén till lägenheten med en anläggning med minimalistisk-asiatisk design skapades ett järnräcke från golv till tak, vilket överensstämmer mycket väl med lagringszonen längs motsatt vägg. Jackor, skor, böcker, verktyg eller andra viktiga saker kan förvaras säkert där och undvika röror i rummet. Så rummet ser stort och öppet ut.

Möbler med minimalistisk asiatisk design – järnräcke separerar trappan från entrén

inredning minimalistisk asiatisk design trappa räcke järn stil

Från trappan till sovrummet med möbler med minimalistisk asiatisk design har du en fri utsikt över vardagsrummet nedanför.

Inredning med förvaringsutrymme – vägg med flytande effekt

inredning minimalistisk asiatisk design inbyggd vägg flytande indirekt belysning

Förvaringsutrymmen för noggrant utvalda dekorationer eller konstskatter ger lägenheten en mycket personlig touch utan att framstå som lättsinnig. Vi gillar särskilt samspelet mellan texturer och färger i inredningen med minimalistisk asiatisk design i vardagsrummet. Rummet kännetecknas av massor av coola neutraler, med några poppar lila, ljusblått, grönt här och där.

Titta in i den minimalistiska asiatiska interiören i hemmakontoret

inredning med minimalistisk asiatisk design matsal lampa modern

Från vardagsrummet med inredning med minimalistisk asiatisk design kan du titta på hemmakontoret, såväl som kök och matplats.

Inredning med minimalistisk asiatisk design – vardagsrum och kök

inredning med minimalistisk asiatisk design fåtölj ljusblå parkett

Den minimalistiska asiatiska designen i köket är ljus och luftig, liksom resten av matsal och vardagsrum, med moderna köksapparater, mycket naturligt ljus, trä accenter och gott om lagringsutrymme. Släta kakel och glas accenter får dem att se ännu mer moderna ut utan att vara sterila.

Vita stolar som inredning för matplatsen

inredning med en minimalistisk asiatisk design matbord stolar vita

Vid inredning med minimalistisk asiatisk design övervägdes också underhållning: det väsentliga finns längs väggen i matsalen. Dessutom kan det enkelt vara en buffé när du anordnar middagssällskap.

inredning med minimalistisk asiatisk design kök väggklocka högglans

inredning med minimalistisk asiatisk design vikdörr vit gäst trappa

På väggen bredvid trappan hittar du fällbara dörrar som döljer en gästtoalett och förvaringsutrymme. Dessa rum måste hållas borta från mitten av lägenheten med en anläggning med minimalistisk asiatisk design.

inredning minimalistisk asiatisk design inbyggd garderob sovrum pelare säng

Sovrummet är uppdelat i två områden med en stor garderob, utan att rummet med inredningen med minimalistisk asiatisk design verkar mindre. Istället är det en intelligent användning av utrymme och en lösning på problemet med klädförvaring.

inredning minimalistisk asiatisk design hall garderob parkett ljus

Klädkammaren som en anläggning med minimalistisk asiatisk design är utrustad med skjutdörrar, lådor och öppna hyllor.

inredning med minimalistisk asiatisk design badrumstol gul spegel

Detta är också ett stänk av färg i denna inredning, den ljusgula stolen står framför sminkspegeln bredvid garderoben och gör sovrummet ännu mer glatt.

inredning minimalistisk asiatisk design sluttande säng sovrum modern garderob

Det finns också en unik, sluttande förvaringsenhet bredvid sängen. Det är en annan del av anläggningen med en minimalistisk asiatisk design och erbjuder extra utrymme för memorabilia som kan visas här.

inredning med minimalistisk asiatisk design vägg träpanel sovrum

Sammanfattningsvis kan vi säga att denna lägenhet med inredning med minimalistisk asiatisk design är ett perfekt exempel på hur det tillgängliga utrymmet utnyttjas maximalt och kan anpassas till de nuvarande behoven hos invånarna vad gäller utrymme, förvaring, form och fungera.

Inredning med minimalistisk asiatisk design tegelvägg accent vardagsrummet

På sin 165 kvadratmeter boyta kombinerar den andra lägenheten det bästa av gamla och nya traditioner inom inredning med en anläggning med en minimalistisk asiatisk design. Det är tillbaka i Taiwan, det är nybyggt och har ett udda utseende. Det är det perfekta hemmet för någon som uppskattar skönheten i modern design blandat med klassiker. I denna atmosfär full av charm är det definitivt inte en komplicerad uppgift. Så snart du kommer in i lägenheten med inredningen med minimalistisk asiatisk design, kommer du att charmas av en ljusblå vägg som sätter tonen för resten av huset.

inredning med minimalistisk asiatisk design vardagsrum tv skiljevägg

Vardagsrummet med minimalistisk asiatisk design är dekorerad av en röd tegelvägg som ger en viss textur till rummet. En inbyggd TV / mediacenter fungerar som en rumsavdelare och bevarar den öppna planlösningen i rummet. Den ljusa färgpunkten i blått sätts här av stolen och överensstämmer perfekt med det blåa i entréområdet. Det röda av tegelstenarna bidrar till det blå och skapar ett intressant färgspel i det annars vita rummet. Det ger en livlig ton till atmosfären. En plyschmatta, klassiska trästolar och slätt naturligt trä som används på hyllorna ger alla en viss mjukhet till de rena, moderna linjerna i hela designen. Vi tycker att den antika skrivbordslampan på soffbordet är särskilt bra, de gamla resväskor som används här som sidobord och en modern golvlampa bredvid den bekväma soffan. Inredningen kombinerar gammalt och nytt i en oemotståndlig blandning med en minimalistisk-asiatisk design.

inredning minimalistisk asiatisk design antika dekorationer lowboard trä

inredning minimalistisk asiatisk design skiljeväggshylla trämatta

Bakom mediecentret finns ytterligare förvaringsutrymme för vardagsrummet och särskilt för hemmakontoret i form av en inbyggd hylla.

inredning minimalistisk asiatisk design stol skiljevägg vita rustika möbler

Varje dekorativt element och möbel är noggrant utvalt och placerat så att rummet med en inredning med minimalistisk asiatisk design ser välorganiserat och vackert utformat ut utan att vara kallt. Var du än tittar får du ett trevligt intryck.

möbler med minimalistisk asiatisk design antik stolmatta

Hemmakontoret har en gammaldags skrivmaskin, en gammal skinnsoffa och massor av förvaringsmöjligheter. De säkerställer en praktisk rumsdesign som är perfekt för kreativa aktiviteter. Hemmakontoret med inredning med minimalistisk asiatisk design är lättillgängligt från huvudrummet, vilket gör det till ett bekvämt arbetsområde.

möbler med minimalistisk asiatisk design lädersoffa vägg enhet

Den enkla tillgången till hyllorna bakom mediecentret är en intelligent användning av utrymme i anläggningen med en minimalistisk-asiatisk design som inte stör den öppna atmosfären. Bordslampan är ett förenande designelement och ger atmosfären en liten industriell touch.

inredning minimalistisk asiatisk design heimbuero hylla tegelbetong

En av de unika egenskaperna hos denna lägenhet är mjukheten i väggar och golv. Utseendet på de matta ytorna är både attraktivt och praktiskt.

inredning med minimalistisk asiatisk design kontorsbetongvägg

inredning minimalistisk asiatisk design kontorsmöbler läder soffa skåp hylla

inredning med minimalistisk asiatisk design rustik matsal modern

inredning minimalistisk asiatisk design rustikt hängande lampor matbord

Det är en lätt rustik atmosfär i rummet med ett matbord i lantlig stil, trästolar och varma trä accenter.

inredning minimalistisk asiatisk design sovrum romantiskt trätak

Sovrummet med inredning med minimalistisk asiatisk design är också utfört i lantlig stil med slående trägolv och träbjälkar längs taket. Romantiska drag, som en stol i antik stil, färska blommor och mjuka textilier gör detta rum varmt och inbjudande. Det är mysigt och modernt.

inredning med minimalistiska asiatiska designstol vintage gardiner

Vitt sänglinne med virkade motiv och mycket naturligt ljus skapar en extra luftig känsla i rummet. Längs motsatt vägg finns en garderob av träpaneler, det finns gott om plats för kläder och perfekta förvaringsmöjligheter. Det är lätt att sova riktigt bra i det här rummet med en minimalistisk asiatisk design.

inredning minimalistisk asiatisk design balk tak trä sängbord garderob

Design av Fertilitetsdesign.