Lägenhetsdesign i källaren med genomtänkt ombyggnad

lägenhet design i källaren vardagsrum soffa grå

När du tänker på källaren föreställer du dig ett mörkt, obekvämt rum som är kallt och fuktigt. Det undviks bäst och används bara för att stuva olika saker. Det är ofattbart att bo där, eller hur! Jo där tänkte du fel och beviset är det Lägenhetsdesign i källaren av Mili Mlodzi Ludzie, som vi skulle vilja presentera för dig idag.

Lägenhetsdesign i källaren med matplats, vardagsrum och sovrum

lägenhetsdesign i källaren mili mlodzi ludzie valv

Lägenhetsdesignen i källaren ligger i Polen och, närmare bestämt, i den välvda källaren i ett bostadshus från 1800 -talet i Poznan. Tegelvalvet ändrades inte visuellt under redesignen, endast rengjord. Och framför allt beror detta beslut också på den stora karisma som lägenheten nu har. Dessutom finns ljusa möbler av trä och i vitt, vilket ger rummet en varm atmosfär och samtidigt får det att se ljusare ut. Det senare är ett viktigt krav när man tänker på att i de flesta fall har en källare inga fönster. Hela golvet i denna lägenhetsdesign i källaren består av stora och eleganta vita kakel.

Lägenhetsdesign i källaren – sovrum med inbyggd garderob

lägenhet design i källaren sovplats garderob kök

En enorm taklampa med en imponerande diameter på 2 meter ger ljus i denna lägenhetsdesign i källaren. Den ligger i mitten av lägenheten, ovanför vardagsrummet och belyser hela rummet, vilket ger ett ljus som liknar mycket naturligt dagsljus. Med en app kan ljusintensiteten justeras beroende på förhållandena utanför.

Funktionell design för matbordet i lägenheten

källare design lägenhet matbord skrivbord funktionell tegel

Björk -plywoodpaneler användes för att dela källaren i enskilda områden. Lägenhetsdesignen i källaren skapade köket, sovrummet, en garderob och badrummet, varigenom dessa stöder valvenas form. Sovrummet och köket kan också stängas eller täckas med vita persienner. På så sätt kan du skydda dem från nyfikna ögon när du besöker, och på ett billigt sätt. Men när persiennerna rullas ihop ser hela lägenheten större ut. Matbordet i vardagsrummet är också effektivt och praktiskt. Detta var specialtillverkat för denna lägenhetsdesign i källaren. Ytan kan fällas upp vid behov och fungerar därmed som extra förvaringsutrymme eller som skrivbord.

Lägenhetsdesign med spärrpaneler för att dela lägenheten i områden

lägenhet design i källaren matbord kökssäng

För köket i Apartment Design i källaren användes ett effektivt skåpsystem som erbjuder mycket lagringsutrymme utan att ta för mycket plats. Det är också uppdelat i två delar av pelarens valv. Arbetsområdet har ett handfat, medan det andra används för matlagning. Precis intill köket och till höger om entrédörren finns en praktisk hylla där du kan lägga dina skor direkt efter att du kommit in i lägenheten.

Effektiv badrumsdesign i lägenheten med röd dusch

badrum källare dusch rött kakel handfat vit tegel

Vid första anblicken verkar lägenhetsdesignbadrummet i källaren också följa schemat i vitt. Men en titt in i duschen är en välkommen överraskning, eftersom den inte är gjord av vitt, som resten av lägenheten, utan av slående röda plattor. Annars är det lilla badrummet perfekt uppdelat för att ha tillräckligt med utrymme och inte känna sig trångt.

Designidé för källarlägenheten – persienner för att stänga av enskilda ytor

lägenhet källare persienner vardagsrum soffa grå kakel vita

I sovrummet i Apartment Design i källaren finns inte bara den stora sängen utan också en öppen, inbyggd garderob som inte syns från vardagsrummet. Om du släpper ner persiennerna i sovplatsen kan du byta kläder där ostört, även om det är besökare och i princip utan att lämna vardagsrummet.

Entrén i källarlägenheten med skoställ

lägenhet källare design funktionell entré skoställ vardagsrum

 Vardagsrum i källarlägenheten med grå soffa och stort takljus

källare lägenhet valv ludzie taklampa matbord soffa

 Köksskåpdesign i källaren med ett modernt utseende

källare köksskåp system vit modern diskbänk lägenhet design

lägenhet källare belysning lampa stort vardagsrum tegel

källare lägenhet design valv bostadsbyggnad planlösning

Design av Mili Mlodzi Ludzie.