Levande trend 2014-Det modulära soffbordet som ersättning för soffbordet?

Lagringsutrymme ekböcker inrättat vardagsrum

 Soffbordet hittar traditionellt en plats i varje vardagsrum. Men nyligen har en ny levande trend kommit på – modulärt soffbord. Den erbjuder lagringsutrymme för fjärrkontrollen, tidskrifter, drycker och till och med småsaker att snacka på och tar mindre plats. Men vad är skillnaden mellan ett soffbord och ett soffbord??

Det modulära soffbordet presenterar sig i ett nytt ljus

modulära soffbord praktiska förvaringsböcker nedan

Soffbordet är en universell möbel för huset och trädgården – traditionellt är det högre än soffbordet och kan integreras perfekt i alla sittgrupper. Soffbordet är lägre i jämförelse och är bara – som namnet antyder – placerat framför soffan.

Av modulärt soffbord presenterat sig i ett nytt ljus på möbelmässor – på grund av den tråkiga möbeln av metall och glas? Soffbordet är tillverkat av trä och erbjuds i ett minimalistiskt, puristiskt utseende. De slingrande formerna är inte längre trendiga, istället presenterade tillverkarna möbler med en rektangulär form. De tydliga linjerna ger bordet ett elegant utseende och förstärker interiören.

Det modulära soffbordet skapar en modern atmosfär

Trä valnöt original konstruktion trendig möbeldesign

Till sina kollektioner 2014 presenterade tillverkarna soffbordsmönster som kombinerar en framgångsrik, gedigen stilkänsla och ovillkorlig modernitet. Samtidigt är bordet extremt praktiskt – det finns alltid extra lagringsutrymme under hyllan för dina favorittidningar och korsord. Borden kan enkelt demonteras och sättas ihop igen. Det är ofta möjligt att använda de olika modulerna separat från varandra.

Även när det gäller färg, modulärt soffbord en modern atmosfär. Neutrala färger kan integreras perfekt i vardagsrummet. Glasdetaljer fräschar upp mönstren.

Förvaringsutrymme för glasögon

Soffbord vita valnötglas förvaringsutrymme lågt

Soffbordet i trä är helt trendigt

Glasdetaljer för tidskrifter med vita ben

Soffbord med rustikt utseende för vardagsrummet i lantlig stil

Soffbord vardagsrumsmöbler levande trender 2014

Det minimalistiska soffbordet i vitt

Designidéer minimalistiska, puristiska, låga

Läshörna med ett långt soffbord

Soffbord glas detalj för att ställa in läshörna