Mix & Match i interiören – redesign av en lägenhet i Barcelona, ​​Spanien

Blanda & amp; Match-interiör-redesign-cement-kakel-betong-öppet-kök

På Mix & Match i interiören handlar om att kombinera olika material och det har inte varit ett nytt ämne inom mode på länge. Denna trend går vidare i vardagsrummet och du ska äntligen vara djärvare och kombinera mer. Ett inspirerande exempel på temat är denna lägenhet i Barcelona, ​​Spanien. Det blev nyligen omdesignat och i mixen & Matcha stilfullt designad. Främst betong, cementplattor, trä och svart stål används. Resultatet är en mysig vardagsatmosfär med loftkaraktär.

Blanda & Match i interiören – cementplattor, betong, trä och svart

Blanda & amp; Match-interiör-redesign-vardagsrum-loft-stil-betong

När du kommer in i lägenheten leder ingången till ett område som kombinerar kök, vardagsrum och matsal. Dessa är visuellt separerade från varandra genom golvbeläggningens utformning, men samtidigt kopplade till en harmonisk helhet genom materialblandningen. Trä, betong, cementplattor och svart skapar en lekfull helhetsbild och används på vissa ställen så att olika områden bildas utan någon egentlig avgränsning. Det fanns en skiljevägg mellan vardagsrummet och köket. Idag kan du bara se bärarna av detta och ett rymligt, inbjudande rum öppnar sig.

Blanda & Match i interiören – en mysig lägenhet med loftkaraktär

Blanda & amp; Match-interiör-redesign-öppna-kök-svart-trä-cement-kakel

I köket med den angränsande matplatsen är golvet, köksväggen och väggen bakom matbordet lagt med vackra cementplattor. På detta sätt är hela köket-matplatsen optiskt åtskild från resten av rummet. Cementplattorna sticker ut som ett viktigt designelement i samband med traditionell spansk keramik. Den naturliga träytan passar perfekt med ockelfärgen på kakelmotiven. Kombinationen av trä och keramik skapar den mysiga touch som är karakteristisk för varje spansk cucina. Däremot är köksfronterna och en accentvägg helt utformade i matt svart. Det grova betongutseendet skapar en övergång mellan områdena, men också mellan materialen.

mix-match-interiör-redesign-cement-kakel-accent-bambu-matsal

Matt svarta ytor, betong och trä är designelementen som används i alla delar av den vackra lägenheten. Detta gör att lägenheten framstår som harmonisk och inbjudande. På många ställen kan allt material till och med ses sida vid sida. Färska gröna bambuväxter dämpar inredningens något strama effekt och enkla proportioner.

mix-match-interiör-redesign-cement-kakel-betong-kök-modernt

Betong och trä fungerar extremt bra tillsammans och kompletterar varandra. Elementen i svart stål och i grunden de svarta accenterna i lägenheten förmedlar en loftkaraktär som helt enkelt harmoniserar perfekt med det grova betongutseendet. Vardagsrumsmöblerna är moderna, enkla och funktionella. Golvet och väggbeklädnaden på främre väggen är gjorda av samma trämaterial. Den grå stoppade soffan passar bra med de andra två betongväggarna.

mix-match-interiör-redesign-vardagsrum-öppet-kök-betong-spanska

I sovrummet kan du se andra varianter av de redan kända materialen. Betong och trä växlar. Den grå garderobväggen märks knappast och verkar mer än en antracitgrå väggdesign. Diskret indirekt belysning sätter accenter och betonar den lekfulla inredningen på ett attraktivt och även diskret sätt.

mix-match-interiör-redesign-vardagsrum-loft-trä-betong

mix-match-interiör-redesign-vardagsrum-möbler-grå-trä

mix-match-interiör-redesign-sovrum-säng-trä-betong

mix-match-interiör-redesign-modern-sovrum-trä-golv-betong

mix-match-interiör-redesign-badrum-trä handfat-dusch-glasvägg

Planritning – lägenheten längst ner till höger

mix-match-interiör-redesign-lägenhet-plan-planlösning

* ett projekt av Egue y Seta