Modern lägenhet med utsikt över de schweiziska Alperna

modern lägenhet med öppen planlösning-öppen spis-vardagsrum

Engadina Moderne är namnet på detta projekt av Carlo Donati Studio och ligger i den pittoreska lilla staden Pontresina i Schweiz. Dessa modern lägenhet representerar en underbar blandning av minimalism, dekorativa motiv och mysig, inbjudande värme. Lägenhetsinredningen är inspirerad av traditionella Engadine -hus och utnyttjar det fascinerande alpina panoramaet utanför.

Modern lägenhet inspirerad av Engadine -husen i Schweiz

modernt lägenhet vardagsrum-öppen-matplats

Vardagsrummet i den raffinerade lägenheten är öppen planlösning och inkluderar vardagsrum, kök och matplats. En slående öppen spis klädd med paneler av borstad mässing och stora plyschsoffor i vitt och lila inbjuder varje gäst att sitta ner. Den imponerande utsikten över skogen och bergen har blivit en integrerad del av anläggningen tack vare de stora fönstren som förvandlar de majestätiska topparna till en hisnande bakgrund för de olika rummen.

Modern lägenhet med pittoresk utsikt

modern-lägenhet-vardagsrum-inglasning-visa-bergen-alperna

Varje detalj i denna fascinerande lägenhet försöker efterlikna färgerna och texturerna i omgivningen utanför. Ett massivt ekmatbord och mörka ebenholts accenter i köket kombineras med vita Corian-bänkskivor och pälsfiltar för att skildra skogen och snötäckta toppar utanför. Bortsett från träelementen används den lila färgen för att ge en touch av glamour, medan de skjutbara glasdörrarna och skiljeväggarna skapar en sömlös övergång från ett rum till nästa.

litet pentry och matplats

modern lägenhet möbler-matplats-massivt trä-matbord

Ljusen är en annan höjdpunkt i lägenheten, som omedelbart fångar tittarens uppmärksamhet. En handgjord ljuskrona gjord av älghorn i sovrummet och eleganta Poul Henningsen -lampor ovanför matbordet kompletterar perfekt den ädla atmosfären i lägenheten. Mönstrad tapet och snygga möbler i sovrummet kompletterar denna moderna heminredning.

Engandina Modern av Studio Carlo Donati

Mörkt träbeklädnad

modern-lägenhet-matplats-område-massivt trä-matbord-bord-bänk-päls filtar

modernt sovrum separerat från badrummet med en glasvägg

modern-lägenhet-sovrum-badkar-glasvägg

indirekt belysning som höjdpunkt

modern-lägenhet-sovrum-väggpaneler-sten-look-indirekt-belysning

Tapeter med blommönster för sovrummet

modern-lägenhet-sovrum-angränsande-badkar-sten-optik