Modern restauranginredning med en chic atmosfär

restaurang-interiör-design-belysning-blå Foton av James Silverman

The Peacock Dinner Club – elegant restauranginredning och kreativ arkitektonisk plan

Peacock Dinner Club bör definitivt besökas – oavsett om du är på väg till Sverige som besökare eller bor i den fashionabla staden Göteborg. Klubben, med sin fina Restauranginredning, för lyx och elegans samman och är samtidigt en trendig hotspot, där du kan tillbringa en trevlig kväll med kollegor, vänner eller familj och också ha riktigt kul. Den fascinerande atmosfären kommer definitivt att göra att du vill besöka igen. Peacock Dinner Club är den nya svenska hotspot och har öppet nästan 24 timmar. Under dagen är designrestaurangen en trevlig plats där det fina köket lockar hundratals besökare om dagen. På kvällen förvandlas dock platsen till en hip nattklubb, där det roliga aldrig slutar. Den trendiga atmosfären och chic Restauranginredning ritades av OlssonLyckefors arkitekter.

The Peacock Dinner Club – restaurangens inredning

restaurang inredning barstol Foton av James Silverman

Det skickar Restauranginredning bakom den fantastiska Peacock Dinner Club imponerar med sin lyxiga dekoration och extremt vackra och eleganta möbler. Å andra sidan är inredningsplanen ett riktigt mirakel. De eleganta linjerna, den eleganta utsikten och det höga taket bidrar till detta unika Restauranginredning. Atmosfären i klubben är avantgardistisk och kunglig på samma gång och representerar ett av de mest samtida arkitektoniska koncepten för hotspots under 2000-talet.

Inredning – interaktiv belysning i gult och grönt

restaurang inredning tak design Foton av James Silverman

Sofforna och sofforna är halvrunda täckta med klassiskt äkta svart läder. Det är faktiskt det enda enkla elementet i det Restauranginredning. Resten av den eleganta inredningen representerar glitter och glamour. De otroligt moderna och effektiva LED -systemen betonar alla magnifika element i miljön. De glödande väggarna ger lite mystik åt klubbstämningen och tillsammans med barljusen lyser hela platsen som en förtrollande lyckostjärna på kvällen.

Restaurangdesign – påfågelfjäder som en ljus dekoration

restaurang inredning design påfågelfjäder Foton av James Silverman

Matsalen i restaurangen är skapad med tanke på komfort och mysighet. Den symmetriska designen av det Restauranginredning pekar på extremt moderna soffor och fåtöljer, arrangerade runt enkla bord, där den enda dekorationen består av utsökta kristallglas och hemgjorda delikatesser.

Färger och element från restauranginredningen i Peacock Dinner Club

restaurang-inredning-bar-guld-färg-glitter Foton av James Silverman

Peacock Dinner Club är den obestridliga hit bland nattklubbar i Sverige. Ett imponerande faktum om det Restauranginredning är förmågan att ändra och anpassa sig efter besökarens stämning. När dagsljus fortfarande kan ses och byggnaden är upplyst från utsidan är lamporna i restaurangen gula och gröna. Gyllene salongen i Peacock Dinner Club är höjdpunkten i helheten Restauranginredning, projekterat av Olsson-Lyckefors arkitekter.

Modern väggdekoration

restaurang inredning-modern-vägg-dekoration Foton av James Silverman

Middagsklubbens blå magi framträder på kvällen när Göteborgssällskapet njuter av nattlivet i det eleganta matstället. Elegansen i det Restauranginredning passar perfekt med varje liten detalj i den extraordinära atmosfären. Peacock Dinner Club är en fashionabel hotspot där den imponerande atmosfären är ännu mer energisk än den höga nattmusiken.