Modernt träskåp för eleganta vardagsrumsmöbler

Mexikanska designmöbler möbelträskåp 

Inspirerad av konceptet konstruktion och dekonstruktion, designad enligt principerna för modern inredning – den här Trä garderob är ett fint komplement till alla vardagsrumsinredning.

Träskåp och lådor skapar en optisk illusion

modernt vardagsrum möbler väggskåp

Av Trä garderob byggdes av flera träslag. Varje detalj har en rektangelform. Alla element är lika i form, men de olika trästrukturerna och färgerna skapar spännande kontraster och understryker designen. En optisk illusion skapas av sammansättningen av de enskilda komponenterna. Den intressanta designen, ett verk av Booleanos designkontor, var en del av Objeto Glocal Deco -projektet. En av de ledande tillverkarna av MDF -möbler i Latinamerika, Masisa och Nono, ett innovativt möbeldesignföretag, är involverade i produktionen.

Träskåp – kreativ möbeldesign från Mexiko

Lådsystem modulära hyllsystem

Detta Trä garderob var en av höjdpunkterna på möbeldesignmässan i Mexiko förra året. Tack vare framgången har designern Joel Escalona vägghyllor med liknande utseende planeras också. Designern specialiserar sig på begränsade serier av möbler med fin tillverkning. Hans ursprungliga möbler gjorde honom populär internationellt. Många tidskrifter för arkitektur och inredning i Latinamerika har redan presenterat hans verk för allmänheten. GQ nämnde honom i en artikel om de mest kreativa unga formgivarna. När du tittar på detta prisbelönta skåp är det inte konstigt varför.

Lådor på vägg och skänk kombination

modern vägg enhet trä vardagsrum dekor idéer

Modernt skåp – möbelmässa i Mexiko

moderna trämöbler vardagsrumslådor trä

Trälådor med rektangelform

Trälådor vägg vardagsrum inredda inredning

Möbeltrender 2013- geometriska former

Trämöbler vardagsrumsmöbler trender Latinamerika 2013

Möbelmässa – trämöbler i intressanta färger

Trähyllor skåp design interiör