New York lägenhet förvånar med stil och lyx

New Yorker-lägenhet-vardagsrum-ljusa färger

En underbar sådan New York lägenhet gjordes av arkitekter Beyer Blinder Belle och Costa’s stil designad på en yta på 5000 kvadratmeter. Denna exklusiva duplexvåning med fem sovrum fascinerar i hjärtat av Manhattan. Denna stad är så levande, vibrerar dag och natt och lyser i fantastiska färger. En bohemisk livsstil fylld med lyx och utsökt smak är vad New York har att erbjuda! Manhattan, med sina många arkitektoniska underverk, är förmodligen flirtigt och elegant. Nära Central Park, i ett bostadsområde med en skyskrapa som heter Park Laurel, hittar du denna hisnande lägenhet med 360 graders utsikt över hisnande Manhattan!

New York lägenhet med 360 panoramautsikt

New York lägenhet-öppen spis-vardagsrum-panoramautsikt

Denna fantastiska New York lägenhet erbjuder vacker utsikt, utsmyckade högt i tak, stora fönster och ett utsökt urval av dekorativa element, så att det finns en livlig touch av elegans. Ett subtilt val av neutrala färger och försäljning av glas speglar utsidan. Delar av samtidskonst och en stor öppen spis är iögonfallande i detta drömhem! Förutom de otroliga möblerna, den exakta uppmärksamheten på detaljer, de eleganta, smakfulla möblerna, verkar allt ha expanderat dramatiskt. Glasmålningar från golv till tak inramar fantastisk panoramautsikt över denna magiska stad.

Lägenhet i New York med gräddfärg

New York lägenhet-öppen spis vardagsrum

Denna pärla av fastigheter erbjuder lyx i varje hörn och en bländande 360-graders utsikt över silhuetten från varje fönster. Detta New York lägenhet presenterar värdefulla bostäder som också erbjuds till försäljning för $ 26,5 miljoner.

Läshörna med utsikt

New Yorker-lägenhet-vardagsrum-Manhattan-vy

Golv till tak fönster

New York lägenhet-stort-glas-fönster-panoramautsikt

Manhattans skyline

New York lägenhet-duplex-vit-grädde

Kök med träskåp

New York lägenhet kök design

Matbord med glasskiva

New York lägenhet matplats

Minimalism i sovrummet

New Yorker-lägenhet-Skyline-Manhattan

Marmor handfat i badrummet

New York lägenhet-badrum-marmor

svart spiraltrappa

Lägenhet i New York - spiraltrappa

Central Park utsikt

New Yorker-lägenhet-Central-Park

Arkitektonisk plan

New York Lägenhet Plan Andra våningen

New York lägenhetsplan