Skandinavisk design i rumskonceptet på lägenheten ”Maja” av Deko

Vit inredning i trä-inredning i skandinavisk stil

Design är kanske det första du tänker på när du tänker på Finland. Den berömda finska inredningstidningen Deko deltar i Housing Fair Finland 2013 i sommar och presenterar den exklusiva loftlägenheten “Maja”. Bostadsmässan är en årlig Skandinavisk design Forum för att främja innovativa designlösningar. När det gäller arkitektur, landskap och inredning sätter evenemanget trender för framtiden. Deltagarna är erkända eller debuterande möbelproducenter och designers som vill presentera sina skapelser för världen.

Riklig skandinavisk design från Deko

Loft Lägenhet Arkitektur Finland Maja Inredning-Svartvita kontraster

Bostadshusen som är specialbyggda och utrustade för evenemanget kan besökas av allmänheten och köpas och flyttas direkt efter att evenemanget är över. Bostadsmässa Finland för Skandinavisk design äger rum inom en månad – mellan 12 juli och 11 augusti i Hyvinkää.

Skandinavisk design förkroppsligar en individuell levande kultur

Skandinavisk designinredning som skapar svartvita kontraster

Design och enkla former är huvuddragen i Maja -lägenheten. Det designades av de boende själva, under ledning av huvudredaktören för dekorationstidningen -Ulla Koskinen. Den skandinaviska stilen återspeglar det skandinaviska folkets heminredning. Boytan hålls neutral och enkel. Massiva betonggolv och släta vita ytor ger en kall touch i lägenheten. Möbler präglas av en funktionell minimalism. Unika branschinspirerade detaljer kompletterar bilden.

Norra höjdpunkter för lägenheten av Dekoration

Maja Wohnung-Design enkel svartvitt dekorationstidning Projekt Finland Housing Fair

Den eleganta svarta filten är en fin höjdpunkt och skapar en känsla av lugn och trygghet. Intrycket av djup skapas i det minimalistiska vardagsrummet. Färgglada mattor, eklektiska dekorationer och prydnadsmönster är inte nödvändiga för att skapa en mysig atmosfär – allt har reducerats till ett enkelt utseende. Trästolar av ljusa träslag ger mer värme och säkerhet. Möbler och inredning imponerar med sin lugna elegans, rena estetik och funktion, eftersom boende framför allt ska vara praktiskt.

Lugnande ljus fyller vardagsrummet

 

Maja lägenhet sovrum design inbyggd garderob skandinavisk

Inredning i skandinavisk design

Möbeldesign möbelstil Housing Fair Finland

Banden med naturen återspeglas överallt i lägenheten

Designforum-Finland Deko-Magazin Maja-Haus-Projekt Loft

En känsla av lugn och avkoppling utomhus

Trädgårdar Maja Wohnung-Finland Bostadsmässa 2013 Betonggolv i trä

Livsstil från Finland

Bostadsmässa Finland-Dekoeinrichtung-Maja Haus-Utomhusanläggningar nära naturen