Skräddarsyinspirerad restaurangdesign “Szwalnia” av Wamhouse

Sy ihop optik inredning-karina wiciak-wamhouse szwalnia-bar interiör

Design Studio Wamhouse bevisar imponerande sin förmåga att iscensätta design på en revolutionerande konstnärlig nivå. Den senaste ursprungliga inredningslösningen kallas “Szwalnia” (översatt från polska betyder ordet sy). Designen av Karina Wiciak – nr 8 i XII -kollektionen representerar en fantasifull klubb & Restaurang design som tar dig in i en spännande värld.

Klubb & Restaurangdesign “Szwalnia” skapar den verkliga atmosfären i en skräddarsydd studio

Gammal symaskindesigninspiration-Wamhouse fantasifulla-blå vit boutique

Klubben & Restaurang design inspirerades av skräddarsy och återspeglar det åtminstone på symbolisk nivå, säger designern. De stora vita överlappande ytorna i bakgrunden har kantats med svarta streckade linjer och ger intryck av att delarna har sytts ihop med en tjock tråd. Detta motiv är lika vackert och bisarrt och fångar omedelbart ögat. Det kan återfinnas som en accent i utformningen av glasskivor för bord och bardiskar.

Fantasifull restaurangdesign av Karina Wiciak

Bputique Design Atmosfär Skräddarsy Studio Wamhouse Inredning

Den övergripande bilden avrundas av eleganta tunga draperade gardiner i starkt blått, hängda bakom baren och ovanför trappan. Metalleffekter och mjuka tyger skapar den verkliga atmosfären i en skräddarsydd studio. Nålar och stickor som fästs på golvet spelar rollen som banister eller bildar benen och ryggstödet på stolar. Små puffar, stolar och fåtöljer påminner om stora nålkuddar. Element av en gammal symaskin är unikt iscensatt på väggen. Snyggt dekorerade tak med lampor i form av gardintappar kompletterar atmosfären.

Restaurangdesign skapar en boutique -atmosfär

Skräddarsy studio Design-Wamhous Karina Wiciak-Szwalnia Bar inredning

“Szwalnia” är en framgångsrik blandning av modern design och minimalism, kryddad med en nypa magi. Wamhouse Collection XII består av 12 inredningsdesigner som berättar en historia i en unik atmosfär. I en annan design av Karina Wiciak förmedlar eklektiska möbler och tillbehör atmosfären på ett slakteri. Den där Restaurang design von Wamhouse är full av symboler och metaforer och svävar på gränsen mellan arkitektur och scenografi.

Njut av underhållning och gott sällskap i en unik atmosfär

Szwalnia design bar restaurang gardin blå lampor moderna tofsar

Glasskivan på bordet verkar vara lappad tillsammans med en tjock svart tråd 

Skräddarsy inspirerad design restaurang bord stolar belysning scen

Sytt ihop väggelement i en skrädderi 

Restaurang Design Bar Club Modern Möbler Inredning Wamhouse Collection XII

Fantasifullt utformade räcken med enorma stickor

Eklektisk banister-blå gardin-lampskärm eklektiska tofsar