Smidesjärnmöbler för trädgården och hemmet – Fabbro Candeago

Vägglampa metall smidesjärn prydnader

Extravagant, exklusivt, exceptionellt – exempel på modernt Smidesjärn möbler. Alla dessa komplimanger kan knappast beskriva interiören i Fabbro Candeago.

Smidesjärnmöbler med intressanta smycken – kök

innovativt-intressant-kök

Företagets grundare Giancarlo Candeago är en naturlig talang som inte har gått en designskola och inte har någon examen i inredning. Han är född med sin gåva. I mitten av sjuttiotalet började han arbeta som smed i Cortina. Bara några år senare öppnade han sin egen ateljé, där han skapade några intressanta konstnärliga konstverk. Hans popularitet växte snabbt och han har börjat samarbeta med andra begåvade kollegor. Numera är mer än tjugo personer involverade i produktionen av Smidesjärn möbler anställd. Candeago observerar och kontrollerar produktionsprocessen

Smidesjärnmöbler med modern design

Metall lampvägg

Till skillnad från andra företag är Fabbro Candeagos mönster resultatet av hans inspiration. Vi vet alla att den välkända frasen kunskap är begränsad, fantasin är oändlig. Det är just där dess stora fördel ligger jämfört med andra möbelföretag. de Smidesjärn möbler från Candiago inkluderar allt hjärtat behöver – eldstäder, bord, stolar, dekorativa tillbehör, lampor, dörrar, bokhyllor, tavelramar, sängar och mycket mer.

Intressant träkonstruktion – möbler av Fabbro Candeago

ustic-trä-bord-italiensk-design

Allt tillverkades exakt och med förståelse för fördelningen av rymden. Kundernas önskemål och krav beaktas alltid, så att i slutändan inte bara en vacker inredning skapas, utan de boende är också nöjda. Tack vare sin skicklighet blev Candeago snabbt en av de mest kända hantverkarna i Cortina. Hans popularitet växte snabbt och han blev känd i Italien. Kort därefter började han ta del av nationella och internationella projekt. Hans verk publicerades av Architectural Digest. Publikationer om honom och hans Smidesjärn möbler publicerades i följande inredningstidningar i Italien – Percorsi Italiani, Casa Mia, Brava Casa och många andra. Fabbro Candeago utvecklar för närvarande nya projekt – husinredning och hotellinredning. Han kommer säkert att överraska oss med sina mönster också i framtiden.

Elegant skåp av kopparjärn

Kopparjärnsskåp modern design

Rustikt bord

rustikt-intressant-trä-soffbord

Slitsad dörr med metallkonstruktion

Glidande vardagsrum i metall

Silver trädgårdslampa med intressanta prydnader

Trädgårdslampa smidesjärn elegant design

Smidesjärn brevlåda

Smidesjärn brevlåda trädgårdsmöbler

www.candeago.it

De 21 smartphone -apparna är också till hjälp för inredning