“Sorgente” bubbelbadkar – en unik badupplevelse

Varsam Teuco bubbelbadbeklädnadsvarianter individuellt

Låt oss vara ärliga – alla drömmer om ett spa -liknande badrum där du verkligen kan koppla av och bli av med stress. Och ett badkar är en viktig del av det. Numera finns det alla möjliga mönster som du kan välja mellan, beroende på vilka funktioner du vill ha från det. Vad sägs om du bara investerar lite mer i ditt nya badkar och tar lyxkänslan och mängden avkoppling till den högsta nivån? Du kommer inte ångra ett öre med bubbelbadet som vi skulle vilja presentera för dig i den här artikeln!

“Sorgente” bubbelbadkar från Teuco

Badkar för 2 personer-teuco sorgente fabio lenci automatiskt vatteninloppssystem

“Sorgente” är ett vackert badkar designat av Fabio Lenci för Teuco. Det garanterar en lugn badupplevelse tack vare dess design, där den verkar vara nedsänkt och de extremt tysta bubbelpoolstrålarna. de Bubbelbadkar erbjuder också en kontrollpanel och fjärrkontroll, samt effektiv undervattensbelysning. Det magnetiska nackstödet och det utdragbara duschhuvudet med en lång, elastisk slang är också praktiska. Det fylls automatiskt och bearbetar vattnet i sitt integrerade filtersystem för ditt välbefinnande.

Bubbelbadkar för exceptionellt badglädje

bubbelbadkar-Sorgente teuco pärla gråvit beklädnad

I alla sina produkter kombinerar Teuco sin uttalade preferens för elegant design med kreativitet och förstklassig teknik. Det spektakulära Badkaret blir den absoluta kontaktpunkten i badrummet. Den finns i ett brett utbud av högkvalitativa material och beläggningar. Individuella mönster är till och med möjliga som inte finns i katalogen.

“Sorgente” -modellen ser ut att ha sjunkit

ambiente-dålig design sorgente-teuco-bubbelbadkar

Så tänk inte på det längre, utan utrusta dig med ett badkar av denna typ och unna dig något riktigt bra. De förtjänade det. Dessutom kommer utseendet på varje modell ensam att förbättra ditt badrum. Ta en närmare titt på de enskilda mönstren i följande galleri.

En hälso- och spa -upplevelse i ditt eget hem

noggrann teuco modern teknik bubbelpool

Design gjord av fin natursten

bubbelbadkar-Fabio Lenci Design-teuco badrumsutrustning modern