Suckulenter som krukväxter – användbara tips för allt som tar hand om dem

vintergrön lättskött akvarium sandjord

Vem skulle inte vilja ha en vinterträdgård? Men ofta är det tillgängliga utrymmet inte tillräckligt. Sukkulenterna är ett bra alternativ till inomhusväxter. De växer snabbt, behöver lite vatten och kan enkelt planteras i små blomkrukor och akvarier. Vi ger dig några användbara vårdtips för Suckulenter som husväxter.

Suckulenter som krukväxter – användbara tips för allt som tar hand om dem

Tips för trädgårdsunderhåll akvariumsuckulenter sandjord

Vem är för Suckulenter som husväxter beslutar måste först hitta rätt jobb. Succulenter älskar soliga platser – en fönsterbräda i söderläge är den perfekta platsen för dem i kallt väder, under de varma sommarmånaderna kan du dekorera sittgruppen i trädgården. De kan bära direkt solljus ganska bra. På sommaren måste de vattnas två gånger i veckan – på vintern måste de hällas helt en / två gånger i månaden. Särskilda blandningar av jord och sand kan köpas i floristbutikerna – det är det som succulenterna gillar bäst. De som befruktar sina inomhusväxter regelbundet kommer att säkerställa snabb tillväxt.

Suckulenter som inomhusväxter – vacker dekoration för huset

vintergrön saftig jord sandig solig plats

Om du också vill Suckulenter som husväxter du kan plantera dem i ett gammalt akvarium. Det finns många roliga växtkrukor på marknaden som bättre kommer att visa upp succulenternas naturliga skönhet. Arrangemang som består av flera hängande krukor är särskilt attraktiva. De kan fräscha upp en minimalistisk eller puristisk inredning – eller helt enkelt användas som väggdekoration. Succulenter är en bra present till barn – de är lätta att ta hand om och kommer att hålla länge utan vatten om barnet glömmer det.

Succulenter i en glödlampa

Samlar ihop en saftig mini terrarium -glödlampa

Växter utan jord

Väggdekorationsidéer Succulent Plant Tree Board Design Idéer

Succulenter behöver vatten en gång i månaden

vackra succulenter rymdbesparande husväxter väggdekoration idéer

Även den gamla tvålflaskan kan förvandlas till en växtkruka

vacker saftig flaskväxt vintergrön

Original keramikgryta

Keramiska blomkruka Suckulenta växter Grooming Tips Idéer

Anka växt kruka vacker trädgårdsfigur växt kruka succulenter

Akvariumväxt kruka glas saftiga vintergröna växter