Väggfärg bär ger variation till inredningen

väggfärg bär kök ek trä massiva möbler matbord vitt

På grund av mjuka pastellfärger – vågade röda nyanser ger rummet en kick och ger variation till interiören. Oavsett om det bara är en accent för mantelpiecen eller som bakgrund för de eklektiska möblerna-de blå-rosa-röda färgtonerna får rummet att se inbjudande ut och skapa en mysig atmosfär. Perfekt för flickans rum, vardagsrum och badrum. Väggfärgen bär är särskilt fräsch och glad – tillsammans med möbler i kontrastfärger bildar den en attraktiv ensemble som smälter harmoniskt in i det moderna interiörkonceptet. Vi ger dig en överblick över de möjliga kombinationerna och ger dig levande idéer i olika stilar. Låt dig inspireras av den mångsidiga färgen!

Väggfärg bär ger tjejens rum karaktär

väggfärg bär maedchenzimmer vägghylla fönsterbänk

Barn älskar starka färger – medan pojkar ser fram emot gult, blått och orange, tjejer mellan 5 och 10 år älskar mest rosa och rött. Väggfärgen bär är en allsidig talang – hallonskuggan bakom vägghyllan och nedanför Bänken harmoniserar perfekt med väggens mättade orange jordgubbsfärg. Vita möbler och ljusa golv skapar djup och får rummet att se öppet och inbjudande ut.

Väggfärg bär i en subtil pastell look

väggfärg bär mantelpiece moderna möbler idéer

Väggfärgen bär kan framhäva nischer och hörn i vardagsrummet. I det här fallet kommer den moderna eldstaden till sin rätt tack vare kontrastfärgen. Samtidigt ger färgen variation till det annars enkla och reserverade grå-vit-beige färgschemat. En matta i bärnyanser kan kombineras ton-i-ton och ser särskilt attraktiv ut på ekgolvet. Dekorativa kuddar och överkast i lavendel- och jordgubbsfärger ger rörelse till inredningen.

Väggfärgbär i en eklektisk blandning av stilar

väggfärg bär bordsstolar bensinblå

Blått, gult och rött bildar en exotisk ensemble – de glada nyanserna kan helt enkelt inte släppa ögonen. Väggfärgen bär ger interiören en modern touch och avrundar den eklektiska interiören med noblesse. Det som kan se kaotiskt ut vid första anblicken är faktiskt en genomtänkt kombination av färger och material. En cool idé för alla som planerar en renovering på en stram budget och vill ge de gamla möblerna ett nytt utseende.

Live orientalisk – badrumsdesign i gula och bäriga nyanser

väggfärg bärgult badrum rund spegeldesign

Färgduon lila och gula får dig att drömma om de exotiska länderna – den gula färgen påminner om de gyllene prydnaderna som pryder husen för de rika och ädla i länderna i Mellanöstern. Numera kan utseendet förfalskas med lite färg. Den varma bärnyansen låter mässingsbeslagen komma fram och är därför perfekta som väggfärg för det orientaliska badrummet.

Väggdesign i sovrummet

väggfärg bär säng sänggavel design

Sovrummet är en oas av lugn och avkoppling – rätt färgschema kan ha en positiv effekt på sömnen. Mörka bärnyanser bidrar till den må-bra stämningen. Tillsammans med mjuka rosa toner utstrålar de värme och skapar en mysig atmosfär. Den gula färgen ger rummet ett stänk av färg och avrundar det moderna utseendet på sovdelen.

Väggfärg bär – vintage stil med en skillnad

väggfärg bär blå mantelpiece vägghylla litet vardagsrum

Trämöblerna, vingstolen, soffbordet och dagbädden ger interiören en vintage touch. Men i stället för att välja det traditionella vit-beige-himmelsblå färgschemat valde invånarna djärva färgkontraster. Både de antika möblerna och de moderna konstverken utstrålar energi i rummet.

Väggfärg bär: möblera matplatsen enligt den nya mix-and-match-trenden

väggfärg berry accent matsal rosa vita skandinaviska möbler

Tillsammans med vitt, mörkblått och gult ser bärskuggan modern ut. Precis rätt accentfärg för nischen i matsalen-givetvis möblerad enligt den senaste mix-and-match-trenden. Inredningsstilen innebär att möbler av olika material och med olika design kombineras. Ett enhetligt färgschema skapar den visuella kopplingen mellan de enskilda möblerna. Som ett exempel ovan – två trästolar kombineras med fyra käppstolar i skandinavisk stil. Den etniska mattan med geometriska motiv och målningen i bakgrunden blir riktiga blickfång i det annars neutralt inredda rummet.

Bärskugga och sandfärg för vardagsrumsväggen

vägg färg bär vardagsrum dag säng trä soffbord

En vägg uppdelad i två strukturer i vardagsrummet och ger fräschör till inredningen. Designen inspirerades av ökenlandskapet-det ljusa trägolvet tillsammans med den korta högmattan och dekorationsdynan i senapsfärg påminner om sand, medan väggens bärröda nyans symboliserar den heta, strålande solen.

väggfärg bär retro hus inredning rum

I exemplet som visats ovan malde den vita väggfärgen tillsammans med den luddiga mattan i sandfärg och den oljade golvbrädan väggfärgen. I särskilt gamla byggnader går vardagsrummet ofta samman till ett skåp – i detta fall spelar väggdesignen en avgörande roll.

Entrédesign med ränder på väggen

väggfärg bär svart vita ränder hall design

Geometriska mönster med väggfärg förstorar rummet optiskt och visar sig vara ett billigt och lättskött alternativ till tapeter. Ränder kan fästas snabbt även av nybörjare, kan dölja vissa fula områden och samtidigt ge interiören det där säkra. Trendfärgen antracit skapar tillsammans med vita och bäriga nyanser en lyckad färgmix.

Tapeter i bärtoner i sovrummet

väggfärg bär tapet sovrum lurvig matta vit högglans toalettbord

Kristallkronan, läderpallen i silver, det vita toalettbordet med högglansigt utseende och de många dekorativa bitarna på vägghyllorna avslöjar att sovrummet ovan tillhör en tjej. Det säger sig självt att tapeten i bärnyanser inte får saknas.Slutresultatet är en charmig atmosfär där tonårsflickan kan koppla av.

Väggfärgbär i det minimalistiska köket

väggfärg bär kök vägg färg utsikt trädgård

Den minimalistiska elegansen i svart, grått och vitt kan knappast överträffas – men det industriella utseendet, så elegant som det ser ut, är inte precis lämpligt för vardagligt bruk med sitt grova utseende. De mörka färgerna är inte precis inbjudande, vilket kan förväntas från köket i en stor familj. I det här fallet hjälper bara en sak – ny färg på väggarna.

Berry nyanser i badrummet

väggfärg bär badrum dekorera idéer

Matsal i orange och fuchsia färg

väggfärg bär orange kök matplats separat

De möjliga kombinationerna av bärnyanser med blått och grått

väggfärg bär kombinera idéer tips