10 kuumaa jooga -asentoa ja sen hyödyt

Hyvä tapa harjoitella näinä päivinä on tehdä kuuma jooga. Sen avulla voit kokeilla erilaisia ​​asentoja, jotka poistavat kehosta kaikki haitalliset toksiinit ja edistävät tervettä ja hehkuvaa ihoa. Menetät myös painoa ja elät aktiivista ja terveellistä elämää Hot Yogan ansiosta. Tämä käytäntö edellyttää, että pysyt lämmitetyssä huoneessa istunnon aikana. Jotkut tutkijat ovat sanoneet, että kuuma jooga on erittäin hyödyllistä niille, jotka kärsivät useista terveyteen liittyvistä ongelmista, kuten nivel- ja selkäkipu, lihavuus ja lihaskipu. Saadaksesi perusidean ja ymmärryksen siitä, mistä Hot Yoga oikeastaan ​​on kyse, voit viitata tähän artikkeliin, joka on suunniteltu juuri sinua varten.

Kuumat jooga -asennot ja sen edut

Kuuman jooga -asennon edut:

1. koko heinäsirkka aiheuttaa:

Full Locust Pose tunnetaan myös nimellä Salabhasana. Tämä liike ei ehkä ole helpoin tehdä aloittelijoille, koska se vaatii jalkojen ja vartalon nostamista samanaikaisesti. Suosittelemme, että harjoittelet tätä ammattilaisen valvonnassa välttääksesi loukkaantumisia. Voit hyötyä tästä asennosta useilla tavoilla. Ensinnäkin saat paljon voimaa olkavarresi, reidesi ja hamstringisi. Tällä on myös terapeuttisia arvoja ja se auttaa sävyttämään kehon ydinosia. Sinun on pidettävä pari sekuntia, ennen kuin voit rentoutua.

2. heinäsirkka aiheuttaa:

Puhutaan heinäsirkasta, tämä liike on hyvä vahvistamaan käsiäsi, sormiasi ja vasikoitasi. Ylävartalosi on muotoiltu ja menetät varmasti paljon painoa, jos teet tämän useita kertoja koko joogaistunnon aikana. Monenlaiset terveyteen liittyvät ongelmat, kuten luistilevy, kihti ja iskias, ovat poissa ikuisesti. Jos kärsit tenniskyynärpäästä, harkitse heinäsirkan asentoa. Se parantaa sinut vain parissa päivässä. Myös pakarasi on vahvistettu ja lonkkakiertäjäsi.

3. Cobra Pose:

kuuma jooga kobra pose

Kolmas paras asento, jonka Hot Yoga tarjoaa sinulle, on Cobra Pose. Se vahvistaa ojentajaa, hartialihaksia ja puolisuunnikasta. Myös maksasi ja pernasi toimintaa on parannettava. Voit myös päästä eroon kuukautiskierron ongelmista, kuten vatsakipu, selkäkipu ja kouristukset. Cobra sopii myös niille, jotka haluavat parantaa yleistä terveyttään ja olla joustavampia ja sopivampia. Niiden tiedetään päästävän eroon niveltulehduksesta, reumasta, lumbagosta ja alaselkäkipuista. Tämä asento on todellakin paras kaikille, jotka ovat nähneet elämässään kaikenlaista kehon kipua.

4. keula aiheuttaa:

Keula -asento on täynnä etuja. Se ei ehkä ole ollenkaan helppoa, jos olet aloittelija, joten ole kärsivällinen ja opi liike hyvin ennen kuin voit suorittaa sen. Tämä auttaa maksasi, pieniä ja paksusuoliasi, munuaisiasi ja pernaasi toimimaan kunnolla. Se lievittää kaikenlaisia ​​selkäkipuja, keuhkoja, hapenottoa ja parantaa ryhtiäsi. Ruoansulatuskanavassasi tapahtuu myös merkittäviä muutoksia ja olkavartesi, reidesi ja lantiosi ovat värjätyt. Tulet varmasti parantamaan terveyttäsi monella tapaa, jos harjoittelet keula -asentoa.

5. Kiinteä kiinteä asento:

Kiinteä kiinteä asento auttaa reumaa, kihtiä tai iskiasta kärsiviä. Se parantaa kehon joustavuutta, koska se vaatii venytystä koko toimenpiteen ajan. Odottaa tuntevan jonkin verran voimaa ala -selkärangassa, selässä, polvissa, lonkan taivuttajissa ja nelipäisissä reisilihaksissa.

6. Puolikilpikonnan asento:

Puolikilpikonna -asennossa tunnet paljon rentoutumista kehossasi. Tämä liike on hyvä niille, jotka haluavat tuntea jännitteensä. Se kiinteyttää vatsaa ja reisiä ja auttaa parantamaan ruoansulatusjärjestelmää. Verenkiertosi lisääntyy ja keuhkosi laajenevat. Tämän asennon avulla opit hengittämään oikein. Se lisää myös joustavuutta lonkkanivelissä, ojentajana, lapaluuna, selkälihaksissa ja hartialihaksissa.

7. Kamelin asento:

Kunto ja terveys tekemällä innovatiivinen kameliasento. Tunnetaan myös nimellä Ustrasana, tämä asento auttaa vatsalihasten venyttämisessä ja vähentää ummetuksen mahdollisuuksia. Vatsasi ja vyötärösi on vahvistettava ja ohuempi, ja voit myös venyttää kurkkua ja kilpirauhasta. Selkäkipu poistuu pysyvästi ja voit elää erittäin vahvaa ja aktiivista elämää tämän kanssa.

8. Kani -asento:

Rabbit Pose on loistava kilpirauhasille. Se ylläpitää kehon kaikkien lihasten joustavuutta ja parantaa myös hermostoa. Ruoansulatusta parannetaan ja voit saada paljon ravintoa terveydellisten hyötyjen vuoksi, joista aiot hyötyä. Ihmisten, jotka kärsivät poskiontelotulehduksesta tai nielurisatulehduksesta, tulisi ehdottomasti yrittää tehdä kanin asento.

9. Selän kiertäminen:

kuuma jooga

Tämä on ainoa harjoitus, joka kiertää selkärangan ylhäältä alas samanaikaisesti. Kehon verenkierto tulee lisääntymään ja näet paljon joustavuutta lonkkanivelissäsi. Reidet, pakarat ja vatsalihakset on venytettävä ja vahvistettava. Ihmisten, jotka kärsivät lumbagosta ja reumasta, tulisi ehdottomasti yrittää tehdä selkärangan kiertävä asento nähdäkseen merkittäviä muutoksia.

10. Puhallus kiinteässä asennossa:

Tämä on viimeinen ja viimeinen harjoitus, joka sinun tulee tehdä ennen Hot Yoga -istunnon lopettamista. Se päättää harjoituksesi, viilentää kehoasi, lisää verenkiertoa ja myös hengittää kaikenlaisia ​​myrkkyjä kehostasi. Myös vyötärölinjaasi ja vatsaelimiäsi vahvistetaan. Koska tämä on viimeinen asento, älä kiirehdi lopettamaan sitä. Pysy rauhallisena ja käytä jonkin aikaa tämän poseerauksen tekemiseen. Opettele myös tarkkailemaan ympärilläsi olevia asioita.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.