Kuinka tehdä Virasana (sankari -pose) ja sen terveyshyödyt

Yksi vanhimmista mahdollisista kaupoista on ollut muinaiset kehon venytysmuodot, joiden kautta on keksitty monia parannuskeinoja ja monet ongelmat on ratkaistu. Yksi parhaista vaivoista huonolle selälle tai laihtumissuunnitelmaan kuuluu jooga, minkä vuoksi jooga on olennainen osa elämäämme. Hiljaisen aamun, joka on täynnä venyttelyä, et koskaan tiennyt, että niin paljon parannuskeinoja voidaan avata, ja nyt kun tiedät paremmin, sinun on aika oppia uusia jakoja, joita jooga voi tarjota sinulle.

Kuinka tehdä Virasana (sankari -pose) ja sen terveyshyödyt

Miten:

Jooga -asento virasana, tunnetaan myös sankarina Pose. Jotta virasana voisi alkaa, sinun on ensin täydennettävä joogan istuma -asento. Aloita levittämällä matto tai pehmeä peitto lattialle, mutta mitä vähemmän tyyny on, sitä parempi se on.

Aloita polvistumalla lattialle molemmilla polvillasi, vain polvillasi, sisäpuolet tulee painaa yhteen edessäsi suoristaessasi selkärankaa. Työskentele nyt alaraajoilla. Polvistuessasi voit tuntea kehosi paineen lantiollesi. Levitä jalat vain hieman päätypuolelle, jotta lonkat mahtuvat jonkin verran raon väliin. Älä tee aukosta liian suurta. Työskentele nyt jaloillasi.

Varmista, että ne ovat yhdensuuntaisia ​​maanpinnan kanssa ja painetaan hieman käpristymällä sisäpuolelle. Varmista, että molemmilla jaloilla on sama tuki ja paino.

Tästä lähtien harjoitus on yksinkertainen. Ennen kuin aloitat uloshengityksen äänekkäästi ja taivuta hieman eteenpäin ja huomaat kehosi sopeutuvan asentoon. Suorista nyt selkärankasi ja laajenna kaulusluita kuin ylpeä soturi. Pidä kiinni tästä asennosta 30 sekuntia ennen kuin vapautat selkärangan. Toista sitten vielä kerran. Yritä hitaasti lisätä aikatilaa.

Edut:

Joustavuus:

Usein joskus ymmärretään, että vartalo voi olla joustava yläpuoliskolta, jossa kehosi on jo käytetty vyötärön kiertymiseen ja käsivarsiharjoituksiin. Ongelma on alemmalla puoliskolla, ja näin ollen kun sinulla on tapana tehdä nämä selkä- ja alavartalon venytykset, kehosi joustavuus, etenkin alempi, lisää moninaisuutta.

Sisäinen rauha:

Tämä asento tunnetaan sankarina, ja monet psykologit sanovat, että jooga ei voi hyödyttää sinua vain fyysisesti, vaan sillä on hyvä käsi pelata myös mielenterveysongelmissa. Siksi monien jooga -asiantuntijoiden mukaan virasana -jooga on yksi niistä joogasta, joka rauhoittaa sisäistä itseäsi. Kun hengität korkealla ja suljet silmäsi, sinusta tuntuu, että rauhoittava ja rauhoittava tunne pesee sinut ja luo sisäisen rauhan.

Verenkierto:

Virasana -jooga keskittyy lähinnä painopisteisiin alavartalon osissa ja venytykseen ylävartalon osissa. Tämä on hyvä tilanne luoda joustava verenkierto elimistössäsi säätelemällä verenkiertoa, mikä on yksi tärkeimmistä ihanteista terveelle keholle.

Raskausvaroitus:

Jos tämä jooga tehdään raskauden aikana, epätavallinen jalkojen turvotus voidaan vähentää merkittävästi. Varmista kuitenkin, että saat lääkärisi kannan asiaan ja varmista, että sitä suositellaan. Älä myöskään yritä tätä raskauden viimeisten kuukausien aikana. Tallenna tämä väliaikaan, kun kaikki on vakaana.

Ruoansulatus:

Tämä on myös loistava tapa parantaa ruoansulatusprosesseja, joten sinulla on nyt enemmän syytä ottaa tämä käyttöön.