Nada -jooga -asanat ja edut

Nadajoogassa kuunnellaan ympäröivän maailman sisäisiä ja ulkoisia ääniä, jotka luovat rauhan ja hiljaisuuden tunteen. Se on kokemuksellinen joogan muoto, joka vaatii paljon aikaa, ennen kuin voit viedä sen ammattitasolle. Perustiedot Nada -joogasta on jaettu alla.

Nada -jooga -asanat ja edut

Nada -jooga -asanojen edut:

Nada -joogan tyypit:

Nada jooga

Nada -joogaa on neljä tyyppiä, nimittäin Vaikhari, joka tarkoittaa kuultavaa ääntä, Madhyama tarkoittaa ääntä, Pashyanti tarkoittaa alitajuntaista ääntä ja Paranada tarkoittaa transsendenttista ääntä. Ne ovat tämän muodon tärkeimpiä puolia ja tuovat yhteenkuuluvuuden, harmonian, rauhan ja veljeyden tunteen.

Valmistaudu:

Ennen kuin aloitat harjoittelun, sinun on valmistauduttava hyvin. Valitse kotiisi mukava ja rauhallinen paikka. Valitse oikea joogamatto tai kangas, jolla sinun on harjoiteltava asanasi. Istu ristissä ja aloita Nada -joogaistunnolla.

Meditaatio:

Nada -jooga on meditaatiota. Tätä varten sinun on suljettava silmäsi ja keskityttävä hengitykseesi. Hengitä sisään ja hengitä kädet polvillesi. Varmista, että istut jalat ristissä meditaation aikana. Voit aina aloittaa meditaatiosi kuuntelemalla pehmeää ja rauhallista musiikkia. Tämä auttaa sinua tuntemaan olosi positiiviseksi ja rentoutuneeksi.

Mitä sinun ei pitäisi tehdä:

Mitä sinun ei pitäisi tehdä

On tärkeää tietää, mitä sinun pitäisi ja mitä ei pitäisi tehdä harjoittaessasi Nada -joogaa. Ensinnäkin, älä avaa silmiäsi. Tämä pilaa rauhasi. Toiseksi, älä kuuntele kovaa musiikkia meditaation aikana. Mielesi muuttuu luonnollisesti eri suuntiin. Ja kolmanneksi, pidä harjoittelulle määrätty aika. Ajoitusten muuttamista usein ei pidetä joogien hyvänä tapana.

Nada -joogan edut:

Nada -joogasta on useita etuja. Se lisää ajattelukykyäsi ja auttaa sinua kokemaan onnea, iloa ja rauhaa. Se nuorentaa aistejasi ja auttaa sinua keskittymään paremmin elämään. Keho, mieli ja sielu rentoutuvat ja persoonallisuutesi paranee.

Miksi sinun pitäisi harjoittaa Nada -joogaa??

Pitäisi harjoitella Nada -joogaa, koska se helpottaa stressiä, ahdistusta ja jännitystä, joita voi tuntea koko päivän. Sillä on oma taikuutensa, ja ne, jotka harjoittavat tätä, voivat liittyä tähän. Se virkistää sinua ja auttaa sinua elämään elämäsi täysillä joka päivä.

Nada -joogaistunnot:

Nada -jooga -istunnot kestävät noin kymmenestä viiteentoista minuuttiin. Sinun tarvitsee vain istua ja keskittyä taustalla soitettavaan musiikkiin. On parasta kuunnella samaa musiikkia jonkin aikaa. Kun olet tehnyt tästä tavan, voit kuulla ulkoiset ja sisäiset äänet sisältä. Se koskettaa sisäistä henkeäsi ja auttaa sinua terävöittämään havainto- ja kuuntelutaitojasi.

Nada -joogan harjoittaminen:

Nadajoogassa harjoitellaan keskittymään musiikin ääniin. Se antaa sinulle mahdollisuuden valita eri tyyleistä, kuten intialaisesta klassisesta, luonnollisten asioiden ääniin, kuten kolibri. Se saa aikaan onnellisuuden ja rauhallisuuden tunteen ja auttaa sinua meditoimaan paremmin.

Onko Nada -jooga avain onnelliseen elämäntapaan?

Nada -jooga on ehdottomasti yksi tärkeimmistä vaiheista, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi vapaaksi ja rentoutuneeksi. Mutta se ei todellakaan tarkoita, etteikö sinun pitäisi keskittyä mihinkään muuhun. Terveellinen tasapainoinen ruokavalio ja hyvät tavat synnyttävät myös rauhallisen tunteen sisältä.