Pincha Mayurasana (Feathered Peacock Pose) – Kuinka tehdä ja niiden edut

Tiedätkö Pincha Mayurasanasta? Se on eräänlainen jooga, jolla on erilaisia ​​asana- ja meditaatiotyyppejä. Jooga on ikivanha liikuntamuoto, joka on peräisin intialaisesta kulttuurista. Nykyään elämä muuttuu erittäin kiireiseksi ja joogalla on tehokas rooli voiman tarjoamisessa sekä keholle että mielelle. Pincha mayurasana on täydellinen asento yläselän avaamiseen ja tasapainottaa takapäitä. Siksi tänään tässä artikkelissa kerromme sinulle Pincha Mayura -jooga -asanasta ja niiden terveysvaikutuksista.

Pincha Mayurasana (höyhenpeiteinen riikinkukko

Tämä ei ole helppo asento käsivarren vakauden ja kääntymisen poimimiseksi. Sanskritin kielellä pinch tarkoittaa “sulkaa” ja englanniksi “leukaa”. Sitä kutsutaan toisinaan myös “kyynärvarren tasapainoksi”. Se on erittäin vaikea pose ja jos harjoittelet sitä säännöllisesti, sinusta tulee tämän aseman mestari. On erittäin suositeltavaa käyttää vain höyhenpeiteistä riikinkukkoasentoa seinän vieressä lisätuen saamiseksi, joten kehosi ei menetä tasapainoaan ja putoa selän suuntaan. Tämä asana on erittäin hyödyllinen stressin poistamiseksi.

Ohjeet Pincha Mayurasana Pose:

Nyt kerromme sinulle helpot ja tärkeät vaiheet, joilla voit suorittaa tämän asennon tarkasti.

Askeleet:

Erityisesti sinun on tiedettävä, että tämä asento tulisi suorittaa vain huoneen keskellä. Korvaajana voit myös harjoitella tätä asentoa avoimessa seinätilassa. Alla mainitsemme vaiheet tämän aseman oppimiseksi helposti.

1. Aloita Dolphin Pose -tilassa sormenpäilläsi muutaman tuuman päässä seinästä ja katseesi kyynärvarren keskellä. Pidä kädet kiinteinä ja olkapäät luonnostelevat yhdessä, aloita kävelemällä jalat kyynärpäidesi suuntaan.

2. Astu jalat niin lähelle kuin reisilihaksesi sallivat. Halutessasi haluat, että lantiosi on suorassa linjassa hartioidesi yli.

3. Vakauta vatsalihaksesi ja tue selkäkehääsi piirtämällä hartiat lujasti kokoon ja taittamalla kyynärpäät keskiviivan lähelle.

4. Nosta nyt oikea jalkasi ilmaan. Pidä jalat pyörimässä sivulle, mutta ovat vahvat ja suorat. Hengitä täällä 3 kertaa.

5. Voit pysähtyä tähän tai ottaa muutaman askeleen. Pidä oikea jalka suorana eteenpäin ja kiinteänä, kaareva vasen polvi saadaksesi voimaa.

6. Hyppää pois maasta ja pidennä oikeaa jalkaa voimakkaasti taivaan suuntaan. Oikea jalka voi tulla seinään takanasi.

7. Nosta vasen jalka ylös kohdataksesi oikean jalan. Halaa jalkasi lähellä toisiaan ja levitä jalkasi pallot taivasta kohti. Aja alas lihaksikkaasti käsivarsien läpi, vedä vatsapainike sisään ja venytä häntäluuta kantapään suuntaan.

8. Hengitä nyt niin kauan kuin pystyt ja rakenna varovasti laskeaksesi tämä asento vähintään minuutin ajaksi. Laske jalkasi ja ota lapsen poseja, ja tee sitten muutos sivulle.

Terveyshyödyt Pincha Mayurasana Pose:

Pincha mayurasana -asennosta on monia terveyshyötyjä, ja osa niistä on esitetty alla;

  • Venyttää ja tukee käsiä, hartioita, kaulaa, rintakehää ja jalkoja.
  • Vapauttaa lievää masennusta.
  • Auttaa mieltä ja kehoa rentoutumaan ja rentoutumaan.
  • Parantaa kehon organisatorisuutta ja tasapainoa.
  • Puristaa selkärankaa
  • Ottaa ylimääräisen verenkierron aivoihin.

Joten, nämä ovat kaikki tiedot Pincha mayurasanasta ja niiden terveysvaikutuksista. Toivottavasti pidät tätä artikkelia erittäin hyödyllisenä ja informatiivisena. Pysy kunnossa ja nauti tästä asennosta!

Kuvan lähde: Shutterstock.com