Sasakasana (kanin asento) – Kuinka tehdä ja hyödyt

Sasakasanaa pidetään täydellisenä jooga -asennona stressin ja masennuksen lievittämiseen. Tämä asana on erittäin tehokas ihmisille, jotka kärsivät sydänongelmista. Tämä jooga -asento elvyttää kehon ytimestä ja tekee sinusta terveen ja sopivan sisäpuolelta. Asiantuntijoiden mukaan tämä on paras joogaharjoitus päästä eroon vatsarasvasta.

Sana Sasaksana on peräisin sanskritin kielen sanasta Sasaka, joka tarkoittaa kania ja sana asana tarkoittaa ryhtiä tai asentoa. Tämä harjoitus on välitön stressinpoistotekniikka, jolla pääset eroon ylimääräisestä stressistä, jonka kehosi on kokenut. Jos luulet, että jooga voi poistaa stressin heti, et ole väärässä. Sasakasana on oikea jooga -asento sinulle.

Sasakasana (kani Pose) Kuinka tehdä ja hyödyt

Tämä asento auttaa myös selkärankaa pidentämällä ja vahvistamalla sitä. Sasangasana valmistaa kehosi kestämään ja torjumaan kaikenlaisia ​​ulkoisia ja sisäisiä vaurioita, kuten sairauksia ja kipuja. Tämä jooga -asento antaa sinulle voiman kerätä taisteluelementtejä kehoosi ja auttaa sinua taistelemaan sairauksia vastaan.

Asiantuntijoiden mukaan tämä jooga -asento tulisi suorittaa joka aamu. Joten herää, harjaa hampaasi ja valmistaudu suorittamaan kaikkien aikojen paras jooga -asento. Tämän asennon suorittaminen kaksi tai kolme kertaa tekee kehostasi vapaaksi stressistä. Älä koskaan suorita tätä asentoa heti aamiaisen tai lounaan jälkeen. Jos söit aterian, odota vähintään 5 tai 6 tuntia ennen tämän joogaharjoituksen suorittamista.

Kuinka tehdä Sasakasana:

Tässä on, miten sinun on suoritettava Sasakasana -jooga -asento.

Ennen kuin hyppäät suoraan tähän asentoon, sinun on opittava toinen jooga -asento nimeltä Vajrasana.

  • Suorittaaksesi Vajrasanan, taita jalat ja aseta ne sitten lantion alle.
  • Varpaiden tulee koskettaa lantiota ja molempien jalkojen peukalojen tulee koskettaa toisiaan.
  • Pidä selkä, niska ja pää suorana ja kädet polvilla edessä.

Nyt kun Vajrasana on valmis, voimme siirtyä Sasakasanaan. Tämä on itse asiassa edellisen jooga -asennon (Vajrasana) laajennettu versio.

  • Nosta kädet ylös ja jatka hengittämistä.
  • Taivuta nyt eteenpäin hitaasti uloshengityksen aikana.
  • Ojenna samalla kädet eteenpäin ja pidä sitten maassa.
  • Kosketa otsaa koskettamalla maata ja lepää siinä jonkin aikaa.
  • Säilytä koko asento jonkin aikaa ja palaa jonkin ajan kuluttua alkuperäiseen istuma -tilaasi.

Sasakasanan edut:

Tämä on paras tapa lievittää henkistä ärsytystä, masennusta ja liiallista stressiä. Mielen pitäminen rauhallisena koko ajan on erittäin välttämätöntä, ja Sasaksana auttaa sinua tekemään sen. Oikean ja tehokkaan tuloksen saavuttamiseksi suorita tämä asento pidempään. Tämän joogaharjoituksen jälkeen mielesi rauhoittuu ja kokoontuu.

Sasangasana -kani -pose

Sasangasana tuo esiin joogan todellisen käsitteen, joka liittyy sinuun itseesi. Tämä asento stimuloi myös hormonitoimintaa ja immuunijärjestelmää.Vielä kasvavat lapset voivat harjoitella tätä ryhtiä, koska se tekee niistä pitempiä pidentämällä ja vahvistamalla selkärankaa.

Se hieroo sydäntä; antaa voimaa munuaisille, maksalle ja suolille. Ihmiset, jotka kärsivät mielisairauksista ja vihaongelmista, pitävät tätä joogaharjoitusta hyödyllisenä heille. Sasakasana vahvistaa kohtua ja poistaa rasvaa pakaroista, vyötäröstä jne.