Tinker adventskalendrar ur brödpåsar: Smarta idéer i sista minuten att göra själv

Från den 1 december är det dags igen: Adventstiden börjar. Under de närmaste 24 dagarna kommer familj och vänner att bli bortskämda med små överraskningar. Kreativt inslagna presenter är särskilt populära. Nu är rätt tid att låta din kreativitet gå fri och skapa en adventskalender. Med en självtillverkad kalender kommer du garanterat att sätta hela familjen på ett gott julhumör. Det är inte bara vacker förpackning för de kärleksfullt bakade kakorna och godisarna, utan också ett viktigt inslag i juldekorationerna. Vi kommer att visa dig en idé om att även kompletta nybörjare kommer att lyckas. Ta reda på hur du kan göra en adventskalender av brödpåsar!

Gör en adventskalender själv av brödpåsar: Festlig sista-minuten-dekoration

Adventskalendrarna gör själva instruktioner och idéer med brödpåsar av brunt papper

Den första hantverksidén ser vacker ut och ger dig en viss frihet i designen. Så du kan kreativt packa både små och stora överraskningar. Du behöver: 24 brödpåsar i olika storlekar, kartong i himmelsblått och rött, runt spetspapper och färgat förpackningspapper, flera motivstansar, rosa sax, sladd och lim. Hur man gör adventskalendern: Vik flera påsar i två och dekorera dem med spetspapper. Slå ut olika julmotiv ur brödpåsarna. Dekorera några av påsarna med omslagspapper som du vill. Du kan trolla fram kreativa etiketter från den röda och blå kartongen, på vilken du skriver siffrorna från 1 till 24. I slutändan återstår bara att fylla presentförpackningen med små överraskningar och hänga den på en sladd.

Adventskalender gjord av brödpåsar: Puristisk dekorationsidé med riktiga blommor och tallgrön

Gör din egen adventskalender och fäst brödpåsar på köksväggen med klädnypor

Puristisk perfektion, så kan nästa hantverksprojekt beskrivas. Brödpåsarna är fästa på väggen med klädnypor och dubbelsidig tejp och dekorerade med grangröna eller cypressgrenar och riktiga blommor. För att förverkliga denna idé behöver du 24 brödpåsar av samma storlek, en svart penna och naturmaterial. Om du vill kan du också dekorera påsarna med fjädrar, röda sammetband, julgransdekorationer eller motivklistermärken (till exempel med guldstjärnor). Följande tumregel gäller: det är bättre att dekorera sparsamt. Skriv sedan siffrorna från 1 till 24 på påsarna och juldekorationen är klar. Slutligen kan du hänga en riktig blomma ovanför adventskalendern i det övre vänstra hörnet.

Adventskalender gjord av brödpåsar: modern i svart

Gör din egen adventskalender, papperspåse och koppunderlägg

Nästa idé för fantasifulla dekorationer kommer garanterat att få minimalisternas hjärtan att slå snabbare. Du behöver följande material: svart runt spetspapper, vita klädnypor i trä, svartvita markörer och 24 brödpåsar av samma storlek. Lim bara spetspappret på påsarna och använd sedan en vit markör för att skriva siffrorna från 1 till 24 på dem. Använd den svarta pennan för att rita ett annat motiv på varje klädnypa. Dekorera klädnyporna med prickar, sicksackmönster och ränder. Använd klädnyporna för att hänga presentpåsarna på sladden.

Tinker adventskalendrar med små presenter

Adventskalenderbrödpåsar gör hantverksidéer i vintagestil

Om du skickar adventskalendern till en vuxen kan du välja en platsbesparande variant. Köp olika typer av kaffe eller te. Fyll först 6 transparenta julbollar, sedan 6 små julstrumpor, sedan 6 små zinkhinkar och sedan 6 brödpåsar med te eller kaffe. Häng dem ovanpå varandra på röda och gröna sladdar. Komplett! Det finns knappast ett bättre sätt att börja dagen än med en kopp kaffe eller te i handen. Mottagaren kommer garanterat att se fram emot de dagliga överraskningarna.

Gör en adventskalender i form av ett träd

Dekorera adventskalendern med klistermärken för att hänga upp brödpåsar som en julgran

Har du 24 brödpåsar av samma storlek och en julstjärna? Då kan du använda den för att trolla fram en julgran. Allt du behöver göra är att skapa lämpliga etiketter och lägga till nummer till dem. Sedan kan du hänga brödpåsarna på en sladd med gem. Häng tre längst upp, sedan 4 längst ner, sedan 5, 6 och längst ner – 7 påsar. Längst upp kan du limma en pappersstjärna. Fyll påsarna med godis, tvål, badsalter, kuponger, kryddblandningar, doftande telys och andra småsaker.

Tinker adventskalender ur brödpåsar i vintagestil

Gör din egen adventskalender av brödpåsar och häng den på en tavelram

Nästa adventskalender har ett vintage -utseende. Du behöver: en gammal bildram, duk, brödpåsar, röda sladdar, gamla kuponger, frimärken och ett motivstämpel. Gör först 24 mindre kuvert av brödpåsarna. Dekorera kuverten med kuponger och frimärken och fäst dem på duken med säkerhetsnålar. Fyll kuverten med små saker, till exempel gamla familjefoton, dikter eller vykort och ge den färdiga adventskalendern till morföräldrarna.

Gör adventskalendrar i sista minuten själv av brödpåsar

Gör en modern adventskalender av brödpåsar, snabba instruktioner för julpynt i sista minuten

Färgkombinationen svart-guld-vit lockar automatiskt uppmärksamhet och smälter in särskilt harmoniskt med modern inredning. För nästa hantverksidé behöver du följande material: Vita brödpåsar, svart färg, svart markör, guldmarkör, glitterspray, vit kartong, sax, 24 träklädnypor och dubbelsidig tejp. Måla först alla brödpåsarna helt svarta och låt dem torka. Du kan nu skriva ut och klippa ut en mall för etiketterna. Skapa totalt 24 etiketter av samma storlek. Skriv siffrorna från 1 till 24 på den och dekorera dem med glittersprayen. Fäst etiketterna på påsarna.

Gör vackra adventskalendrar av brödpåsar till barnen själva

Adventskalenderbrödpåsar gör dina egna idéer med färgstarkt förpackningspapper

Adventskalendrarna från brödpåsar för vuxna är glest dekorerade i en puristisk stil. Men om du vill skapa en kalender full av överraskningar för barnen, bör du välja ett färgstarkt färgschema. Modigt kombinera rosa, blått och gult och dekorera påsarna med washi -tejp och kartong. Det finns inga gränser för din egen kreativitet. Du kan också lägga till en färgstark etikett eller strass i brödpåsarna. Låt dig inspireras av våra förslag i bildserien och överraska barnen med en glad dekoration!

Adventskalender gjord av brödpåsar till barnrummet: gör roliga djur

Gör adventskalendrar av brödpåsar själv, måla roliga djur och dekorera barnrum

Vita brödpåsar med färgglada etiketter

Gör färgglada dekorationsidéer till jul till vardagsrummet själv, dekorera med dekorativa band och gör färgglada etiketter själv

Häng brödpåsarna tillsammans med andra kreativt inslagna presenter på grangrenar

Adventskalender gör brödpåsar av papper själv som dekorerar idéer

Kreativt förpackningar av tidningspapper, brödpåsar, nötter och tygpåsar

Vintage adventskalendrar gör tygpåsar och förpackningar av tidnings- och brödpåsar med servetteknik och dekorerar idéer att göra själv

Adventskalender gjord av brödpåsar: idé i sista minuten för nybörjare

Hantverksidéer för husets entré Sista minuten -dekorationsidéer med hushållsmaterial

Häng adventskalendern gjord av brödpåsar på dörren

Skapa idéer med påsar och självtillverkade etiketter som hänger upp en trädgren Instruktioner

Gör din egen etikett och presentera den kreativt

Adventskalender gör brödpåsar själv, häng upp en trädgren, pyssla idé

Färg vita brödpåsar och stämpel med mönster

Gör dina egna kalendrar färgglada med färg och washi -tejp

God julpynt i puristisk stil

Gör din egen adventskalender av pappersbrödspåsar och fäst den på väggen