Tinker presentförpackning för resekuponger – kreativa idéer för semesterkuponger att göra själv

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semester kupong resväska julfigur snögubbe gran

En gåva lika kreativ och generös som en semester bör presenteras i vackra förpackningar. Även om semesterkupongen är ett enkelt papper i form av ett presentkort, bör förpackningen återspegla resans tema eller det tillfälle som du ger presenten till. Av denna anledning uppmuntrar vi dig att vara kreativ genom att göra en resekupong som denna. Så du kan utelämna det traditionella sättet och packa en resekupong som du kan ge som en resväska, till exempel. Våra förslag kan inspirera dig om du vill skapa en kupong för en resa och ge den på ett oförglömligt sätt.

Tinker resekuponger – kreativa presentidéer

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semesterkupong gör dig själv glob bok solskydd kuvert

Presentkort kan ibland verka som en opersonlig och för enkel idé för en julklapp. Du vill ge mottagaren entusiasm och känslor, och inte bara ännu en väska eller blus. Så tveka inte att att anpassa presenten är ett bättre alternativ. Satsa extra på att göra en kupong för att presentera den på ett ovanligt sätt. Välj först en mycket speciell presentförpackning eller kuvert för att slå in kupongen. Du kan till och med använda en liten smyckeskrin, handskuren trälåda eller en graverad metalllåda för att få den att se mer speciell ut.

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semester kupong presentpåse afrika karta rosa förpackning

Nästan ingen skulle vilja ha snygga bagagelappar eller passinnehavare istället för en trevlig resa. Vi vill bara bli bortvisade på semester. En helg i naturen eller på stranden kan vara den bästa presenten. Det är ännu bättre om du kan dela detta med vänner eller familj också. Dessutom, för att vara ärlig, är det mycket trevligare att spendera en kväll i soffan på att leta efter hotell än att slå sig igenom mängden medan du handlar presenter på huvuddraget.

Gör en personlig resekupong

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semesterkupong gör ditt eget presentförpackade rustika flyghjärta

Om semesterkupongen är en bröllopsgåva kan du gravera parets namn på behållaren. Lägg presentkupongen med en lapp i presentförpackningen och fyll lådan med souvenirer från semesterregionen. Lådan kan därmed vara en souvenir för resan samt en uppsamlingslåda för de första semesterminnena. Med en presentkupong för en strandferie kan du till exempel ge den en vacker, maritim touch med dekorationer som ett parasoll, skal och sand i miniformat.

presentförpackningar gör resekuponger kreativa idéer gör semesterkuponger själv kuddar airbnb

Den enklaste metoden är naturligtvis att slå in kupongen i ett kuvert som ser passande ut. Du kan anpassa denna variant genom att själv göra förpackningen till resekupongen. Till exempel kan du använda tryckt omslagspapper med ett tematiskt mönster som du har utformat specifikt för personen.

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semesterkupongmeddelande i en flaska

En annan bra idé skulle vara att ge bort kupongen som rullades upp som ett meddelande i en flaska. För detta ändamål, hitta en lämplig glasflaska med en kork som du kan dekorera med en sjöstjärna och blå band. Skriv först ut semesterkupongen och försök att lätt bränna kanten på arket för att det ska se mer autentiskt ut. Bind slutligen rullen med en tråd eller en rosett, lägg den i flaskan och stäng nacken med korken.

Förbered ett överraskande pusselspel

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semesterkupong gör dina egna presenter inslagna staplade ljus

Låt mottagarna hitta sina presenter genom att visa dem ett klippt kort först. Skriv till exempel ett pussel som tar dig till ett annat rum eller en mystisk plats i ditt hem. Dölj ledtrådar i skåp eller lådor för att göra sökprocessen ännu mer spännande och lekfull. Om det är en kryssningskupong kan du gömma den i en leksaksbåt som flyter i badkaret. Du kan använda ett vattentätt kuvert eller förpackning för detta, som du kan märka med en lämplig slogan som “Segla bort!”.

presentförpackning-resekupong-tinker-kreativa-idéer-semester-kupong-gör-det-själv-kontanter-vid-leverans-bröllop-frankrike

Låt oss säga att du tar din älskade till Paris för en helg. Du kan ge henne en ministaty av Eiffeltornet, en fransk brie, ett franskt vin eller en basker. Du kan också gå lite mer kryptisk och ge henne en rad svårare ledtrådar för att ta reda på vart resan är på väg.

Temapresentinpackning

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semesterkupong gör dig själv vattenflaskor kosmetika artiklar presentkorg

Välj två små presenter som du kan göra och kombinera med resekupongen. Det kan till exempel vara två nya strandhanddukar eller ett paket med produkter för solskydd. Följaktligen kan du också välja andra tematiska artiklar när det gäller en vintersemester. Omslagspappret kan också se ut som tema om tillfälle är ett bröllop, årsdag eller födelsedag. Slå in kosmetiken och packa ihop dem med julkupongen i en presentkorg. Du kan också fylla korgen med jordnötter, musslor eller andra dekorativa element som matchar temat.

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semester kupong gör dig själv gåvor inslagna kort

Ett annat alternativ är att placera kuvertet med kupongen i ett metallfodral med mottagarens namn på. Lägg presentkortet eller flygbiljetten i lådan och linda in det igen med mönstrat papper. Ett originalt alternativ i detta fall skulle till exempel vara en världskarta, som du optimalt kan använda som omslagspapper. Placera de tre paketen med kupongen på botten och låt personen packa upp dem en efter en för att gissa vad som är nästa.

Lägg till reseguide

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semesterkupong gör ditt eget pass reseguide omslagspapper

Köp en guidebok med den destination den lyckliga personen kommer att besöka. Du kommer att se förvirringens flimrande över hennes ansikte när hon öppnar reseboken för Venedig och undrar varför du köpte den här. De tar sedan på sig sina falska leenden när de nådigt accepterar denna slumpmässiga gåva. Sedan klickar det äntligen och du ser deras ansikte lysa upp när de inser vad den verkliga gåvan är.

Packar en gammal resväska

presentförpackning resekupong pysslar kreativa idéer semesterkupong packning gamla resväska strand solglasögon väska flip-flops

Detta kräver lite organisation och du måste känna den andra personen riktigt bra. Men om du kan göra det är det ett bra sätt att överraska dem. Packa en resväska så att mottagaren blir förvånad när du öppnar den. Du kommer sannolikt att bli riktigt förvirrad över varför du packade och låste en gammal resväska. Detta är dock alltid ett bra sätt att överraska din betydande andra. Om du känner personen riktigt bra och har en större budget kan du packa nya kläder eller andra saker som de kan ha på sig under semestern.

Markera datumet i kalendern eller i dagboken

presentförpackningar gör resekuponger kreativa idéer gör semesterkuponger själv kalenderdagbok markera datumet

Denna idé fungerar särskilt bra om resan ska bli en julklapp. En kalender eller dagbok som gåva verkar vanlig vid första anblicken. I detta fall kommer din resekupong att göra skillnad eftersom du redan har markerat ett speciellt datum i den.

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semesterkupong gör dig själv pass förpackningspapper

Du kan behöva sätta en lapp eller till och med biljetterna på en sida i journalen för att se till att de finns där. Alternativt, om du redan har spenderat alla dina pengar på din weekendresa, kan du packa personens pass. Behåll hemligheten för att göra överraskningen ännu mer spännande.

presentförpackning resekupong tinker kreativa idéer semesterkupong gör dig själv romantisk middagsrestaurang

Så du kan göra en DIY -resekupong för att få ett personligt och prisvärt alternativ. Skapa en bok med kuponger för olika delar av resan, till exempel en romantisk middag, ett lyxhotell, wellness eller frukost på sängen. Om du vill vara ännu mer romantisk kan du också skriva en dikt. Du behöver inte nödvändigtvis efterlikna Goethe eller Schiller för att göra detta – ju enklare desto bättre. Försök bara att förklara vad du planerade att göra så att du kunde se personen njuta av högläsning.