15 ihanaa luovaa taide- ja käsityöideaa aikuisille

Jos olet tekemässä käsityöesineitä, saatat yhtä hyvin olla luova ja omaperäinen. Voit näyttää luovuutesi lukemattomilla tavoilla. Perustarvikkeiden, päivittäistavaroiden ja tavaroiden avulla voit keksiä enemmän mielenkiintoisia ja hyödyllisiä asioita.

Parhaat luovat taide- ja käsityöideat aikuisille:

Katsotaan siis 15 tällaista luovaa asiaa, joita voit tehdä itse, ja myöhemmin saada siitä kohteliaisuuksia,

1. Terrakottaastia:

Terrakotta -astia

Muuta ruukkujasi koristelemalla niitä pelkillä väreillä. Nyt se on erittäin helppoa, eikö? Se saa sisä- ja ulkokasvit näyttämään vilkkaammilta ja kauniilta. Nämä luovat käsityöideat ovat niin yksinkertaisia ​​ja helppoja toteuttaa.

2. Kahvikupin holkki:

Kahvikupin hiha

Tämä kaunis käsityöteos on kahvin ystäville. Voit tehdä söpöjä ja toimivia kahvikuppien hihoja, kuten yllä olevat. Myös siitä on paljon apua, kun pidät kupin putkistasi kuumaa kahvia, kun teet työtäsi. Tämä on hyvää luovuutta ja voit lahjoittaa tämän tavaran myös hostellikaverillesi tai toimistokaverillesi.

3. Pompon heitto:

Pommiheitto

Voit antaa lämpimälle heitteellesi käänteen kiinnittämällä siihen söpöjä pieniä pomponeja. Tämä DIY -projekti ja luova käsityö on niin yksinkertaista, että tarvitset vain värikkäitä pompomeja, ompelukoneen ja suosikkihuivisi. Tämä on naisten tai nuorten tyttöjen suosima. Naiset voivat yrittää tehdä tämän askartelun myös vapaa- tai lomallaan.

4. Pyöritetty pääsiäismuna:

Pyöritetty pääsiäismuna

Juhli pääsiäistä pääsiäismunilla, jotka näyttävät erilaisilta kuin tavalliset. Olipa kyseessä elintarvikeväri tai maali, voit koristella munia taiteellisesti. Kuinka siistiltä nämä luovat käsityöideat aikuisille kuulostavat, eikö totta? Voit tehdä niistä hauskoja kuvia ja tehdä koristeellisia tulevaa pääsiäistä varten.

5. Runkohylly:

Runkohylly

Nämä ovat varmasti luovia taide- ja käsityöideoita. Muuttamalla tavallisen näköisen kehyksen hyllyksi voit sijoittaa niiden päälle suosikkikirjasi, koriste -esineet, kynttilät jne. Ennen kuin kiinnität kehyksen seinään, maalaa se haluamillasi väreillä ja kiinnitä se tukevasti seinään ja olet valmis. Tämä yksi puinen hylly on puhtaasti käsintehty, joten voit yrittää ostaa tämän tyyppisiä käsitöitä myös verkkokaupasta tai voit muokata itsesi.

6. Lankapallovalot:

Lanka Pallovalot

Yllä olevat valot ovat erittäin helppoja valmistaa ja myös tyydyttävä kokemus. Tämä luova taide ja käsityö tekee huoneestasi entistä kauniimman. Ilmapallo, mod podgy ja lanka, voit tehdä nämä kauniit valot. Värilliset lankakuulat antavat koristeellisemman ilmeen hallillesi, voit myös kiinnittää lampun valintasi mukaan.

7. Käsittele jalusta:

Käsittele jalusta

Herkkujalusta voidaan tehdä kuluttamatta paljon rahaa tai ilman keraamisia levyjä tai myös kiinalaisia. Vaikka voit käyttää niitä, voit myös valita muovilevyjä. Liimaamalla lautaset, kulhot ja kynttilänjalat oikeaan paikkaan, saat herkutelineen herkkujen sijoittamiseen ja luovan käsityön. Voit lahjoittaa tämän käsityön jollekulle, joka rakastaa käsintehtyjä esineitä, tai voit lahjoittaa myös vaimollesi, vaimosi varmasti rakastaa tätä saadakseen sinulta.

8. Värilliset viinipullot:

Värilliset viinipullot

Älä heitä pulloa pois käytön jälkeen, sillä voit tehdä siitä luovaa käsityötä. Viinipullot voidaan maalata käyttämällä elintarvikevärejä, mod podgy ja muutamia muita kertoja. Näin lopputuloksesta tulee loistava. Jos haluat tehdä siitä luovaa, älä heitä viinipulloja roskakoriin, anna niiden olla hyödyllisiä kodin sisustamiseen.

9. DIY Boho -rannekorut:

DIY Boho -rannekorut

Nyt tämä on miellyttävä ja hauska luova käsiteidea aikuisille. Boho -rannekorut ovat muotiasusteita, jotka ovat aina kysyttyjä, ja voit tehdä ne helposti perusasioilla, kuten helmillä, motiiveilla ja jousilla. Voit tehdä siitä kamaa omilla, lahjoittaa tämän rannekkeen tyttöystävällesi tai vaimollesi, he varmasti yllättyvät.

10. Lehden haltija:

Lehden haltija

Pidä kaikki aikakauslehdet paikoillaan DIY -lehdenpidikkeen avulla. Nämä luovat taide- ja käsityöideat aikuisille voidaan toteuttaa monilla kodin tarvikkeilla. Yllä oleva on värillinen pahvilaatikko. Tämä luova paperityö on hyödyllinen vanhemmillesi; jos isäsi haluaa lukea lehtiä, tämä on hyvä valinta käsityönä.

11. Jack O Lantern:

Kurpitsalyhty

Valmistaudu Halloween-juhliin olemalla erilainen ja luomalla oma jack-o-lyhty. Kyllä, eikö se ole luova taito? Voit myös tuoda esiin taiteellisen puolesi veistämällä sen tatuoinneilla kaikkialla kurpitsassa. Mukavia luovia käsityötapahtumia rantajuhliin tai muihin pieniin iltajuhliin.

12. Värjätyt lautasliinat:

Värjätyt lautasliinat

Ruokailutilasi viehätys kaksinkertaistuu DIY -värjätyillä lautasliinoilla. Värjäämällä ne solmuväriväreillä saat kauniin ilmeen muuten valkoisesta lautasliinasta. Tämä luova taide- ja käsityöidea tekee aterioistasi erityisen.

13. Lusikkalamppu:

Lusikkalamppu

Yllä oleva DIY -luova käsityöidea lusikkalampun valmistamisesta on hieman hankala, mutta lopputulos on varmasti ponnistusten arvoinen. Muuta kaapelilamppu lusikkalampuksi lusikoiden, kuumaliimapistoolin ja saksien avulla.

14. Ei ompele tyynynpäällinen:

Ei ompele tyynynpäällistä

Kierrä tavallisia tyynynpäällisi tekemällä se vanhoista t-paitoista ja kangasmateriaaleista. Se on helppo, hauska tehdä ja myös luova käsityö. Lisäksi se saa sohvan ja sohvan näyttämään houkuttelevammalta.

15. Driftwood -merkki:

Driftwood merkki

Puukappaleilla voit luoda ajopuukylttejä huoneisiin tai rantataloon tai mökkiin. Tämä on toinen luova taito, jota voit kokeilla kotona ja saada haalistua puukylttiä. Voit myös nimetä huoneesi.

Luovuudella ei ole loppua. Käyttämällä yksinkertaisia ​​asioita voit keksiä jotain suurta ja hyödyllisempää. Lisäksi tavarat kierrätetään ja kierrätetään. Joten, mitä sinä odotat? Aloita ja kerro meille, mitä olet tehnyt luovuutesi avulla.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.