9 parasta lasipullo -käsityöideaa kodin kaunistamiseksi

Vanhojen esineiden uudelleenkäyttö on aina hyvä käsityötekniikka. Lasiaskartelu on täydellinen tapa näyttää luovuutesi. Nämä lasityöt osoittavat, kuinka voit ottaa tavallisen lasin ja tehdä siitä jotain hämmästyttävää. Nämä käsityöt ovat yksinkertaisia ​​ja ne voidaan tehdä helposti pienellä avulla.

Parhaat lasipullo -käsityöideat kotiisi:

Hanki tämä top 9 lasityötä lapsillesi,

1. Lasiset kynttilänjalat Lasityö:

Lasiset kynttilänjalat Lasi käsityö

Tämä on hieno lasityö, joka voidaan tehdä helposti kotona. Lasi on kaatunut ja yläosaa käytetään kynttilänjalalla. Täytä pohja värillisellä hiekalla ja lisää myös kuoret koristamaan sitä.

2. Lasimaalaus Paint Glass Craft:

Lasimaalaus Paint Glass Craft

Anna säiliöiden ja pullojen näyttää upeilta tämän lasimaalauksen kanssa. Täällä pullot kuivataan ja maalataan lasimaalauksella. Käytä värejä, jotka tuntuvat valtamereltä, jotta saat mukavan Välimeren tunnelman.

3. Lasi Chime Glass Craft:

Lasi Chime Glass Craft

Tämä eksoottisen näköinen lasikello voi olla monimutkainen luoda, mutta lopputulos on vain upea. Tämä lasipulloaskartelu käyttää leikattuja pullokappaleita, jotka on yhdistetty langalla ja asetettu sitten silmukkaan. Soittoäänen päät ovat riippuvia värillisen lasin paloja.

4. Sea Glass Crafts:

Sea Glass Craft

Tässä on upea lasivene, joka on valmistettu kokonaan lasipaloista. Purje on täydellinen kappale, joka näyttää täsmälleen kuin itse purje. Kaikki kappaleet on yhdistetty hopealangalla näyttämään upealta. Tämä merilasi -vene on ainutlaatuinen.

5. Lasi pala kulhoja lasi käsityö:

Lasikappaleet Kulhot lasi käsityö

Tee tämä upea lasinen kulho matkamuistoksi tai lahjaksi jollekin. Nämä lasipullo -käsityöideat ovat täydellisiä värillisten ja mukavan näköisten lasikappaleiden käyttämiseen. Sinun on kiinnitettävä ne vahvalla liimalla pitämään muotonsa.

6. Sea Glass Lantern Craft:

Sea Glass Lantern Craft

Tämä merilasilyhty on ainutlaatuinen tapa käyttää rannalta kerättyä merilasia. Sinun ei tarvitse käyttää käsityömaalia lasille täällä, koska merilasi on todella värillinen. Kokoelma näyttää hyvältä lyhdyn sisällä ja valaistuna kirkastaa huonetta.

7. Käsinmaalattu lasityö:

Käsinmaalattu lasityö

Nämä upeat lasit on maalattu käsin ja muodostavat mukavan keittiösarjan. Muoviset lasityöt voivat olla hauskoja kaikille, kun sinulla on oikeat työkalut. Käytä kauniita värejä ja upeaa kuviota lasien tekemiseen. Jos olet hyvä maalaamaan, tämä on varmasti hyvä idea.

8. Lasikoristeet käsityönä:

Lasikoristeet käsityönä

Tee joulusta valoisa ja iloinen näillä upeilla lasikoristeilla. Nämä rantalasityöt käyttävät rannan lasia, jonka todetaan valmistavan joulukuusi koristeita. Voit olla luova ja tehdä monenlaisia ​​muita koristeita. Tyttöjen lapset voivat kokeilla näitä lasityöideoita koulussaan käsityökaudella.

9. Pehmopaperista valmistettu lasityö:

Tissue Paper Glass Craft

Tämä lasimainen pehmopaperiristi on tehty tarttumalla yhteen värillinen pehmopaperi läpinäkyvään paperiin. Tuloksena on paperilasityö, joka näyttää hyvältä ikkunalle asetettuna. Kun valo kulkee sen läpi, se antaa lasimaalauksen. Jos haluat tehdä yksinkertaisia ​​veneitä, tämä on aina hyvä valinta.

Lasityöt tekevät tavallisesta lasista upeita esineitä. Voit tehdä monia asioita rantalasilla, viinilasilla jne. Voit tehdä lasien raaka -aineita hyvän käsityön tekemiseen; voimme katsoa tätä lasityötä myös liiketaloudellisesti. Käsintehdyt lasityöt ovat kysyttyjä nyt päivittäin, ja voit myydä henkilökohtaisia ​​lasityösi myös verkkokaupassa. Se auttaa esittämään ideasi toiminnassa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.