9 parasta opettajanpäivän käsityöideaa lapsille ja esikoululaisille

Syyskuun 5. päivää vietetään joka vuosi ympäri maailmaa opettajien päivänä, joka on myös tohtori S. Radhakrishnanin syntymäpäivä. Tätä päivää juhlitaan pohjimmiltaan arvostamaan opettajia heidän panoksestaan ​​antaa lapsille valoisa tulevaisuus. Joten miksi et kiittäisi heitä erityislahjoilla!

Parhaat käsityöt opettajien päivälle:

Tässä on joitain opettajien päiväkäsityöideoita, joita käytetään laajalti ainutlaatuisten lahjojen antamiseen opettajille.

1. Haltija Legosta:

Opettajien päivän käsityöideoita lapsille

Tämä olisi varmasti mielenkiintoinen opettajan päivän askartelu opettajalle. Valmistettu Lego -pelin palikoista, se antaa tiukan ja turvallisen pidikkeen paperitavaran ja matkapuhelimien säilyttämiseen pöydän parissa.

2. Kiitos Kukkaruukku:

Kiitos Kukkaruukku

Toinen paras taide- ja käsityöidea opettajien päivälle on kiitoskukkaruukku. Kukkaruukku on valmistettu asteikon reunasta, jossa on opettajasi suosikkikukat, ja huomautus, että kiitos avusta kasvussa.

3. Opettajan osat:

Osia opettajan askartelusta opettajien päivälle

Esikoululaisten opettajien päivän askartelut olisivat epätäydellisiä ilman osia opettajien kaaviosta. Kuva sisältää opettajan muotokuvan, joka selittää ruumiinosat ja sen toiminnot. Se auttaa myös oppilaita oppimaan. Jos haluat pitää hauskaa opettajien päivänä, tämäntyyppinen yksinkertainen mutta hauska askartelu on sinun opettajallesi.

4. Arvostuspuu:

Opettajien päivän käsityöideoita esikoululaisille

Arvostuspuu olisi paras, joka kantaa pieniä muistiinpanoja eri oppilailta, jotka kertovat näkemyksistään tai tunteistaan ​​opettajia kohtaan. Tällaiset käsityölahjat opettajille antavat myös arvosanan opettajille, joissa on heidän nimensä.

5. Parhaat opettajan kruunut:

Paras opettajan kruunu

Haluatko antaa erityisen kunnian suosikkiopettajallesi! Käsityöideat opettajalahjoiksi, jotka tekevät ihania kruunuja, ovat ihanteellinen tapa. Kruunut on valmistettu erilaisista pahvipapereista, jotka on koristeltu helmillä ja muilla koruilla.

6. henkilökohtainen kukka potti:

Henkilökohtainen kukkaruukku käsityöläisille opettajien päivälle

Haluatko lahjoittaa opettajalle kokoelman hänen suosikkioppilaitaan! Tämä käsityöidea opettajille täyttää vaatimukset. Potti sisältää auringonkukkia, jotka on valmistettu papereista ja joissa on keskitetty kuva opiskelijoista. Hieno idea käsityölahjaksi opettajalle opettajanpäivänä.

7. Viesti Apple:

Viesti Apple

Ajattelet lahjoittaa joukon viestejä luokkatovereiltasi! Tee luova omena erilaisista paperisiruista ja luo opettajalle viesti, jossa on omena. Paperin reuna on valmistettu punaisesta, joka kuljettaa viestejä jokaisessa taitoksessa ja nimilappu yläosassa.

8. Tulosta perhonen:

Opettajien päivän käsityöideoita lapsille

Esikoululaisten painetun opettajan päivän askarteluista on tullut hyväksyttävä tapa lahjoittaa opettajille. Perhonen on valmistettu eri väreillä varustetuista jalanjäljistä, jolloin perhonen on yksilöllisellä viestillä.

9. käsintehty runko:

Käsintehty runko -opetus opettajien päivälle

Toinen muotoilu, joka on tehty vastaavasti tulostusvaihtoehdolla, on myös osa taidetta ja käsityötä. Kehys on valmistettu käsin leikatusta pahvista, joka sisältää viisi opettajan parasta pistettä, joissa on hänen nimensä ja erän tiedot. Voit lahjoittaa tämän käsityön opettajallesi ja ystäviesi joukkueen kanssa, tämäntyyppiset käsityöt antavat erityisen kiitoksen kosketushetkelle.

Opettajien päivän askartelu on ollut uusi tekniikka toivottaa opettajille jotain ikimuistoista. Kalliiden lahjojen sijaan nämä kotitekoiset tuotteet ovat osoittautuneet ympäristöystävällisiksi vaihtoehdoiksi, jotka opettavat jotain luovaa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.