Kuinka turvallinen on kasvohoito raskauden aikana?

Raskaus on kaunis prosessi ja upea kokemus ainakin tästä olen kuullut! Voit saada paljon stressiä raskauden aikana. Saatat unohtaa keskittymisen ihoosi näinä päivinä. Vähintään mitä voit saada, on kasvo- tai vahaus sekä manikyyri ja pedikyyri. Kasvohoidosta puhuttaessa voit tehdä monia raskauskasvoja.

Kuinka turvallinen on kasvohoito raskauden aikana

Parhaat kasvopakkaukset raskauden aikana:

Tässä on joitain DIY -kasvopaketteja, jotka voidaan tehdä raskauden aikana,

1. Kaura ja jogurtti kasvonaamio:

Kaura ja jogurtti kasvonaamio

Menetelmät: Sekoita kulhossa 1 rkl jogurttia ja kauraa. Lisää tähän muutama tippa hunajaa ja sekoita hyvin tahnaksi. Levitä tämä kasvoille puhdistuksen jälkeen. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pese se sitten lämpimällä vedellä.

Edut: hunaja kosteuttaa ihoa ja lisää hehkua kasvoille. Raskauden aikana voit saada ainakin kasvojen hehkua. Tämä on erittäin helppo tehdä ja kestää vain 15 minuuttia valmistukseen ja pesuun.

Varoitus: Tämä on raskaudelle turvallinen naamio, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

2. Maidon ja hunajan kasvonaamio:

Maito ja hunaja kasvonaamio

Menetelmä: Tarvitset raskausmaskin kasvojen hoitoon vain maitoa ja hunajaa. Sekoita nämä yhtä suuret määrät kulhoon ja hiero hellästi kasvojasi. Anna naamion vaikuttaa 30 minuuttia ja huuhtele se sitten vedellä.

Edut: Maito on erittäin hyödyllinen päästä eroon ihon rusketuksesta ja lisää hehkua toisaalta hunaja lisää kosteutta kasvoille.

Varoitus: Tämä on paras raskaudelle turvallinen naamio.

3. Kurkun ja tomaatin kasvonaamio:

Kurkku ja tomaatti kasvonaamio

Menetelmä: purista tomaatin ja puolen kurkun mehut ja sekoita se kulhoon. Levitä tämä kasvoillesi ja anna sen kuivua 15 minuuttia. Huuhtele se lämpimällä vedellä.

Edut: Tomaatti toimii luonnollisena valkaisuaineena ja poistaa rusketuksen kasvoilta ja kurkku vähentää ihon tulehdusta ja sitä käytetään jäähdytysaineena, joka on hyvä raskauden aikana.

Varoitus: Tällä naamarilla ei ole sivuvaikutuksia, se on raskaudelle turvallinen kotona tehtävä naamio.

4. Manteli- ja banaanikasvonaamio:

Manteli ja banaani kasvonaamio

Menetelmä: Tarvitset vain 1 hienonnetun banaanin ja 3 tippaa manteliöljyä. Soseuta banaani ja sekoita se hyvin öljyn kanssa. Levitä tämä kasvoille ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Huuhtele se lämpimällä vedellä.

Edut: Banaani lisää kosteutta kasvoille raskauden aikana, koska viehätysvoima voi kadota. Tässä pakkauksessa olevat vitamiinit auttavat parantamaan ihon kollageenituotantoa. Tämä voi olla paras kasvonaamio raskauden aikana.

Varoitus: Se on turvallinen ja paras kasvonaamio raskauden aikana iholle ja terveydelle.

5. Hunajan ja papaijan kasvonaamio:

Hunaja ja papaija kasvonaamio

Menetelmä: Tätä kasvonaamaria varten tarvitset ½ kuppia murskattua papaijaa ja 2 rkl hunajaa kulhoon. Sekoita ne hyvin ja levitä se kasvoillesi. Anna vaikuttaa 30 minuuttia. Huuhtele se lämpimällä vedellä.

Edut: Hunaja lisää kosteutta kasvoihin ja papaija sisältää runsaasti antioksidantteja. Tällä yhdistelmällä voit päästä eroon tummista pisteistä.

Varoitus: Tämä kasvonaamio on turvallinen raskauden kasvonaamio. Se vain auttaa ihoasi nuorentumaan eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Edellä mainitut ovat joitain kasvojen jälkiä, jotka ovat turvallisia raskaudelle ja jotka voidaan tehdä erittäin helposti raskauden aikana. Nämä ovat helppoja tehdä ja vaativat vähemmän aikaa. Mielialan vaihtelujen ja stressin myötä saatat menettää osan kauneudesta, mutta täällä meillä on nämä hämmästyttävät kotitekoiset kasvot pakkauksissa raskauden aikana, jotka voidaan tehdä ilman sotkua ja antaa vain hyötyä.