9 todistettua vihreän teen kasvopesua aknehuokosille

Aamulla kupillisen vihreää teetä on todella hyvä idea, koska vihreä tee on terveellistä ja sopii kehollemme. Se ei ole vain terveysystävällinen vaan myös ihon väriaine. Voit käyttää sitä myös kasvopesuna, vihreän teen kasvopesu on erittäin ihoystävällinen ja saa ihosi näyttämään nuoremmalta ja hehkuvalta koko ajan. Voit kokeilla yhtä kotitekoista vihreän teen kasvopesua. Kokeile sitä myös päivittäiseen käyttöön,

kasvojen vihreän teen pesu

Paras vihreän teen kasvopesu aknehuokosille ja muille iho -ongelmille:

Kun katsomme markkinoilla olevia kasvopesutuotteita, voimme kokeilla muutamia alla mainituista ykkösistä 9 vihreän teen kasvopesua,

1. Vihreän teen kasvojen pesu akneille:

Vihreän teen kasvojen pesuaine akneille

Tämä on vihreän puun luonnollinen vihreän teen kasvopesu akneille ja tämä on parabeeniton kasvopesu. Jos haluat poistaa epäpuhtaudet ja tarvitset hehkua kasvoillesi, tämä on varmasti sinun. Se auttaa pitämään ihon täysin nesteytettynä. Fab India on esitellyt tämän yhden vihreän teen kasvopesun, jossa on miellyttävä tuoksu. Tästä on hyötyä kaikille ihotyypeille.

Käyttää: Kastele kasvosi, levitä kasvoille hellävaraisesti, hiero pyörivin liikkein, pese ja kuivaa. Huolehdi silmistäsi, kun käytät kasvojen pesuainetta

Hinta: INR 290 /100 ml.

2.Lakme Clear Pore Face Wash:

Lakme Clear Pore Kasvopesu

Tämä vihreän teen uutteen kasvopesu on erittäin hyvä puhdistusaine. Lakme kirkas huokoinen kasvopesu poistaa lian ja epäpuhtaudet iholta ja antaa ihottumattoman pehmeän ja sileän ihon. Se on rikastettu vihreän teen uutteilla, jotka antavat ihollesi luonnollisen kosketuksen ja tekevät siitä säteilevän.

Käyttää: Voit käyttää kahdesti päivässä koko kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein. Huuhtele pois vedellä ja kuivaa.

Hinta: INR 160 100 grammaa kohti

3. Luumun vihreän teen huokosia puhdistava kasvopesu:

Luumun vihreän teen huokosia puhdistava kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Tämä 100% saippuaton kasvopesu on paras vihreän teen kasvopesu. Se on täynnä vihreän teen uutteita, jotka kuorivat ihoasi ja tekevät siitä reilun. Tuote ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja eikä propyleeniglykolia. SLS, DEA JA PABA. Tuote on mielestäni läpinäkyvä vaaleanvihreä ja siinä on majesteettinen vihreän teen tuoksu, joka antaa iholle raikkaan ilmeen.

Käyttää: Hiero kevyesti kostealle iholle ja huuhtele vedellä.

Hinta: INR 345 75 ml: lle

4. Innis Free Green Tea puhdistusvaahto:

Innis Free Green Tea puhdistusvaahto

Tämä paksu valkoinen kermainen vihreän teen kasvopesu on antioksidantti. Tuote on erittäin hyödyllinen kaikille ihotyypeille. Se puhdistaa ihon syvältä sisältä ja poistaa kuolleen solukerroksen. Se tekee ihosta tahrattoman ja valkoisen. Tuote on rikastettu valkaisevalla kasvopesun vihreän teen uutteella, joka puhdistaa ihon ja tekee siitä oikeudenmukaisen ja kauniin.

Käyttää: Hiero koko kasvoille ja kaulalle ylöspäin suuntautuvin liikkein, vaahdota ja huuhtele puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 1700 150 ml: lle

5. Teepuu- ja vihreän teen kasvopesu:

Teepuun ja vihreän teen kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Jos etsit hyvää puhdistusainetta, kokeile tätä. Body Shopin teepuu kasvopesu taistelee saastumista vastaan ​​ja poistaa epäpuhtaudet iholta päivittäin. Tuote poistaa arvet iholta ja tekee siitä raikkaan ja nuoren koko ajan. Teepuuuutteet tekevät ihostasi pehmeän ja sileän. Kokeile ja huomaat muutoksen viikon sisällä.

Käyttää: Ota muutama tippa tuotetta. Vaahdota vain kosteisiin kasvoihisi. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia. Pese puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 950 150 ml: lle

6. Teepuuöljy Vihreän teen kasvopesu:

Teepuuöljy ja vihreän teen kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Avon naturals -teepuu- ja vihreän teen kasvopesu on rikastettu runsaalla teepuuöljyllä ja vihreän teen eduilla. Molempien teeuutteiden yhdistelmä toimii erittäin hyvin kaikentyyppisellä iholla ja antaa sille aina öljyttömän pehmeän ja kiiltävän ihon. Tuote näyttää läpinäkyvältä paksulta geeliltä, ​​jossa on pieniä vihreitä palloja, joka poistaa lian syvältä sisältä ja antaa nuoren ja kauniin ihon.

Käyttää: Kosteuta kasvosi. Vaahdota muutama tippa tuotetta. Pese vedellä.

Hinta: INR 199 100 grammaa kohden.

7. Japanilainen vihreän teen kasvopesu:

Japanilainen vihreän teen kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Citra pimple kirkas kasvopesu on rikastettu runsaalla japanilaisella vihreällä teellä, joka on kaava vähentää ja ehkäistä näppylöitä. Tuote ei ainoastaan ​​anna ihottumatonta ihoa, vaan tekee siitä myös vaalean ja valkoisen.

Käyttää: Ota kolikon kokoinen kasvopesu kämmenellesi. Vaahdota huolellisesti kosteille kasvoillesi. Puhdista vedellä.

Hinta: INR 75 50 grammaa kohden

8. Ayurveda ja Herbal Green Tea kosteuttava kasvopesu:

Ayurveda ja Herbal Green Tea kosteuttava kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Adidev Ayurveda ja kasviperäisen vihreän teen kasvopesu sopii täydellisesti kaikentyyppiselle iholle. Tuote tekee ihosta hehkuvan ja viehättävän. Tuote on 100% kasviperäinen ja luonnollinen.

Käyttää: Ota muutama tippa tuotetta. Vaahdota vain kosteisiin kasvoihisi. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia. Pese puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 160 100 ml: aan

9. Globus Remedies Vihreä tee & Teepuun kasvopesu:

Globus -korjaustoimenpiteet Vihreä tee & amp; Teepuun kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Globus on tunnettu kauneustuotteistaan. Tämä vihreän teen kasvopesu on rikastettu vihreän teen ja teepuun olemuksella. Tuote puhdistaa kasvosi syvästi ja tekee siitä kauniin ja terveen. Se poistaa kuolleet solut kasvoiltasi ja tekee siitä reilun ja pehmeän.

  • Käyttää: Kosteuta kasvosi. Vaahdota muutama tippa tuotetta. Pese vedellä.
  • Hinta: INR 120 /100 ml.

Vihreiden lehtien kasvopesu 100% yrttituotteita, jotka ovat täynnä vihreää teetä ja teepuuöljyä ja tuntevat ihon majesteettisen muutoksen. Yllä olevat vihreät lehdet kasvopesu antaa sinulle kiiltävän ja kiiltävän ihon koko ajan.